Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί ο Παναγιωτόπουλος ανέβαλε την επίσκεψη στο Καστελλόριζο. Τι τρέχει...

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος ανέβαλε τη προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Καστελλόριζο και τα σενάρια ότι “κάτι τρέχει” φούντωσαν.

Τα σενάρια πολλά. Κάποιοι συνέδεσαν την αναβολή με την τουρκική κινητικότητα στην ευρύτερη περιοχή,σενάριο που δεν έχει καμία βάση.

Η κατάσταση στην Αθήνα είναι πολύ …πιο έκρυθμη απ΄ ότι στην νοτιοανατολική Μεσόγειο και αυτό οφείλεται στα σκληρότατα οικονομικά μέτρα που αναμένεται να “κλείσουν” και να ανακοινωθούν. Και αυτός ο επερχόμενος κυκλώνας φαίνεται ότι αποτέλεσε την αιτία της αναβολής της επίσκεψης στο Καστελλόριζο, στην οποία ο Παναγιωτόπουλος έδινε μεγάλη σημασία.

Το ΥΕΘΑ βρίσκεται κυριολεκτικά στο “μάτι του κυκλώνα” αφού η τρόϊκα προκλητικά απέρριψε το 400 από τα 570 εκατομμύρια ευρώ που πρότεινε ως ισοδύναμα μέτρα και επιμένει πεισματικά να ζητά περισσότερο “αίμα” . Το οποίο είναι αδύνατον να βρεθεί χωρίς σοβαρότατες επιπτώσεις στη λειτουργία των ΕΔ.

Ο ΥΕΘΑ μίλησε με τους προέδρους των κομμάτων που στηρίζουν τη κυβέρνηση Σαμαρά, τον Ε. Βενιζέλο και το Φ.Κουβέλη και ξεκινά κύκλο επαφών. Στη μία και μισή το μεσημέρι θα ενημερώσει αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής, κ. Βασίλη Οικονόμου.

Ανάλογη ενημέρωση θα έχει και αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα.

Χρήσιμες είναι οι ενημερώσεις. Το ερώτημα όμως είναι αν θα υπάρξει αποτέλεσμα για αναχαίτιση της τρόϊκας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. προκλητικά απέρριψε το 400
    Και πού ξέρουμε πως δεν είναι μία ακόμα κομπίνα των "αστέρων" μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]