Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταδικασμένοι νικητές

Ο Ελληνικός λαός, που κατασφάχτηκε από το 1943 και μετά, με τρόπους φρικτούς, με τα τάγματα ασφαλείας που βασάνισαν, συνέλαβαν και εκτέλεσαν ακόμα και ανάπηρους ήρωες του Αλβανικού Μετώπου, ο Ελληνικός λαός που πυροβολήθηκε άοπλος στα Δεκεμβριανά από την ιδια του την κρατική μηχανή, ο ηρωϊκότερος λαός του Β πολέμου που έγινε και ο εμφυλιοπολεμικότερος, με τους αριστερούς να είναι έτοιμοι να κόψουν την χώρα στη μέση και να φτιάξουν δικό τους κράτος, σήμερα σπρώχνεται και τρέχει πίσω από το ναζισμό, ξαναψηφίζει τους βιαστές του, με τις ευλογίες της εκκλησίας  που έχει μετατραπεί σε άντρο ανωμαλίας, και της Βουλής και της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν γίνει άντρα διαφθοράς.

Το χάος μας κλείνει το μάτι.

Και τώρα είναι η στιγμή να ενωθούμε, και όχι μόνο για να σωθούμε, αλλά για να αρπάξουμε την ευκαιρία αυτή και να κάνουμε κάτι χρήσιμο, να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας, να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας και να γράψουμε το όνομα των Ελλήνων για μια ακόμα φορά στην ιστορία με χρυσά γράμματα.  

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφήσουμε στην άκρη τις ιδεολογικές μας ταυτότητες, και να κατέβουμε στο δρόμο ενωμένοι.  Οχι για την περικοπή στο δικό μας μισθό, όχι για το χαράτσι που δεν έχουμε να πληρώσουμε, όχι για τη σύνταξη που χάνουμε, αλλά για την κοινωνία μας που καταρρέει. 
Με σημαίες Ελληνικές, χωρίς κέλτικους σταυρούς, κόκκινα αστεράκια και σφυροδρέπανα. Χωρίς τίποτα ξένο προς την Ελληνική παιδεια και τον πολιτισμό.  
Κανένα κόμμα, καμιά οργάνωση, κανένας φασίστας, κανένας αντιφα, κανένας ουφολόγος και κανένας δωδεκαθεϊστής δεν έχουν καμία δύναμη που δεν τους δώσαμε εμείς.  

Και δεν χρειαζόμαστε κανέναν από αυτούς γιατί έχουμε όπλο δυνατό, τη δημοκρατία και με αυτήν μπορούμε να αντισταθούμε και να συντρίψουμε τους διεθνείς τραπεζίτες και τα τσιράκια τους, συμβάλλοντας με τον δικό μας αγώνα στον αγώνα όλων των λαών για έναν καλύτερο κόσμο. Εναν καλύτερο κόσμο και μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας. Σε μια χώρα που θα κυβερνάμε εμείς.

Στον αγώνα μας αυτόν, είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε.

Γιατί είμαστε ο Ελληνικός λαός.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αρκεί να αφήσουμε τους καναπέδες και να αποβάλουμε την παθητική τρομολαγνεία που προσπαθούν να μας επιβάλουν με όλα αυτά, τις επικοινωνιακές μπαρούφες και κυρίως το να στρέφουν την κάθε κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης, "μην τσιμπάτε"......μας θέλουν διαιρεμένους και αποπροσανατολισμένους !!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ χωρίς κανένα από τα πολιτικά παπάρια όλων των κομμάτων να ξεσηκωθούμε τώρα ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΙ και να απαιτήσουμε την ΖΩΗ ΜΑΣ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    Μη περιμένετε από κανένα άλλο και ειδικά από τους ψευταράδες και δωσίλογους προδότες και τα τους άλλους ιδεοληπτικούς κατσαπλιάδες του συστήματος, να μας σώσει.....
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε ελπίδα...
    Δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί ούτε μα...κες, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!
    Κάθε μέρα όλοι μαζί στο δρόμο και άρνηση οιασδήποτε πληρωμής στους χυδαίους προδότες και τα αφεντικά τους.....
    Τότε και μόνο θα καταλάβουν όλα αυτά τα παντός χρώματος και άποψης προδοτικά γκρουπόσκυλα και τα βρωμερά αφεντικά τους.......
    Τους νέους ηγέτες μας θα τους βρούμε μέσα από την συλλογική και αγωνιστική δράση μας.
    Θαρσείν χρη ....και απόδαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]