Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επαναπροσδιορίστε τα ιερά και τα όσια


Εδώ και πολλά χρόνια,  ο ψύχραιμοι και καλοπροαίρετοι παρατηρητές του κοινωνικού  και πολιτικού  γίγνεσθαι, κατέληγαν, μετά από σκέψη,  στην εξής κοινή διαπίστωση: Οτι το αυτονόητο έχει γίνει ζητούμενο,  η δε κοινή λογική έχει πλέον υποκατασταθεί  υπό του παραλόγου.

Για να συμβεί αυτό,  συστρατεύθηκαν δυνάμεις   που εργάσθηκαν μεθοδικά με στόχο την παραβίαση της κοινής λογικής, την αμφισβήτηση της γενικής αλήθειας και την αμφισβήτηση της απτής, αλλά και της ιστορικής πραγματικότητας. Οι  παρατηρητές «έβλεπαν» έναν ιστό αράχνης να εξυφαίνεται αργά και μεθοδικά  γύρω από το «σώμα» του ελληνικού λαού και προέβλεπαν ότι, στην τελική του φάση,  θα τον έπνιγε. Ελεγαν δε ανήσυχοι, ότι, δεν μπορεί, «κάτι» θα γίνει! 

Ο ιστός της αράχνης εξυφαίνετο με υλικά όπως η πλύση εγκεφάλου με νεωτερισμούς, νεοδογματισμούς και ακραίες «πολιτικές ορθότητες» που, δήθεν,  θα  oδηγούσαν τον ελληνικό λαό,  στον εκσυγχρονισμό του. Τον κυρίαρχο ρόλλο έπαιξαν, βέβαια,  τα ΜΜΕ σε αγαστή συνεργασία με το πολιτικό κατεστημένο, τα συμφέροντα των οποίων πάντα συνέπιπταν και συμπίπτουν, και τα δύο μαζί πάντα κόντρα σ’ αυτά του ελληνικού λαού.

Η παραπληροφόρηση, η αποπληροφόρηση, η προσπάθεια αλλοίωσης του φρονήματος και διαστρέβλωσης της συνείδησης του Ελληνα, η έντεχνη παρουσίαση αιωνίων – και αποδεδειγμένα – εχθρών σε, δήθεν,  φίλους, είχαν στόχο να επιβάλλουν λύσεις προωθούμενες από ξένα συμφέροντα, χωρίς, ή,  έστω  με την ελάσσονα, αντίδραση του ελληνικού λαού, δηλ.,   λύσεις τύπου σχεδίου ΑΝΑΝ, διχοτόμηση του Αιγαίου, προς εξυπηρέτηση του διακαούς πόθου της «φίλης και γείτονος» Τουρκίας, προβάλλοντας ακόμα και τον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια, χλευάζοντας ως γραφικούς  πατριώτες επιστήμονες που δούλεψαν δεκαετίες για να  αποδείξουν  το πασιφανές.

Εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας  σε Σλαύους με το σαθρό επιχείρημα
ότι,  ο καθένας έχει δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό (εάν είναι δυνατόν! Ενα σωματείο για να  ιδρυθεί, εγκρίνεται το όνομά του από  το δικαστήριο, προς αποφυγή σφετερισμού του  ονόματος  και του σκοπού κάποιου άλλου,  ήδη, υπάρχοντος) Το αποτέλεσμα αυτής της «πολιτικής ορθότητας» με την οποία σφυροκοπήθηκε ανηλεώς η κοινή λογική επί σειρά ετών, είναι σήμερα  ο καννιβαλισμός της Ελληνικής  Ιστορίας, με τους Ελληνες, απλούς, αποσβολωμένους θεατές.

Παρουσίαση της πολυπολιτισμικότητας ως αναπόδραστης εξέλιξης της σύγχρονης
κοινωνίας μας, τεκμηριωμένη μάλιστα και  με «οικονομικά» επιχειρήματα  του τύπου πόσο συνέβαλαν  οι (λαθρο)μετανάστες στην ανάπτυξη της οικονομίας μας (sic) για να χαϊδέψουν τ’ αυτιά κάποιων  φυλάργυρων κοντόφθαλμων, που, δυστυχώς,  ζουν ανάμεσά μας.  Τεκμηριωμένη επίσης,  με παράλογα και ανιστόρητα επιχειρήματα του τύπου και εμείς ήμασταν κάποτε μετανάστες (Εάν είναι δυνατόν! Συγκρίνουν την εισβολή με την νόμιμη μετανάστευση, κατόπιν προσκλήσεως κρατών υποδοχής! Και όμως, αυτά τα επιχειρήματα τα κατάπιναν αμάσητα οι νεολαίοι και τα χρησιμοποιούσαν μάλιστα για να «αποστομώνουν»  «ρατσιστές» σαν και του λόγου μου) Αποτέλεσμα και αυτής της «πολιτικής ορθότητας», με την οποία σφυροκοπήθηκε και πάλι ανηλεώς  η κοινή λογική και ενοχοποιήθηκε, ως φασιστική, κάθε λογική  αντίδραση,  είναι η  μη αναστρέψιμος πλέον αλλοίωση του χαρακτήρα της  ελληνικής κοινωνίας με όλους τους (γνωστούς σε όλους μας τώρα πια) κινδύνους που αυτή συνεπάγεται.

Σύσσωμο το κατεστημένο, έγκριτοι δημοσιογράφοι, καθηγητάδες που, αθέατοι,  ροκάνιζαν κοινοτικά κονδύλια και έσκαγαν μύτη όταν χρειαζόταν να  επιτεθούν σε «εθνικιστές», γόνοι με αριστερίστικη ιδεολογία και δεξιά τσέπη,  νεόκοποι πολιτικοί όλων των χρωμάτων, αλλά και παλαιότεροι, αγνώριστοι, τραβεστί, μεταλλαγμένοι σε φορείς της ακραίας πολιτικής ορθότητας, απεμπολούσαν την φιλοπατρία και την ταύτιζαν με τον φασισμό, ιστορικοί – κατά  δήλωσή τους – που πρωταγωνίστησαν σε ένα πογκρόμ εναντίον κάθε ιερού και οσίου του Ελληνισμού.  Η δυσανεξία τους σε κάθε τι ελληνικό ουδόλως τους εμπόδισε να υπερασπίζονται μετά μανίας το δικαίωμα κάθε αλλοφύλλου στον εθνικισμό, την δια της  βίας διεκδίκηση του σεβασμού στην διαφορετικότητά του, το δικαίωμά του στον αυτοπροσδιορισμό, τον επεκτατισμό, την κλοπή της περιουσίας, της Ιστορίας και της Ζωής των άλλων, αρκεί οι άλλοι να είναι οι Ελληνες.

Ο ελληνικός λαός εθισμένος στην λογική του παραλόγου, καθυβρισμένος ως εθνικιστής και ελληναράς, φορτωμένος ενοχές για  «κακουργήματα» που επισύρουν ποινή θανάτου, ζαλισμένος σαν κατόπουλο, έβλεπε ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες και  μισέλληνες να ευδαιμονούν, πολιτικούς να κλέβουν  τον δημόσιο πλούτο και να νομοθετούν την ασυλία τους, οι οποίοι,  μάλιστα,  ως καλοί εργοδότες, φρόντισαν, νομοθετώντας λαβυρινθώδη νομοθετήματα,  να παρέξουν  «ασυλία» ( ιδιότυπη μορφή συνενοχής )  και στους υπαλλήλους τους, με αποτέλεσμα, σήμερα, να είναι θέμα δημόσιας συζήτησης,  εάν θα απομακρυνθεί ο επίορκος δημόσιος υπάλληλος! Το τέλος της Λογικής!

Το ζαλισμένο κοτόπουλο λοιπόν, με αφανισμένη συνείδηση, μαϊμούδισε συμπεριφορές που του υπαγόρευε η καθημερινή προπαγάνδα, απαρνήθηκε  την φιλοπατρία και τις πατρογονικές συνήθειες προς χάριν του εκσυγχρονισμού, ανέχθηκε να του εμφυτεύσουν αξίες όπως η Γη είναι το σπίτι μας, είμαστε όλοι μετανάστες, το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, μπακαλέψου όπου  Γης για να τα κονομήσεις. Λοβοτομήθηκε  και δεν αντέδρασε στο πρώτο κάψιμο της σημαίας του,  στην πρώτη προσβολή των Εθνικών Ηρώων του, στο πρώτο κτύπημα κατά της Ιστορίας του.  Εγινε επιρρεπής στην ανοχή.   

Αυτή την, παρά φύσει, ροπή στην ανοχή  εκμεταλλεύεται σήμερα το κατεστημένο. Αυτό το κατεστημένο που τεχνηέντως τον οδήγησε προς τα εκεί,  τον αναγκάζει, σήμερα, να ανέχεται προσβολές από λαούς που ακόμα και για να τον βρίσουν χρησιμοποιούν την Γλώσσα του, αυτοί που  πήραν δωρεάν Επιστήμες και Γράμματα, τώρα θέλουν δωρεάν  την Υπαρξή του και  τον Τόπο του. Αυτόν τον Τόπο που πάντα εδώ είμαστε, δεν διώξαμε ποτέ κανέναν  για να έρθουμε.

Τον κυρίαρχο ρόλλο παίζουν και πάλι τα  γνωστά  Μ.Μ.Ε. Καθοδηγούν  την σταυροφορία με τελικό στόχο την Αλωση.  Ο πολιορκητικός  κριός των σταυροφόρων είναι το Ευρώ.
Αυτοί οι θεομπαίχτες, πάντα  ανακαλύπτουν ένα «ιερό και όσιο»,  στο όνομα του οποίου  αναγκάζουν τους Ελληνες να προσκυνήσουν. Και ποιοί είναι αυτοί που προπαγανδίζουν υπέρ του Ευρώ για το καλό μας;

Μα, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΟΡΝΕΑ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ που προπαγάνδιζαν  υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ για το «καλό» του Ελληνισμού.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ που προπαγάνδιζαν, ως πολιτικώς ορθόν,  την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας,  ως σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό (sic)
Οι ΙΔΙΟΙ που τον παρέσυραν στο κόλπο του Χρηματιστηρίου, όπου λεηλατήθηκαν περιουσίες.
Οι ΙΔΙΟΙ που προπαγανδίζουν για την πολυπολιτισμικότητα.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ που λοιδωρούν όποιον τολμά να μιλήσει για φιλοπατρία.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ που σφυρίζουν  σαν φίδια στο άκουσμα της λέξης πατριωτισμός.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ που περιβάλλουν με τιμές  στους τουρκόφρονες παραχαράκτες  της Ιστορίας μας.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ που υποστηρίζουν κάθε παράλογο δικαίωμα λαθρομετανάστη, που κάνουν μούγκα για το δουλεμπόριο (άραγε γιατί;) αλλά διαπομπεύουν όποιον Ελληνα τολμήσει να διαμαρτυρηθεί ακόμα και για τον βιασμό του!

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! Τους ξέρουμε δα!

Ευρώ ή χρεωκοπία λοιπόν! Ποιοί  θα χρεωκοπήσουν; Οι ήδη χρεωκοπημένοι Ελληνες;
Ευρώ ή θάνατος λοιπόν! Ποιοί θα πεθάνουν; Οι ήδη αυτοκτονήσαντες Ελληνες; Και, αλλοίμονο,  αυτοί που θα τους ακολουθήσουν;
Τί είναι αυτό το ιερό και το όσιο που για χάρη του πρέπει να πεθάνω και εγώ; Γιατί; Επειδή ένας ανεκδιήγητος τύπος, που ελέγχεται για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, μας οδήγησε στο στόμα του λύκου; Και πώς η οδός προς το στόμα του λύκου έγινε, έκτοτε, η διέξοδος προς την διάσωσή μας;
Τί είναι αυτό το ιερό και το όσιο που για χάρη του έγινε πρωτοφανής εμπαιγμός και υποκλοπή της ψήφου των Ελλήνων;
Τί είναι αυτό το ιερό και το όσιο που για χάρη του πρέπει να ζουν σαν σκλάβοι τρεις γενεές Ελλήνων;
Τί είναι αυτό το ιερό και το όσιο που για χάρη του το Κράτος λεηλατεί τους πολίτες?
Τί είναι αυτό το ιερό και το όσιο που για χάρη του πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι αυτά που απελευθερώσαμε με πόλεμο;
Τί είναι αυτό το ιερό και το όσιο που για χάρη του πρέπει να ανεχόμαστε  τις ταπεινώσεις που προέρχονται από παντού  στην Γη;
Τί είναι αυτό το ιερό και το όσιο που για χάρη του αφοπλίζονται οι Ενοπλες Δυνάμεις, αποδυναμώνεται η άμυνα της Χώρας, την ίδια στιγμή που γύρω μας η Μεσόγειος φλέγεται και επιβουλείς ανασκουμπώνονται;
Τί είναι αυτό το ιερό και το όσιο που για χάρη του  αμαυρώθηκε η αριστοκρατική έννοια του Ελληνισμού;

ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΚΥΡΙΕΣ &  ΚΥΡΙΟΙ;  Επαναπροσδιορίσατε τα ιερά και τα όσιά σας; Μετακόμισε ο εγκέφαλός σας  στην τσέπη σας; Κακώς, σε επισφαλές  μέρος μετακόμισε. Δεν βλέπετε το μακρύ χέρι  του λωποδύτη έτοιμο να κάνει βουτιά στην τσέπη σας;
Αλλοίμονο, κουτσοβολεμένοι μικροαστοί που φοβάσθε για τις καταθέσεις σας, ψηφίσατε την “σταθερότητα” του ευρώ και  κουρνιάσατε  μέσ’ τα μνημόνια. Η Frau Merkel ζήτησε ηλεκτρονικά αρχεία όλων των Ελλήνων καταθετών. Γιατί άραγε;
Αλλοίμονο, συνταξιούχοι που ψηφίσατε το  ευρώ και τα μνημόνια για να έχετε συντάξεις και φάρμακα!
Aλλοίμονο, άνεργοι που ψηφίσατε το ευρώ και τα μνημόνια για να επιμηκυνθεί η περίοδος πληρωμής του επιδόματος. Χρηματοδοτούμενη μάλιστα από τις Βρυξέλλες! Ουαί, αφελείς που τον πιστέψατε τον ψεύτη που σας είπε ότι η ΕΕ θα πλήρωνε Ελληνες  για να κάθονται.

Γιατί τους πιστεύετε ακόμα; Γιατί τσιμπάτε στην προπαγάνδα τους; Τί θα μπορούσε να  προκύψει που να  είναι χειρότερο απ’ όλες αυτές τις Πληγές; Πότε ΕΝΑ, τουλάχιστον ΕΝΑ, απ’ ό,λα όσα προπαγάνδιζαν για το «καλό» μας, μας βγήκε σε καλό;
Ιδού λοιπόν η αποδόμηση του ευρώ τους χωρίς οικονομικούς όρους, αλλά με εργαλείο την κοινή λογική.

Σηκωθείτε λοιπόν και πείτε ΟΧΙ, ας απαιτήσουμε να φύγουνε πριν πάρουνε τα μέτρα για την κάσα μας.

Το δωσιλογικό  πολιτικό σύστημα και η  μεντιοκρατούσα άρχουσα τάξη εις το  πυρ το εξώτερον! Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Ανοιξαν οι Πύλες του Αδη. Και τις ανοίξαμε μόνοι μας,  με τα χέρια μας,  με την ψήφο μας,  με την αδράνειά μας, με την υπακοή και την ανοχή μας.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]