Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πώς τα μέτρα των 13,5 δισ. γίνονται... 22 δισ.!


Στη συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με τον Αντώνη Σαμαρά πριν λίγες μέρες, μάθαμε ότι το πακέτο μέτρων δεν είναι 11,5 δις ευρώ, αλλά 13,5 δις, μιας και για να προκύψει καθαρή εξοικονόμηση 11,5 δισ. ευρώ, το πακέτο θα πρέπει να περιέχει επιπλέον μέτρα της τάξης των 2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις του οικονομικού επιτελείου.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά!

Η τρόικα έχει ζητήσει να βρεθούν 3,5 δις ευρώ από την μερική πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά και άλλα 2 δις από τις νέες περικοπές σε φοροαπαλλαγές και φόρους υπέρ τρίτων.

Αν νομίσατε ότι τελειώσαμε εδώ κάνετε λάθος!

Ήδη, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, έχουμε μια μαύρη τρύπα στα έσοδα της τάξεως των 2,8 δις ευρώ.
Αυτή την τρύπα, φυσικά, δεν θα την αφήσουν ανοιχτή.

Έτσι, για να ξέρουμε τι λέμε και τι μας παρουσιάζουν…Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]