Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Πούτιν

Στο Άγιον Όρος για τον εορτασμό της κοίμησης της Παναγίας, βρίσκεται ο ηγέτης της Ρωσίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος Πούτιν θα εορτάσει τον Αγιορείτικο Δεκαπενταύγουστο στην ΙΜ Ιβήρων, δείχνοντας για άλλη μία φορά την δύναμη της Ορθοδοξίας αλλά και την βαθιά του πίστη.

Την δύναμη της Ορθοδοξίας που κάποιοι φρόντισαν να απεμπολήσουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολιτικούς τους προϊσταμένους. Ένα πραγματικό όπλο που βρίσκεται στα χέρια του Ελληνισμού, αλλά οι πολιτικοί του ταγοί κάνουν ότι μπορούν για να απαξιώσουν.

Στις 28 Aυγούστου για όσους δεν γνωρίζουν, γιορτάζεται η Κοίμηση της Παναγιάς στο Περιβόλι Της, στον άγιο τάφο Της στα Ιεροσόλυμα, στη Ρωσία, τη Σερβία και όπου στον κόσμο ακολουθείται το ιουλιανό εορτολόγιο.

Εννοείται ότι η επίσκεψη γίνεται με άκρα μυστικότητα, αφού τα μέτρα προστασίας είναι δρακόντια. Μην λησμονούμε και την περίπτωση του Σινούκ, για όσους επιμένουν να θυμούνται.

Πριν από λίγο καιρό, ο πρόεδρος Πούτιν είχε επισκεφθεί και την Αρχαία Ολυμπία, είδηση που “διαψεύσθηκε” από δαιμόνιους ρεπόρτερς, οι οποίοι όμως δεν φρόντισαν να αναρωτηθούν που πήγε το δεύτερο ελικόπτερο που απογειώθηκε από την θαλαμηγό του Ρώσου μεγιστάνα… λεπτομέρειες.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]