Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πολιτικό σύστημα «κρατικοποιεί» τα σπίτια μας με τον νέο φόρο…


Νέα επίθεση του πολιτικού συστήματος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας είναι ο φόρος ιδιοκατοίκησης που σκέφτεται να επιβάλει η τρικομματική συγκυβέρνηση. Εκεί που ο κ. Σαμαράς είχε κατηγορήσει στο πρόσφατο παρελθόν τους κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλο για το χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ και είχε υποσχεθεί προεκλογικά να το καταργήσει, όχι μόνο δεν το κατάργησε αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, μελετά να επιβάλει και νέο φόρο στα ακίνητα, τον λεγόμενο φόρο ιδιοκατοίκησης.

Ο φόρος αυτός στην ουσία είναι ένα ενοίκιο που θα καταβάλει μόνιμα ο ιδιοκτήτης του ακινήτου προς το παρασιτικό κράτος. Διαφορετικά, αν ο ιδιοκτήτης κοινωνός δεν μπορέσει να πληρώσει αυτόν τον φόρο, θα…. κινείται διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης εναντίον του, με κίνδυνο να χάσει το ακίνητό του. Βλέπουμε λοιπόν πως ο φόρος αυτός συνιστά μια έμμεση “κρατικοποίηση” της ακίνητης περιουσίας των πολιτών, αφού προκειμένου το πολιτικό σύστημα να επιτρέπει στον πολίτη να διατηρεί την «κυριότητα» του χρυσοπληρωμένου ακινήτου του, θα πρέπει ο τελευταίος να καταβάλλει ενοίκιο στο αυτονομημένο από την κοινωνία παρασιτικό κράτος.

Ελπίζουμε ότι δεν θα έχει κάποιος την αφέλεια να υπολογίζει σε συνταγματική προστασία της ιδιοκτησίας; Απλά το Σύνταγμα έχει καταργηθεί και έχει αντικατασταθεί από το μνημόνιο, το οποίο στοχεύει άμεσα τις περιουσίες μας μέσω της εισοδηματικής μας εξαθλίωσης, η δε Δικαιοσύνη, ως μη ανεξάρτητη εξουσία, ανήκει στο αυτονομημένο κρατικοδίαιτο πολιτικό σύστημα.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Καλά μη φάνε, θα σφάξουμε γλάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπαμε, δεν τό είπαμε; Πάμε να γίνουμε σοβιετία με δημοκρατικές διαδικασίες ψηφίζοντας αυτούς που μας καταληστεύουν. Στο τέλος θα πουλάμε σπίτια και χωράφια για να πληρώνουμε τους φόρους. Τα ακίνητα θα γίνονται κινητά για να κινείται το χρήμα. Όχι δα να μένει και στάσιμο! Τα τούβλα και τα αμπελοχώραφα δεν τρώγονται. Όλα λοιπόν στο σφυρί με νόμο και νόμους από δημοκρατικά εκλεγμένους ληστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μεγάλος Ιδιώτης

      Έγραψε ο Όργουελ για τον "μεγάλο αδελφό". Δεν είχε υπόψη του όμως ότι αυτός θα ήταν ο μεγάλος "ιδιωτικός" αδελφός, που θα κρατικοποιεί τα σπίτια μας. Ήδη ο κόσμος όλος περνά στα χέρια του μεγάλου ιδιώτη (τράπεζες). Και τον ψηφίζουμε! Ω, τρέλα!!

      Διαγραφή
  3. ο μπαμπανης ο γιαγκουλας και ο γκορτσοτσιριμωκος αυτοι ηταν η συμορια του ολυμπου τωρα εγινε οι συμορια σε ολοι την ελλαδα και των λαοτης πια σπιτια τιποτα δεν θα ειναι δικομας ολα δικατους και μολις τα φανε και αυτα μετα τους ελληνες στα σκλαβοπαζαρα για πουλημα ορε καθηστε με τα χερια σταυρομενα και κυτατετους αυτοι ειναι ληστε ςμε το νομο στα χερια εχετε ακουσει κανενα μεγαλο να πληρωσε η να τον συλαβαν οχι γιατι αφου ληστευουν μαζι θα τον συλαβουν κοροιδα μονο και μονο εμας τους μικρουληδες τα σηνηθης υποπτα ατομα συνταξιουχοι μιστοτοι ξερετε ποσα χρωστανε τα καναλι ικασικα μικα τεραστια ποσα σιγα μην παει ο ψυχαρις φυλακι αφου ο γιος ειναι βουλευταρας στην ν δ μια ζωη μπατσοκ εγινε μπλε και ποσοι αλοι το χρημα δεν εχει ουτε κομα ουτε πατριδα αυτα για μας τους χαζους ολα τα καναλια γεμισαν τουρκικα γιατι αραγε τι μηνημα πανε να περασουν μεχρι τον σφαγεα του ποντου τον σουλειμαν τον μεγαλοπρεπει υμνουν ορε ολοι ειναι στην συμορια του ολυμπου και η προδωσια καλα κρατι κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]