Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πείραμα συνεχίζεται και το πειραματόζωο πρέπει να πεθάνει!

Λοιπόν, για να μην λέμε πολλά λόγια και για να είμαστε όσο πιο σαφείς γίνεται, το πείραμα που υλοποιείται στην Ελλάδα, έχει περάσει στην προτελευταία φάση της ολοκλήρωσής του. Στο πείραμα αυτό (που δεν είναι άλλο από την εφαρμογή μέτρων για την οικονομική ισοπέδωση ενός λαού και η εν συνεχεία υφαρπαγή όλου του πλούτου –τόσο του λαού όσο και της χώρας- χωρίς να υπάρξουν ουσιαστικές αντιδράσεις από τον ίδιο τον λαό) το πειραματόζωο στο τέλος πρέπει να πεθάνει, προκειμένου οι υπόλοιποι λαοί να πάρουν ένα «απτό δείγμα» της άρνησης υπακοής και εκτέλεσης στις προτάσεις των «σοφών». Μάλιστα, ο θάνατος του πειραματόζωου πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το ίδιο το πειραματόζωο να φαίνεται πως φέρει την ευθύνη για το «δυσάρεστο» αποτέλεσμα. Για να γίνει αυτό εφικτό, απαιτητό είναι να «βγούνε από τη σκηνή του εγκλήματος - πειράματος» όσοι συνήργησαν με έργα ή παραλείψεις τους στην ολοκλήρωσή του.

Στην περίπτωση της Ελλάδας ήδη ο ένας από τους κυρίως υπεύθυνους έχει ήδη αποχωρήσει, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις. Στη συνέχεια, μέσω της «αναταραχής» στο πολιτικό σκηνικό και της αλλαγής της εκλογικής προτίμησης των καλο-στοχευμένων ψηφοφόρων, η «ευθύνη συνέχισης του πειράματος» περνάει σε άλλα χέρια. Η πρόσφατη καταγεγραμμένη άνοδος της αριστεράς λειτούργησε ως «από μηχανής θεός» για τους ινστρούχτορες του σχεδιασμού, της κατασκευής και της εκτέλεσης του πειράματος, αφού «βρήκαν» ένα πρόθυμο θύμα στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ (το οποίο φυσιολογικά κινείται μεταξύ του 3-3,5% στις εκλογές) και του προσώπου (baby face) του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αν και αρχικά αντέδρασε σήμερα δείχνει προθυμότατος να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Μόνο που, ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποχρεωμένος ή να εφαρμόσει όσα έχουν σχεδιαστεί (και να στείλει δεκαετίες πίσω την αριστερά στην Ελλάδα) είτε να αρνηθεί την εφαρμογή των επαχθών μέτρων και να δεχθεί η χώρα μία φοβερή οικονομική πίεση, η οποία θα ξεπεράσει τα φυσιολογικά όρια και θα επιφέρει (κυριολεκτικά) την πείνα στην ήδη βαριά χτυπημένη Ελληνική κοινωνία. Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανισθεί ως ο υπεύθυνος πολιτικός, που δεν ακολούθησε τις ευρωπαϊκές οδηγίες του «κονκλαβίου των σοφών» και ουσιαστικά ο υπεύθυνος των δεινών που θα σαρώσουν την χώρα. Μάλιστα, η επιβολή χάους στην χώρα, θα λειτουργήσει ως καταλύτης για τις αντιδράσεις των υπολοίπων ευρωπαϊκών λαών. Και όμως, λύση υπάρχει και βρίσκεται μακριά από τις πολιτικές τακτικές του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του «απέναντι» όψιμα συνασπισμένου δεξιού «πατριωτικού χώρου».

Μην σας φανεί, μάλιστα, καθόλου παράξενο εάν ο ίδιος ο λαός αρχίσει να ζητάει τους πρώην πολιτικούς αρχηγούς για να τον σώσουν!!! Το «έργο» έχει παιχτεί κατ’ επανάληψη, μετά από ιστορικές Ελληνικές τραγωδίες… Το παιχνίδι, λοιπόν, είναι πολύ καλά στημένο και η παρτίδα θέλει να αναδείξει συγκεκριμένους νικητές. Και μεταξύ των νικητών δεν προβλέπεται να είναι οι Έλληνες πολίτες...

Η ανεξαρτησία της χώρας, η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και η εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου από μία Ελληνική κυβέρνηση που θα εκπροσωπεί τους Έλληνες πολίτες και όχι τους διάφορους τραπεζίτες, που θα ακολουθεί πιστά και απαράβατα τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος, είναι δυνατόν να δώσει λύση πολύ σύντομα. Όμως, χρειάζεται εντιμότητα, ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και όρεξη για ατέλειωτη δουλειά με γνώμονα το καλό της χώρας και των πολιτών. Και τον άνθρωπο που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά οφείλουμε να ψάξουμε να τον βρούμε, εάν δεν θέλουμε να ψάχνουμε αύριο για τροφή στα σκουπίδια…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Εξαιρετικό άρθρο !!!
    Περιγράφεται με γλαφυρότητα η υπάρχουσα αλήθεια και το αδιέξοδο που βρισκόμαστε, επίσης δείχνει αγαπητέ Κωνσταντίνε ότι και εσύ,όπως άλλωστε και όλοι εμείς, το πόσο μπερδεμένος είσαι ως προς την ψήφο σου (όπως και εμείς),με τα συμβαίνοντα.
    Πιθανά όπως το έχουμε επισημάνει και μακάρι να διαψευσθούμε, ίσως ο κ Τσίπρας είναι κατασκεύασμα κάποιων (μυστικών υπηρεσιών ?) ώστε είτε να λειτουργήσει σαν μαξιλάρι για την απορρόφηση των κραδασμών, είτε για να διαλύσει τα πάντα.
    Και τα δύο συμφέρουν τα αφεντικά.....
    Βέβαια από τους άλλους προδότες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, το μόνο που περιμένουμε είναι τα χειρότερα.
    Οσο για να εμφανισθεί ο Έλληνας Πατριώτης Ηγέτης θα περιμένουμε από ότι φαίνεται δυστυχώς αρκετά.....
    Μαυρίλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά τα είπες όλα, Κωνσταντίνε. Και δεν είναι απαισιόδοξη η ματιά σου στην πρόβλεψη ότι μεταξύ των νικητών δεν θα υπάρχουν Έλληνες πολίτες - είναι η ρεαλιστική θεώρηση. Για να φανεί όλη η εικόνα, αρκεί να κάνουμε κάποια βήματα προς τα πίσω και θα διαπιστώσουμε ότι από την χειραφέτησή της και την ανεξαρτησία της μετά την επανάσταση του '21, η χώρα μας ποτέ δεν αφέθηκε στα χέρια του λαού της για να ορίζει την τύχη της και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να κυβερνάται. Προτεκτοράτο από κούνια είναι η Πατρίδα μας και όταν ήθελαν να βρουν έναν Εφιάλτη, πάντα τον εύρισκαν. Δεν έλειψαν ποτέ οι Εφιάλτες από καμιά κοινωνία σε καμιά χώρα. Γι' αυτό επείγει πρώτα να δούμε καθαρά μπροστά μας τι παιχνίδι ακριβώς μας έχουν στήσει - και εδώ τα άρθρα σου είναι ανεκτίμητα - και μετά να δούμε τι μπορεί να γίνει σε συνεργασία μεταξύ μας και όχι με αντιπαράθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γεγονός ότι τα δείγματα γραφής του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την κρίση δεν είναι λαμπρά: ήδη από την άνοιξη του 2010 που η Ελλάδα πήγαινε ολοταχώς προς το ΔΝΤ έπρεπε να είχαν ανέβει στα κεραμίδια, και δεν το έκαναν για την δική τους βολή. Δεν έχουν δικαιολογίες. Αν δεν ήξεραν τι σημαίνει ΔΝΤ και δεν φρόντισαν να μάθουν πρέπει τώρα να κάνουν χαρακίρι. Αν ήξεραν πρέπει εμείς να τους αυτοκτονήσουμε με τους υπολοίπους της βουλής. Ακόμα και τώρα (μετεκλογικά) είναι και με μιά έτσι, μιά γιουβέτσι. Θα φανεί σύντομα. Δεν υπάρχει πλέον δάσος να κρυφτεί κανείς. Στη θεωρία δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τελείως και την έκπληξη, όσο απίθανη και αν είναι. Υπάρχουν ιστορικά παραδείγματα φυτεμένων αρχηγών που έκαναν δικό τους παιχνίδι. Τέτοια ήταν ο Ντε Γκολ το 60 και ο Πούτιν το 2000. Νομίζω πάντως ότι είναι οι συνθήκες που αναδεικνύουν ικανούς ηγέτες άσχετα αν στη συνέχεια κάποιοι αρέσκονται (για λόγους σκοπιμότητας) να μυθοποιούν κάποιες προσωπικότητες. Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν "μεγαλουργούν" αυτές οι προσωπικότητες είναι στην πρέσα έτοιμες να συνθλίβουν. Γι'αυτό και θα πρέπει η κριτική μας και η πίεση απέναντι στον Τσίπρα να είναι ανελέητη. Και αν αποτύχει αυτός θα βρεθεί κάποιος άλλος.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι λετε ολοι εγω θελω να δω υπουργινες τη Κωνσταντοπουλου και τη Δουρου κι ας πεθανω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τσιπρας ειναι γνωστος ανθελληνας και αθεος .
    Αλλος ;
    Εγω πιστευω οτι μονο ο Θεος , μπορει να μας βγαλη απο τον βαραθρο που μας πεταξαν με τις κλωτσιες ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ , ΟΛΟΙ .
    Οσοι δεν το καταλαβαν , ειναι επειδη ειναι αβουλα οντα του καναπε και θυματα του διαβολοκουτιου .
    Απαιδευτοι πολιτικα ασχετοι .
    Αυτοι θα ειναι και οι πρωτοι που ΟΣΟΝΟΥΠΩ θα τουμπανιζονται και θα σωριαζονται στο χωμα .
    Καλη δυναμη σε ΟΛΟΥΣ και καλη Λευτερια στην Πατριδα . Γιατι πολλοι απο εμας ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ και δεν θα την δουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε μέρα που περνάει σε δικαιώνει, Κωνσταντίνε. Το άρθρο αυτό καλό θα ήταν να το διαβάσουν και όλοι οι "δημοσιογράφοι" που δεν ξέρουν πια τι να μας λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω εάν είναι έτσι τα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι δυστυχώς πρέπει να προσέξουμε γιατί ίσως πρέπει να μας κατευθύνει η λογική και όχι το πάθος και το συναίσθημα. Εάν είχες μία επιχείρηση θα ήθελες τον Σαμαρά ή τον Τσίπρα? Με άλλα λόγια μπορούμε να πούμε ΣΙΓΟΥΡΑ ότι θα τα καταφέρει? Μήπως όποτε κάναμε τέτοιες παλικαριές χάναμε κεκτημένα? Διότι εάν δεν έχει κανένας μας να φάει τότε να δω τι θα γίνει... Τότε θα είναι αργά για όλους και για τα παιδιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]