Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα προαναγγέλλει το Focus


Με δραματικούς τόνους περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα το περιοδικό Focus, κάνοντας μάλιστα λόγο για εμφύλιο πόλεμο.

Με τίτλο «Φόβοι για εμφύλιο πόλεμο» και υπότιτλο «Η τελευταία πράξη στην Αθήνα: στις νέες εκλογές οι Έλληνες ψηφίζουν λιτότητα ή χάος, οι Γερμανοί πρέπει να πληρώσουν ούτως ή άλλως» κυκλοφορεί το περιοδικό αναφερόμενο στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίο.

«Τα πράγματα σοβαρεύουν για την Ελλάδα, άρα για την Ευρώπη. Παράλυση και σιωπηρός πανικός επικρατούν στη χώρα», επισημαίνει το FOCUS.

Το γερμανικό περιοδικό περιγράφει την κατάσταση στη χώρα με τα πιο μελανά χρώματα.

«Οι κρατήσεις έχουν καταγράψει πτώση της τάξης του 50% και τα νοσοκομεία περιορίζουν τις μερίδες φαγητού και ακυρώνουν χειρουργεία.

Στους δρόμους της Αθήνας αυξάνονται τα κρούσματα επιθέσεων. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Πικραμμένος δεν μπορεί να προωθήσει μεταρρυθμίσεις. Ο απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής δεν μετέβη στο Σικάγο για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ επειδή το κόστος ήταν αποτρεπτικό.

Το Focus αναφέρεται μάλιστα και στα ελληνικά ΜΜΕ τα οποία όπως σημειώνει παρουσιάζουν τα σενάρια χρεοκοπίας για τη χώρα και την επόμενη μέρα.

Στέκεται μάλιστα και σε μια φράση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη: «Μπορεί η κατάρρευση των θεσμών να συντελεστεί πολύ γρήγορα και να πρέπει όλοι να οργανωθούν σε συμμορίες. Θα οδηγηθούμε σε εμφύλιο, δεν πρόκειται για υπερβολή... Εάν η κατάσταση κλιμακωθεί, λέει ένας "εκ των έσω" (στο Βερολίνο), θα πρέπει η Ευρωζώνη να στείλει σαφές μήνυμα στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου: ...Θα αφήσουμε την Ελλάδα, η οποία είναι ειδική περίπτωση, να καταρρεύσει εάν οι πολιτικές δυνάμεις δεν συνεργαστούν. Όλοι οι άλλοι, οι οποίοι τηρούν τους κανόνες, θα μπορούν να στηρίζονται στην απεριόριστη αλληλεγγύη μας...».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αυτο προσπαθουν να κανουν σαν ιστατη προσπαθεια οι γραικυλοι κοινοβουλευτικοι .
    Ετσι πιστευουν οτι θα εξυπηρετηθουν τα αφεντικα και οι ιδιοι θα αποφυγουν την ΤΙΜΩΡΙΑ .

    Αλλα ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΗΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίζονται σε δήλωση του Χρυσοχοϊδη για την πιθανότητα εμφύλιου; Είναι σοβαροί;
    Ευχή είναι ο εμφύλιος για τους προδότες, γιατί έτσι θα αποφύγουν τη λογοδοσία.
    Εκτός κι αν εννοεί εμφύλιο τη δίωξη μιας εκατοντάδας λαμογιών από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες. Εμφύλιος δεν είναι να πάρουμε στο κυνήγι τους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα μάλιστα....
    Το είπε το focus .....σοβαρότατη φυλλάδα !!!
    Ακόμη κανείς από τα πολιτικά τομάρια , δεν τους έχει μηνύσει για το αισχρό εξώφυλλό τους με την κλεμμένη Αφροδίτη μας.
    Χώρια τους πόσους αρχαιοελληνικούς θησαυρούς έχουν αρπάξει (υπάρχει πλήρης σχεδόν κατάλογος των κλαπέντων)και κανείς, από τα προδοτικά τομάρια δεν έχει ζητήσει να επιστραφούν στην Ελλάδα μας.
    Πολλά τους ξυνίζουνε στην Ελλάδα και βασικά ανησυχούν που ακόμη δεν έβαλαν στο χέρι τον αμύθητο πλούτο μας,αλλά στο τέλος θα πάρουν αυτό που τους πρέπει .....
    Αυτοί Ούννοι είναι και καλά κάνουν, εμείς τί κάνουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ορε ουτσ απο εδω αφηρματα που σας επιτρεπουν οι προδωτε ς και κανετε μαθηματα και σεναρια επανομας θα σας δηξουμε ουνοι τον ιουνι μπασταρδοπουλοι θα σας πεθανουμε ολους τον ιουνι και στην δραχμη να γυρισουμε στα αρχιδιαμα ςορε μαζιμα ςκαι εσεις ολοι θα την παθετε δεν σας φοβαμαστε πλεον καθαρματα κλεφτες του πολητισμουμου και τη ςδημοκρατιας μου και ορε μπασταρδοι οτι θελουμε εμεις θα κανουμε καριωλοπουτανε ς ορε πιοι μηλανε οι ουνοι κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]