Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άλλος giorgakis μας βρήκε!

Άλλος giorgakis μας βρήκε... είχαμε τον τουρίστα giorgakis...τώρα αποκτήσαμε και τον alexis... το δήθεν κακό παιδί που δεν το θέλουν οι ξένοι αλλά όλο αυτόν έχουν στις εφημερίδες τους...

Αυτόν που δήθεν τον φοβούνται αλλά ταυτόχρονα του κάνουν καθημερινά πρωτοσέλιδα με φωτογραφίες που ούτε στην Ελλάδα τις έχουμε δει ποτέ...

Ρε κάτι συμπτώσεις!

Δεν το θέλει τον alexis η Μέρκελ... αλλά όλως τυχαίως παρεμβαίνει όποτε χρειάζεται για να του ανεβάζει τα ποσοστά!

Αλήθεια στο ερώτημα ποιοί θα επωφεληθούν στο εξωτερικό αν βγει το alexis ποια είναι η απάντηση;

Αυτοί που ποντάρουν σε χρεωκοπία της Ελλάδας και κατάρρευση του ευρώ η ευκαιρία δοθείσης δημιουργίας σκληρού πυρήνα μερικών χωρώνκαι έξωση των υπολοίπων.

Αν ρωτάγαμε τον SOROS ποιόν θα προτιμούσε να ηγηθεί της Ελλάδος (εκτός του πολυαγαπημένου του giorgakis) τι πιστεύετε θα έλεγε;....

Ποιός θα του εγγυόταν πως το θέμα μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων θα έληγε υπέρ των Σκοπίων;

Ποιός θα του έδινε καλύτερες αποδόσεις από τυχόν κατάρρευση του Ευρώ;

Pοιός θα νομιμοποιούσε όλους τους λαθρομετανάστες και θα έδινε τέλος στο έθνος των Ελλήνων που μίσει τόσο πολύ ο SOROS;

Aπλές απορίες...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Νομίζω ότι ήδη έχουμε αναφερθεί στην εκδοχή του ότι ο Αλέξης είναι δημιούργημα μυστικών υπηρεσιών/κέντρων, ώστε αφ΄ενός να είναι μαξιλάρι για την λαική οργή, παρόλες τις εξαλότητες,ιδεοληψίες και ενέργειες του ασκεριού των συνιστωσών του και αφ΄ετέρου πιθανά να οδηγήσει στην πλήρη κατάρευση του συστήματος, πράγμα που οι δωσίλογοι προδότες, λόγω πλήρους ανικανότητας καθυστέρησαν....
    Πως το χθεσινό παιδάκι, έστω με ορισμένες ιδεοληψίες, παρουσιάζεται σήμερα με εξαιρετική ταχύτητα και στην Ελλάδα και στο Έξωτερικό σαν μεγάλος ηγέτης?
    Απορία έχω, δυστυχώς καχύποπτος είμαι και κυρίως εύχομαι να διαψευσώ και δη άμεσα....
    Πάντως σας θυμίζω κάτι παλαιότερα συνθήματα : "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, Έξω οι βάσεις του θανάτου, Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και πολλά άλλα τέτοια.
    Μήπως το άτομο που ηγείτο και αυτών των συνθημάτων και πολλών άλλων, ξαφνικά ανήλθε ιλιγγιωδώς στο πολιτικό στερέωμα της Ελλάδας ?
    Λέω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω εγιναν Γιωργακης ο Σαμαρας-Βενιζελος θυμηθηκαν ξαφνικα οτι λεφτα υπαρχουν και οτι οι οριζοντιες περικοπες θα μπορουσαν να μην γινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι, όταν οι Αλαβάνοι μετρούσαν τα κέρδη τους από τη διαπλοκή, οι Ρουσοπουλαίοι και οι Μπομπολαίοι ήταν τόσο ξυπόλυτοι, που μόνον οι μύκητες ζέσταιναν τα πόδια τους.

    Όταν οι Αλαβάνοι έκλεβαν εκκλησιαστική περιουσία, οι Ρουσοπουλαίοι και οι Μπομπολαίοι στην καλύτερη περίπτωση να έκλεβαν λίγο λαδάκι από τα καντήλια, προκειμένου να ξεγελάσουν την πείνα τους. Όταν οι Αλαβάνοι "διορίζονταν" πολιτικοί με "κουκιά" του χριστεπώνυμου πληρώματος, το οποίο καβαλούσαν σαν "γαϊδούρι", οι Ρουσοπουλαίοι και οι Μπομπολαίοι κουβαλούσαν πραγματικά κουκιά σε πραγματικά γαϊδούρια.

    Όταν λοιπόν μιλάμε για μια οικογένεια, η οποία είχε ιδιαίτερες "σχέσεις" με την εκκλησία, την πολιτική σκηνή της πιο σκοτεινής περιόδου της Δεξιάς και βέβαια το δημόσιο χρήμα, ευνόητο είναι ότι μιλάμε για μια οικογένεια, η οποία ήταν "εκλεκτή" του Παλατιού.
    Άρα για τι μιλάμε;
    Για το πιο "βαθύ" μέρος του Δεξιού κράτους και παρακράτους.
    Σ' αυτήν τη "βαθιά" Δεξιά ανήκει ο Αλαβάνος.
    Σ' αυτό το μεγάλο "βάθος" γεννήθηκε ο "αριστερός" Αλαβάνος με τη δεξιά περιουσία και τα αριστερά "αισθήματα".

    ΣΥΡΙΖΑ, ο πιο μεγάλος πολιτικός σκουπιδότοπος της χώρας
    http://www.eamb.gr
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]