Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μουτζαχεντίν της Βοσνίας μεταφέρθηκαν σε πόλη των Σκοπίων;!


«Ομάδες μουσουλμάνων που αγωνίζονται για την επικράτηση του ισλαμισμού (Μουτζαχεντίν) έχουν μεταφερθεί από τη Βοσνία στην πόλη Κόντοβο των Σκοπίων αναβιώνοντας ημέρες του 2001», αναφέρει δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας "Glas Srpske".

«Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε στο Κόντοβο ούτε στο Σαράι ή οπουδήποτε αλλού στην περιοχή αυτή, δεν υπάρχουν οποιαδήποτε ομάδες, όπως οι ανοησίες που γράφουν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης. Είναι σερβικές επινοήσεις και καιροσκοπισμοί. Γνωρίζουν ότι το Κοσσυφοπέδιο έχει χαθεί για πάντα για αυτούς, έτσι τώρα κάνουν ηλίθιες επινοήσεις προσπαθώντας να αποσταθεροποιήσουν το κράτος των Σκοπίων», είπε ο Μπεκίμ Μουράτ, δήμαρχος του Σαράι, προσκείμενος στο κόμμα DUI.

Επιπρόσθετα, το Υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και ενώ εμείς παλεύουμε με τα κύματα, συγνώμη... τα κόμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]