Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μόσχα κατηγορεί την ΕΕ για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…

Η Μόσχα ανησυχεί για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα κράτη-μέλη της ΕΕ και κατηγορεί την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη χρήση «διπλών μέτρων και σταθμών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών έπειτα από τις κοινοβουλευτικές ακροάσεις για το θέμα αυτό.

Στη δήλωση επισημαίνεται πως η ΕΕ χρησιμοποιεί συχνά τη θεματολογία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για στενούς πολιτικούς σκοπούς.

Η Μόσχα επίσης προβληματίζεται από την «ανησυχητική τάση αύξησης στις ευρωπαϊκές χώρες των φαινομένων ρατσισμού, φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και της συνδεόμενης με όλα αυτά έλλειψης ανοχής».

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των συμμετεχόντων στις ακροάσεις της Κρατικής Δούμας, οι ακροάσεις αυτές είναι μια απάντηση στις επικρίσεις της Δύσης για μη τήρηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών από τις ρωσικές Αρχές.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ωραίο ανέκδοτο, ειδικά οι περί ρατσισμού "φόβοι" της Μόσχας. Δεν κοιτάζει τι γίνεται με τις αγέλες των Λευκών Λύκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χανεις το δασος αδελφε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ¨"αυτοι θα κατεβουν για τα δικα τους συμφεροντα, αλλα χωρις να το καταλαβαινουν θα βοηθουν εμας" γ. Παισιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 16 Μαΐου 2012 3:19 μ.μ.

    Τι εννοείς;

    @ 16 Μαΐου 2012 4:53 μ.μ.

    Τελικά, αυτή η "γεροντολαγνεία" έχει καταντήσει μονομανία σε ορισμένους. Ουδέποτε Γέροντες ασχολήθηκαν με την πολιτική. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο του σκέπτεσθαι. Οι συνεχείς αναφορές σ' αυτούς και σε δήθεν προφητείες τους, θυμίζουν έντονα καταρρέουσα τσαρική Ρωσία. Ξεκολλάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]