Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ομιλία Σαμαρά: "Παρέδωσα Εθνική Κυριαρχία, δεν θέλω Ελληνική Πολιτική"


"....Μια ημέρα εκεί οπού 'χαμε τ΄ορδί βλέπω έναν φραγκοφορεμένον..." Μακρυγιάννης Απομνημονεύματα

netakias

Σήμερα δεν θα σας ζαλίσω, τα είπε ο Αντώνης μονάχος του, στην "Εθνική (sic!) Συνδιάσκεψη" (ποιου έθνους εννοούν;):
...[....]...Μας είπαν και το άλλο, το καλύτερο: όταν θα καταγγείλουν μονομερώς το Μνημόνιο, αν εξακολουθήσει να υπάρχει έλλειμμα, θα επιβάλουν έκτακτα μέτρα εσόδων και περικοπής δαπανών. Δηλαδή θα αντικαταστήσουν το Μνημόνιο της Τρόικας με ένα άλλο, ελληνικής κατασκευής και δικής τους κοπής, με υλικά ύφεσης!...[...]...
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ...!

...ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ...!

Οσο για τα "υλικά ύφεσης"... νομίζει ότι μας ψεκάζουν;

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΦΕΡΕ ΥΦΕΣΗ... έως 8% για το 2012!
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΦΕΡΕ
ΑΝΕΡΓΙΑ... 21+% για το 2012 !
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...!

Ο Αντώνης είναι Αποφασισμένος να ηγηθεί του Μνημονίου!

Ο Αλέξης είναι Αναποφάστιστος και χωρίς σχέδιο!

Υπάρχει όμως ένας Αμετακίνητος στις Ελληνικές Θέσεις!

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ!

ΤΕΛΟΣ!


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ε ... Αντωνάκης είναι αυτός.....
    Γιαυτό πήρε και την Ντοράκλα....
    Παμέγιστος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μονο που δεν ειναι η πολιτικη ειναι να εισαι αμετακινητος.Η πολιτικη κυριως θελει προσαρμοστικοτητα στα δεδομενα που κατα καιρους διαμορφωνονται, ευελιξια και οξυδερκεια.Αλλοιμονο αν εμεναν οι πολιτικοι αμετακινητοι, ειδαμε και το ΚΚΕ που εφτασε και οχι μονο σε ψηφους αλλα και στη συνειδηδη του λαου. Σαν παρωχημενης τεχνολογιας αυτοκινητο που ολοι μεν το αναγνωριζουν στο δρομο αλλα κανεις δεν το αγοραζει, ωσπου στο τελος θα εξαφανιστει, μολις αποβιωσουν και οι τελευταιοι υπεργηροι οπαδοι του.

    Τωρα για το καινουργιο: τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπαρχει πολυ δυσπιστια απο τον κοσμο γιατι δεν μιλαει καθαρα.Λεει περιπου οτι ξεκιναμε και στο δρομο βλεπουμε...ζηταει δηλ τη λευκη επιταγη.Ποσοι θα του τη δωσουν θα δειξει.Το εχω ξαναπει, ο βαθια συντηρητικος λαος μας [ως προς τη νοοτροπια] δεν θα ανεχτει ρηξικελευθες αλλαγες στην ιστορια του, τη θρησκεια του, το πολιτισμο του και το μεταναστευτικο.Ο Τσιπρας θα την παθει οπως το ΚΚΕ.Αντι να ανοιχτει,σε ολα αυτα, να αγκαλιασει μεγαλυτερο κομματι του λαου [που θα τον ψηφιζε αλλιως]μενει κολλημενος σε κατι ανεκδιηγητα ανθρωπαρια που εμφανιζονται στην τηλεοραση και μας κανει να αναρωτιομαστε:αυτοι ειναι οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ που θα αναμορφωσουν την Ελλαδα, αμορφωτοι, δογματικοι, στειρα πεισμονες σαν τους κομπλεξικους που τους δοθηκε ο λογος και εμμενουν μονο,χωρις καμμια ευρυτερη απηχηση, ανθρωποι που αν τους ειχες γειτονες θα τους απομονωνες και συ λογω.....δυσκοιλιοτητας και ξυνιλας.
    Θελει ο κοσμος να κανει την αλλαγη του αλλα το νεο προιον δεν ειναι ελκυστικο.Η Ελλαδα δεν αποτελειται μονο απο απελπισμενα νεαρουδια που αδραχνουν την μολοτωφ.Θα χρειαστει να συναινεσει για την αναμορφωση της και ολος εκεινος ο ιστος που βρισκεται σημερα στη παραγωγη για να δημιουργησει τις προυποθεσεις να εχουν μελλον οι νεοι.Αλλα πρεπει να πεισει.Οταν θελεις να εισαι ηγετης πρεπει να εκπροσωπεις ΟΛΟΥΣ.Με το κουνημα του δαχτυλου προς ολους δεν θα καταφερεις τιποτα, απλα θα τους τρομαξεις και θα γυρισουν παλι στα φθαρμενα υλικα τους που απλα τα ξερουν.

    Τα παραπανω ισχυουν και για τον αλλο ...καινουργιο, τον Καμμενο.Ειναι σωστο που ταμπουρωθηκε πισω απο το -ουτε νεκρος- και χαθηκε απο προσωπου γης;Πολυ πιθανο με τον Σαμαρα το διαζυγιο να ηταν επωδυνο αλλα ειπαμε οι πολιτικοι δεν πρεπει να χαμπαριζουν απ αυτα.Δηλαδη αν η Λαγκαρντ πχ διαταχθει ν αλλαξει σταση απεναντι μας και μας καλεσει στο τραπεζι του διαλογου,λεω αν, εμεις θα κολλησουμε στο οτι ειπε για τα παιδια της Νιγηριας;Οταν εχεις το οπλο στον κροταφο δεν κανεις πεισματακια.Ο λαος αυτη τη στιγμη ξεσκαρταρει.Κοιταει ποιος μπορει αυριο να αντιμετωπισει τα χειροτερα, απο μια οικονομικη καταρρευση μεχρι εναν πολεμο...Αυτοι που περιμενουν οτι θα βαλουν γραβατα και θα κυβερνησουν χωρις γερα ταρακουνηματα κοιμουνται ορθιοι.Και εκλεγμενη κυβερνηση πρεπει να ξεσκαρταρει απο τις σαβουρες της.Δεν τα καταφερες;ο
    επομενος.Το πολιτικο κοστος πρεπει να διαγραφει απο το λεξιλογιο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι αρλουμπες ειναι αυτες που γραφετε γραικυλοι ;
    Ξερετε ποιος κυβερνα την χωρα ;
    ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ σκουλικια , ΕΑΛΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]