Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως πρέπει να τιμωρηθεί η Λαγκάρντ;


Η τελευταία παρέμβαση της (κυρίας) Λαγκάρντ, στην οποία μίλησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την οικονομία της χώρας και τους Έλληνες πολίτες, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πως είμαστε κράτος υπό κατοχή, προτεκτοράτο και με κυβέρνηση δοτών υπαλλήλων των κατοχικών δυνάμεων.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, και στην περίπτωση που η Ελλάδα είχε δική της κυβέρνηση, με Έλληνες διαχειριστές στην εξουσία και πολιτικούς που θα διαπνέονταν από αγάπη προς την πατρίδα τους, θα είχε βγει ήδη κυβερνητική ανακοίνωση στην οποία θα αναγραφόταν πως η (κυρία) Λαγκάρντ είναι ανεπιθύμητη στην Ελλάδα και πως δεν θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε απόπειρα (και με οποιοδήποτε μέσο, ακόμη και μέσω διπλωματικής ή άλλης αποστολής) εισόδου της στην χώρα. Αυτό, φυσικά, θα συνέβαινε εάν η χώρα υπηρετούνταν από Έλληνες στο φρόνημα πολίτες.

Επίσης, εάν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα παρενέβαινε κάποιος Εισαγγελέας και θα ζητούσε την άμεση παραπομπή της (κυρίας) Λαγκάρντ στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, με την κατηγορία της διεθνούς εξύβρισης και σπίλωσης της χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Θα ζητούσε από την Interpol την άμεση σύλληψη της κατηγορουμένης, προκειμένου αυτή να δικασθεί από το Ελληνικό Ανώτατο Δικαστήριο, για πράξεις και ενέργειες οι οποίες δημιούργησαν εκτός από τον διεθνή ηθικό διασυρμό και τεράστιες οικονομικές ζημίες σε ιδιώτες αλλά και σε κρατικές επιχειρήσεις.

Μήπως θα έπρεπε πράγματι να ζητηθεί η παραδειγματική τιμωρία από την πλευρά της Ελλάδας για την στάση – δηλώσεις της κυρίας Λαγκάρντ; Μήπως κάποιο κόμμα που κινείται στον πατριωτικό χώρο, θα έπρεπε να ανακοινώσει την κατάθεση αγωγής σε ύψος μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ αφού πρόκειται για κατασυκοφάντηση ολόκληρου κράτους και του συνόλου των πολιτών του ή να καταθέσει αίτηση άμεσης δίωξης ή σύλληψής της μέσω των διεθνών σχετικών αρχών.

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Υπενθυμίζουμε πως η (κυρία) Λαγκάρντ κατηγορείται σε σκάνδαλο διευκόλυνσης επιχειρηματία, για ποσό ύψους 285 εκ. ευρώ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Από ποιόν να τιμωρηθεί ή να μηνυθεί, Κωνσταντίνε μου ?
    Όλοι οι πολιτικοί, προδοτικά και δωσίλογα θρασύμια είναι.
    Κανονικά θα έπρεπε να κυνηγήσουμε και τους λοιπούς διεθενείς κόπρους, που μας απειλούν και μας εκβιάζουν.
    Και να πείς ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που χρωστάει ?
    Γνωρίζετε (εχουν γίνει πολλές αναφορές ) ποιό είναι το ποσοστό των χρεών ως προς το ΑΕΠ των άλλων Ευρωπαικών χωρών ή της Ιαπωνίας λχ.?
    Εδώ βρήκανε τους ξεφτυλισμένους προδότες, ΓΑΠ- ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- Τσόντες και τα κάνουνε.
    Μη ξεχνάμε και τις λίστες της SIEMENS που έχει η μαντάμ Μερκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ειμαστε μιζεροι και κατηγορούμε τους ''πολιτικούς ΄΄ μας ρε παιδια .Περιμένετε να ξυπνήσει ο.... Παπούλιας και να δείτε μια μηνυσάρα που έχει να φάει η μανταμίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ει Θεος μεθ ημων, ουδεις καθ ημων.Και πως μπορουμε να εχουμε τον Θεο "μεθ ημων;"Αν Τον καλεσουμε με την μετανοια μας, τη προσευχη μας, την αλλαγη της υλιστικης συμπεριφορας μας κι οχι μονο τωρα που καταφθανουν τα δυσκολα αλλα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο που προερχεται τοσο μὶσος για τον Ελληνισμο ;
    Παντως σιγουρα οι αχυρανθρωποι , παιρνουν κατα γραμμα τις δηλωσεις που κανουν .
    Για λυπηση ειναι οι κακομοιριδες που ειδαν τα κωλοχαρτα σε δεσμες και εχασαν καθε τι ανθρωπινο που τους διδαξαμε στην χιλιοχρονη πορεια μας .

    ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ .

    Υ.Γ Οπως ελεγε και ο Σωκρατης , αν σε κτυπηση ενα γαϊδουρι , σιγουρα δεν το πας σε δικαστηριο , διοτι , εσενα θα κοροίδευουν .
    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ . Και το ξερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γι΄αυτο και τοσο μὶσος εναντιων μας .
    Ας τους αφησουμε να βραζουν στην κακια τους και να κυτταξουμε να κρεμασουμε τους κοινοβουλευτικους που ξεφτιλισαν το Εθνος και ο καθε υπανθρωπος ανοιγη τον στομα του και βγαινουν χιλια μυρια δαιμονια .
    Οτι ειναι ο ΓΑΠ ειναι και αυτη η σαπια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει και το μαχαίρι, έχει και το πεπόνι η φαρμακόγλωσση κυρία, Κωνσταντίνε. Ας όψονται οι δωσίλογοι που μας έσυραν στο έλεος αυτής και της Ευρωπαϊκής "Ένωσης" τραπεζικών και άλλων συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]