Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από τα δύσκολα, στα… δυσκολότερα…


Από όσα μέχρι στιγμής έχουν διαδραματισθεί στο Ελληνικό δράμα και παρά τις συνεχείς δηλώσεις των πολιτικών για διάσωση της χώρας, διαπιστώνουμε πως γίνονται τα αντίθετα από αυτά που υπόσχονται οι πραγματικοί ένοχοι αλλά και ειρωνικοί «διασώστες». Το πολίτευμα έχει καταλυθεί ελέω συμφερόντων των κατοχικών – δάνειων δυνάμεων, η οικονομία καταρρέει, η κοινωνία διαλύεται, η χώρα καταρρέει και έχει γίνει χώρος για πώληση, ενοικίαση και πειραματισμούς…

Όλα πλέον δείχνουν αδιέξοδο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα!!! Και το βασικό (αν και ουσιαστικά δευτερεύον) ερώτημα που ξεπροβάλλει είναι: Ευρώ ή δραχμή; Τι ευρώ τί δραχμή !!!

Το ζητούμενο τώρα είναι η ζωή και η επιβίωση των Ελλήνων.

Τα προδοτικά και αμετανόητα καθάρματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες, αποσιώπησαν επιμελώς επί δεκαετίες τον υπάρχοντα αμύθητο πλούτο της χώρας και την εκμετάλλευσή του, διέλυσαν βάσει σχεδίου τα πάντα, γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, βιομηχανία, βιοτεχνία, τουρισμό και όλους τους θεσμούς, παιδεία, υγεία, κοινωνικές παροχές, μισθούς, συντάξεις, στρατό, αστυνομία, Θρησκεία και πάσα άλλη κρατική υποδομή.

Υπερδανείσθηκαν -χωρίς σοβαρό λόγο- τεράστια ποσά με ληστρικά επιτόκια, για να πάρουν μίζες από οτιδήποτε, εξοπλιστικά, ιατρικά, κατασκευές, Ολυμπιακά έργα κλπ.

Μας ενέταξαν στα μνημόνια και δανειακές υποχρεώσεις και στο Αγγλικό δίκαιο, ώστε να τα πάρουν όλα τζάμπα οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Διέλυσαν τον οικονομικό ιστό της χώρας, με κοινή συναίνεση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες με ένα άθλιο δοτό πρωθυπουργό, που αποτελείωσε λόγω PSI, τον κάθε μικροεπενδυτή, Ταμεία, Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, αλλά τα ξένα τοκογλυφικά founds τα πλήρωσε στο 100% πρόσφατα.

Προώθησαν την λαθρομετανάστευση ώστε να αλλοιωθεί ο αμιγής Ελληνικός Λαός και να καταστραφεί παντελώς η Ελλάδα μας.

Μέχρι και την ανέγερση τεράστιου τεμένους στο κέντρο της Αθήνας ψήφισαν (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) πλην ΛΑΟΣ και με έξοδα του Ελληνικού Λαού.

Στο φούλ οι Ελληνοποιήσεις, ακόμη και δύο ημέρες προ των εκλογών της 6ης Μαΐου, έγιναν από την σαβουρο-Φώφη...

Επιπρόσθετα προωθούν ειδικές οικονομικές ζώνες σε όλη την Ελλάδα , δήθεν για να γίνουν επενδύσεις στη χώρα, ο πραγματικός τους όμως σκοπός με την βοήθεια του εκτρώματος που ονομάσθηκε "Καλλικράτης" είναι ο διαμελισμός της Χώρας.

Ταυτόχρονα προωθούν το πλήρες ξεπούλημα του Ιδιωτικού και Δημοσίου πλούτου (καταθέσεις, ακίνητη περιουσία ιδιωτών, ΔΕΗ, Ύδρευση, κερδοφόρους οργανισμούς, ορυκτά, υδρογονάνθρακες και όλη την γη της χώρας).

Αυτά τα καθάρματα που έπρεπε ήδη να τα είχαμε κρεμάσει και ακόμα να αιωρούνται σε δημόσια θέα τα βρωμερά τους κουφάρια, τώρα επιζητούν να ξανακυβερνήσουν για να μας ...σώσουν...

Η φτώχεια, η πείνα, τα συσσίτια, οι άστεγοι, η απελπισία, οι καθημερινές αυτοκτονίες Ελλήνων, ούτε που τους ενδιαφέρουν...

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως οι συνιστώσες του με αυτό το απίστευτο αλαλούμ δηλώσεων και τις σαφείς Αντεθνικές τους θέσεις είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου.

Ακολουθούν καπάκι οι αισχρές δηλώσεις , εκβιασμοί, απειλές και προσβολές της Ελλάδας από όλο αυτό τον συρφετό των "φίλων Ευρωπαίων και συμμάχων", οι οποίοι τα κάνουν γιατί γνωρίζουν τους μιζαρισμένους και ανίκανους προδότες.

Το γεγονός ότι όλες οι χώρες της Ευρώπης, ΗΠΑ και Ιαπωνία έχουν χρέος ως προς το ΑΕΠ τους, κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Ελλάδας, έχει περάσει στα ψιλά...
Τι κάνουμε τώρα;

Με την υφιστάμενη κατάσταση το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να μην έχει κανένα κόμμα αυτοδυναμία, ούτε συνδιαζόμενοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και να γίνει κυβέρνηση ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ, να χαραχθεί κοινή ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ γραμμή και σχέδιο αποκατάστασης, να πάνε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στους τοκογλύφους και να συζητήσουν, ώστε να υπάρχουν όροι ξεπληρώματος του χρέους με λογικούς όρους και χρονική διάρκεια, χωρίς να πεθάνει ο Ελληνικός Λαός και κυρίως να υπάρχει ανάπτυξη, όχι αερολογίες αλλά σχεδιασμός και άμεση κατά το δυνατόν υλοποίηση.

Και βασικά τέρμα η τρόικα και κυρίως το ΔΝΤ.

Αν οι "φίλοι και σύμμαχοί μας" δεν δεχθούν τους όρους αυτούς, τότε τους χαιρετάμε, με ότι συνεπάγεται αυτό και για αυτούς και την λοιπή υφήλιο και αναζητούμαι (πόσο καιρό νωρίτερα έπρεπε να είχε γίνει αυτό!!!)άλλοι σύμμαχοι Ρώσοι Κινέζοι Ισραηλινοί και συνεχίζουμε με ότι ήθελε προκύψει!!

Θα υποφέρουμε στην αρχή (ούτε σχέδια Β, C, D υπάρχουν για την αντιμετώπιση της κρίσης, τόσο ανίκανα καθάρματα είναι) και ίσως στο τέλος να τα καταφέρουμε.

Αν μείνουμε στην υπάρχουσα πορεία, το τέλος θα είναι χειρότερο και θα βασανισθούμε για περισσότερο χρόνο, μέχρι να καταλήξουμε στο ίδιο σημείο.

Η άλλη λύση είναι η επανάσταση του Λαού...

Ο Θεός και η Παναγία μαζί μας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα κομματα ΟΛΑ ΜΑΖΙ εχουν αλλο αφεντικο και η διαταγη ειναι να διαλυσουν-εξαφανισουν την Ελλαδα .
    Η Λυσι ειναι να αναλαβουν Πατριωτες στρατιωτικοι και να καλεσουν ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να βγαλουν την Πατριδα απο τον ταφο .
    Καθε μερα που περναει με τους κοινοβουλευτικους υπηρετες των τοκογλυφων , βαζουν πολλες φτιαριες χωμα και μας μουλωνουν .
    Οι αμπελοφιλοσοφιες των εφιαλτων δεν εχουν καμια αξια .
    Η Πατριωτης θα εισαι ,η, προδοτης . Και τα μαντρια βρωμουν εφιαλτιδα και σαπιλα , ΟΛΑ .
    ΟΛΟΙ , αριστεροι , κομμουνιστες , δεξιοι και παρατρεχαμενα σκουλικια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ .
    Το κρατος Εθνος των Ελληνων ΔΕΝ υφισταται .
    Ενας σκουπιδοτοπος ειναι η χωρα και απορω πως δεν το βλεπουν αυτοι οι Ελληνες που ζουν ακομη στην Ελλαδα και ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ , ΝΤΟΡΙΔΕΣ , ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ βενιζελικους .
    Καμμενους και πικραμενους , και λοιπους κολασμενους .
    Τοση ασχετοσυνη ; Τοση αμορφωσια ; Τοση αδιαφορια ;
    Γι'αυτο οταν βγουμε απο τον φουρνο , αυτοι που θα τα καταφερουν θα κτισουν απο τα θεμελια το Εθνος .
    Ειναι αληθεια οτι η εκαστοτε κυβερνηση , ειναι ο καθρεπτης της κοινωνιας . Ας κοιταξουν να αλλαξουν τροπο ζωης και σκεψεως . Ητη ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]