Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι δανειστές να καταγγείλουν την σύμβαση με την Ελλάδα, εδώ και τώρα...


Πρόταση από τον Πόρτα – Πόρτα

κκ Δανειστές να καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο…, εφόσον δεν πιάνουμε στόχους και είμαστε ρεμπεσκέδες.

κκ Δανειστές να καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο…, εφόσον δεν έχουμε λεφτά να αποπληρώσουμε.

κκ Δανειστές να καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο…, εφόσον είμαστε ΜΗ-ΑΞΙΟΧΡΕΟΙ.

κκ Δανειστές να καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο…, εφόσον κάποιοι από εμάς επιμένουν να αλλάξουν ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ όρους της Σύμβασης.

κκ Δανειστές να καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο…, εφόσον έχουμε δει μόνο το Σχέδιο της Σύμβασης. Είμαστε ερασιτέχνες και αφερέγγυοι.

κκ Δανειστές να καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο…, εφόσον απαιτούμε τα χρήματά σας, ενώ δεν εξυπηρετούμε την Σύμβαση.

κκ Δανειστές να καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο…, εφόσον δεν έχετε τα κατάλληλα επιχειρήματα να πείσετε τα Κοινοβούλιά σας όσον αφορά την εξυπηρέτηση της Σύμβασης από μεριάς μας, Κάνετε πράξη το “ούτε ένα Ευρώ στο Νότο”…

κκ του ΔΝΤ να καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο…, εφόσον σας θεωρούμε ανεπιθύμητους στην Χώρα μας.

κκ του ΔΝΤ να καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο…, εφόσον όπως δήλωσε και η Διευθύνουσα Σύμβουλός σας, οι Έλληνες δεν έχουμε μάθει να πληρώνουμε.

κκ της ΕΚΤ να καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο…, διότι εφόσον δεν πληρώνουμε θα αναγκαστείτε να πτωχεύσετε εφόσον έχετε μόνο 6,5 δισ. Ευρώ ίδια κεφάλαια.

Τέλος, κκ όλων των Κεντρικών Τραπεζών των Κρατών της ΕΖ, που μας δανείζετε, καταγγείλετε τη Δανειακή Σύμβαση με το επισυναπτόμενο Μνημόνιο της Ελλάδας..., εφόσον δικαίως πρέπει να διαχειρίζεστε συνετά τα χρήματα των Πολιτών σας, και οι Συμβάσεις με την Ελλάδα, κάθε άλλο παρά αυτή την σύνεση προσφέρουν

ΠΠ/copyright
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]