Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Frontex, ο δούρειος ίππος της λαθρομετανάστευσης

Αίφνης, το θέμα της λαθρομετανάστευσης έγινε μέγα και τρανό, με δηλώσεις υπουργών, πολιτών και καθενός ανευθυνοϋπεύθυνου που τολμά να ασχολείται με την κουρτίνα, αλλά δεν θέλει καν να σκέφτεται τι βρίσκεται πίσω από αυτήν.

Αν και ήταν δεδομένο το πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στην Ελλάδα ενός άγνωστου πλήθους μεταναστών από όλες τις γωνιές της γης, μόλις πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν λαλίστατοι πολιτικοί (Χρυσοχοΐδη προεξάρχοντος, μην το ξεχνάμε, επειδή κρύβονται πολλές πολιτικές σκοπιμότητες) και «είδαν» πως δεν μπορεί να συνεχιστεί περαιτέρω είσοδος των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Βέβαια, οι «υπεύθυνοι» αυτοί που σήμερα διαρρυγνύουν τα ιμάτιά τους για την επικινδυνότητα της ύπαρξης ενός τεράστιου πλήθους ανθρώπων (μουσουλμάνων ως επί το πλείστον, με διαφορετική κουλτούρα, αλλά και πεινασμένων αφού είναι από τα πρώτα θύματα της τροϊκανής πολιτικής, που έχουν υψηλή επικινδυνότητα επιρροής από ξένες μυστικές υπηρεσίες) που δεν μπορούν να τους «προωθήσουν» στην υπόλοιπη Ευρώπη (ας όψεται το Δουβλίνο ΙΙ). Για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που οι ίδιοι πολιτικοί δημιούργησαν, αποδέχθηκαν την ύπαρξη ειδικής μονάδας (Frontex) στα σύνορα της χώρας, η οποία επιτηρεί την διαδικασία εισόδου των λαθρομεταναστών…

Όμως, η μονάδα αυτή (αποτελούμενη αποκλειστικά από μη Έλληνες) δεν μπόρεσε να μειώσει την είσοδο των λαθρομεταναστών και αρκέστηκε στην… καταγραφή τους αμέσως μετά την σύλληψή τους. Όλοι οι εμπλεκόμενοι με το θέμα της λαθρομετανάστευσης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως οι εισερχόμενοι λαθρομετανάστες αμέσως μετά την είσοδό τους στην Ελλάδα κινούνται προς εύρεση των… συνοριοφυλάκων, από τους οποίους ζητάνε «νερό και χαρτί εισόδου»!!! Αμέσως μετά την «σύλληψή» τους, στην οποία παρόντες είναι πάντα άνδρες της Frontex, ακολουθεί τυπική ανάκριση (αν και είναι σχεδόν μόνιμο φαινόμενο οι λαθρομετανάστες να μην γνωρίζουν την πρωτεύουσα αλλά και να μηνμπορούν να αναγνωρίσουν στον την χώρα που δηλώνουν ως πατρίδα) και στη συνέχεια αφού τους δοθεί χαρτί εισόδου (λαθραίας) στην Ελλάδα, επιβιβάζονται σε λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα. Αργότερα διαπιστώνουν πως δεν μπορούν να μετακινηθούν εκτός Ελλάδος, αφού οι έλεγχοι εξόδου τους από την χώρα είναι κατά πολύ αυστηρότεροι (με δρακόντεια μέτρα) από την είσοδό τους, στην οποία δεν είχαν αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Τότε οι λαθρομετανάστες διαπιστώνουν πως είναι εγκλωβισμένοι – φυλακισμένοι στην Ελλάδα… Ακόμη και κάποιοι που κατορθώνουν να μετακινηθούν στην Ιταλία ή σε οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό κράτος, εάν τύχει να συλληφθούν, μετακινούνται στην Ελλάδα, αφού η πατρίδα μας είναι η χώρα εισόδου τους στην Ε.Ε. και η συμφωνία της Μαδρίτης (που υπέγραψε ο Σημίτης) είναι απολύτως σαφής για τον… «επαναπατρισμό» των συλληφθέντων εντός της Ευρώπης λαθρομεταναστών.

Πώς, όμως, γνωρίζουν οι ευρωπαϊκές αστυνομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ασφάλειας ότι οι λαθρομετανάστες εισήλθαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος; Μα, φυσικά, από τις καταγραφές της Frontex, η οποία ενημερώνει –όπως είναι φυσικό- τις προϊστάμενες σε αυτήν αρχές για όλους όσους συλλαμβάνονται λαθραία εισερχόμενοι στην Ελλάδα. Έτσι, οι λαθρομετανάστες αργά ή γρήγορα «εξαναγκάζονται» σε μόνιμη παραμονή στην Ελλάδα, στην οποία μέχρι και σήμερα έχουν άτυπη ασυλία (μέχρι και για έκνομες ενέργειες και δραστηριότητες), ενώ υπάρχει πλήθος ΜΚΟ οι οποίες τους φροντίζουν…

Για να γνωρίζουμε, λοιπόν, η Frontex δεν λειτουργεί κατά της λαθρομετανάστευσης, αλλά υπέρ του εγκλωβισμού τους στην Ελλάδα. Η Frontex είναι η «γραμματειακή υποστήριξη» των «ανθρωπιστών» ευρωπαίων, οι οποίοι δεν θέλουν να γεμίσουν τις πόλεις τους με… μελαμψούς λαθρομετανάστες. Η Αρεία Φυλή, δεν τους επιτρέπει σε τέτοιο θέαμα και… κατάντια. Ούτε φυσικά η ανάγκη διασφάλισης της εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας των κρατών τους, μπορεί να ανεχθεί την συνύπαρξη με αγνώστου προέλευσης μουσουλμάνους (πιθανότατα φανατικούς), οι οποίοι ενδέχεται να λειτουργήσουν ως 5η φάλαγγα εις βάρος των πολιτών της Βόρειας Ευρώπης.

Τώρα, που η Ελλάδα έχει «σηκώσει» ένα τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών, τώρα που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις (λόγω πείνας) μεταξύ ιθαγενών Ελλήνων και λαθραίων νεο-ελλήνων (μην ξεχνάμε πως με νόμο της κυβέρνησης Παπανδρέου οι λαθρομετανάστες αποκτούν ιθαγένεια και όχι απλώς υπηκοότητα) και οι εν Ελλάδι κατοχικές δυνάμεις ενδέχεται να χάσουν τον έλεγχο, αποφασίστηκε πως η δημιουργία επίσημων φυλακών για τους λαθρομετανάστες (και ίσως όχι μόνο γι αυτούς), αποτελεί μέτρο «ικανοποίησης» του ιθαγενούς πληθυσμού της Ελλάδας, ο οποίος έντρομος νιώθει πως έχει μετατραπεί σε κινούμενο στόχο της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Κωνσταντίνε, είσαι ακραίος.
    Αδικείς μερικούς πολιτικούς και τους φίλους τους.
    Σε λίγο θα μας πεις ότι έχουν δώσει τις τεχνικές προδιαγραφές για την ευρωπαϊκή ασφάλεια συνόρων στους Τούρκους και ότι φωτογραφίζουν τουρκικές -και όχι μόνο- εταιρίες για να πάρουν τη δασοπυρόσβεση, τον εξοπλισμό της FRONTEX και άλλα σχετικά μέσω εταιρίας στις Βρυξέλλες - ήμαρτον!
    Η χώρα έχει ένα πολιτικό προσωπικό το οποίο μπορεί να ανανεωθεί με φίλους και να προχωρήσει. Εσένα τί σε χαλάει; Μήπως είσαι αναρχικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο θυμαμαι και το θεμα της ιθαγενειας παθαινω αλλεργια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι πιστεψε ποτε κανεις οτι η φροντεξ θα φυλαττε τα συνορα μας ;
    Οσα χαρτια και να τους δωσουν το αιμα νερο δεν γινεται και σαν ερθη η ευλογημενη ωρα της Λευτεριας ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ θα φυγουν ειτε με το καλο ειτε με το ροπαλο .
    Δεν ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ διοτι ΠΟΤΕ η Πατριδα δεν ζητησε εργατες .
    Ηλθαν ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ αρχης γενομενης Σαμαρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το "άνοιγμα" των συνόρων...ευρωπαικών παρακαλώ!! δεν μπορεί να είναι μία απόφαση καθαρά ελληνικών αρχών και μάλιστα ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ...όσο και εάν βολεύει τους ντόπιους εργολάβους και την άρχουσα τάξη, που εξυπηρετείται με τις φθηνές αμοιβές των εισακτέων. Εδώ παίζεται κάτι ευρύτερο και γεωστρατηγικότερο..ιδίως στην Ελλάδα που είναι χώρα στόχος και αυτό δεν γίνεται να είναι άλλο από το παλαιό σχέδιο είτε του Μωχάμετ Αλυ είτε των αγγλοσαξώνων δηλ ο νεοεποικισμός της χώρας με "συμβατούς" πολυεθνικούς πολίτες, μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν ακόμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]