Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιοι είναι οι λόγοι που οι πολιτικοί φοβούνται κοινωνική έκρηξη τις μέρες των εκλογών

Οι εκλογές ήταν αρχικά να γίνουν στις 29 Απριλίου, αλλά τελικά δεν φαίνεται να προλαβαίνει η κυβέρνηση, καθώς το PSI καθυστερεί να ολοκληρωθεί συνολικά.

Θα ήταν μια ημερομηνία δυο ημέρες πριν την Πρωτομαγιά και είχε προτιμηθεί γιατί οι διαδηλώσεις θα ήταν πιο ήρεμες, αφού θα υπήρχε η κοινωνική εκτόνωση λόγω των εκλογών, αλλά θα υπήρχε και η ενασχόληση των πάντων με τα εκλογικά αποτελέσματα.

Αφήστε που με την Δευτέρα 30 Απριλίου θα υπήρχε έμμεσα ένα εργασιακό τετραήμερο…
Μετά από αυτή την ημερομηνία διέρρευσαν την 6η Μαΐου, μια ημερομηνία 6 μέρες μετά την Πρωτομαγιά, αλλά και μια μέρα πριν την επέτειο της MARFIN!

Το έχουμε ξαναγράψει, ότι η 13η Μαΐου που προκρίνεται ως μια εναλλακτική ημερομηνία, είναι στο τραπέζι εδώ και καιρό, αφού την επομένη «σκάει» η μετενέργεια και την ώρα που θα ασχολούνται όλοι με το εκλογικό αποτέλεσμα θα περνά το πετσόκομμα των μισθών... αναίμακτα!

Ο Παντελής Καψής είπε ότι η ανακοίνωση της ημερομηνίας θα γίνει τελικά την Μεγάλη Εβδομάδα, ωστόσο ο Λουκάς Παπαδήμος καθυστερεί συνεχώς (και εντέχνως) την επίσημη ανακοίνωση. Το μόνο που γίνεται είναι η – κατευθυνόμενη – πληροφόρηση μέσω διαρροών…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]