Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνος Καμμένος: Η Ευρώπη θέλει χώρες εταίρες και όχι εταίρους

Το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό πλούτο

Την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Π. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το Μνημόνιο, τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος, καθώς όπως είπε το χρέος από τα παράνομα επιτόκια είναι πάνω από 230 δισ. και υποστήριξε ότι το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό τους πλούτο.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε.

«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», υποστήριξε ο κ. Καμμένος ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.

Η Ευρώπη δεν θέλει χώρες-εταίρους αλλά εταίρες…

«Η Ευρώπη θέλει σήμερα όχι χώρες εταίρους αλλά εταίρες» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στην τηλεόραση του Σκάϊ. Είπε επίσης ότι αποκλείσει οποιαδήποτε συνεργασία με μνημονικά κόμματα και βλέπει σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την Τετάρτη …τα χαράματα ανακοινώνει τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πρόγραμμα διακυβέρνησης όπως το ονομάζει, θεωρεί άκυρο το μνημόνιο και μόλις γίνει κυβέρνηση συγκροτεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για το χρέος…

Μα πότε άλλαξαν τόσο ριζικά οι απόψεις του φιλελεύθερου Πάνου Καμμένου; Ως στέλεχος και ως υπουργός της ΝΔ τι έκανε τόσα χρόνια;

«Αλλαξε η κατάσταση από το 2010, όταν η Γερμανία άρχισε να κινείται μ΄ αυτόν τον τρόπο. Δεν έχει η ενωμένη Ευρώπη καμιά σχέση μ΄αυτήν της γερμανικής κατοχής. Τα δυο κόμματα μιλώντας για φεντεραλισμό, συγκυβερνώντας, δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μέσα σε μια νέα τάξη παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών, στην Ευρώπη που έχει χώρες εταίρους κι όχι χώρες εταίρες»…

Σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της μετανάστευσης ο Π. Καμμένος θα κινηθεί επιθετικά…

«Αφού δεν εφαρμόζονται οι δεσμεύσεις εκατέρωθεν, οι λαθρομετανάστες θα επαναπροωθούνται στην χώρα της τελευταίας αφετηρίας. Ο,τι δηλαδή κάνουν και οι άλλες χώρες. Γιατί δεν έρχεται η Ευρώπη να επιβάλλει στην Τουρκία την συνθήκη επαναπροώθησης;»..

Ποιο είναι τέλος πάντως το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Θα το μάθουμε στις …7 το πρωί της Τετάρτης.

«Εχουμε συγκεκριμένες θέσεις οι οποίες θα κοινοποιηθούν στις 7 το πρωί της Τετάρτης. Εμείς λειτουργούμε σε διαβούλευση με τους πολίτες. Το κίνημα κτίστηκε μέσα από το διαδίκτυο. Δεν θα πληρώσουμε 230 δις τα παράνομα επιτόκια. Και μην ακούω τρομοκρατικές απειλές. Από το ευρώ δεν μπορεί να μας βγάλει κανείς. Που προβλέπεται αυτό; Πουθενά»…

Και μας αποκαλύπτει ο Π. Καμμένος ότι ούτε ένα ευρώ δεν πήγε από την δανειοδότηση στους μισθούς και στις συντάξεις.

«Όλα αυτά είναι ψέματα. Πώς πληρώθηκαν τότε που υποτίθεται ότι δεν είχε καταβληθεί η έκτη δόση; Τον Δεκέμβριο του 2009 η χώρα είχε περιουσία ακίνητη ενός τρις. ευρώ όπου βρίσκονταν στις τράπεζες. Πείτε μου που είναι τώρα; Το σχέδιο ήταν να υποτιμηθεί η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία, να εξαθλιωθεί η ελληνική οικογένεια, να φτάσουμε στο σημείο να παραδώσουμε τον ορυκτό σας πλούτο».

Πώς θα κυβερνήσει ο Πάνος Καμμένος; Με τους πολίτες… Στην παρατήρηση ότι τα κόμματα κυβερνούν, χρησιμοποίησε το «παράδειγμα» του Λουκά Παπαδήμου:

«Εχουμε έναν τραπεζίτη-πρωθυπουργό που δεν έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό. Διαδικασία που αποκλείει το Σύνταγμα. Την Τετάρτη θα δείτε το πρόγραμμα του κόμματος που θα αφορά την πρώτη μέρα, την πρώτη εβδομάδα, τον πρώτο μήνα, τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης».

Η …διακυβέρνηση του Π. Καμμένου δεν θα είναι εστιασμένη στο «ναι» ή «όχι» στην Ευρώπη αλλά στο κατά πόσον η τελευταία είναι εντάξει απέναντι στην Ελλάδα.

«Είναι εντάξει η Ευρώπη στις συμφωνίες της ένταξής μας σ΄ αυτήν; Το μνημόνιο για μας δεν ισχύει, είναι αντισυνταγματικό. Δεν θα κουνάει το δάκτυλο ο Σόιμπλε δίνοντας εντολές στην πατρίδα μας».

Μα υπάρχουν ρήτρες…

«Εμείς θα συγκροτήσουμε Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου να δούμε ποιο είναι το χρέος. Οι Ελληνες δεν είναι μπαταξήδες αλλά δεν θα πληρώνουν τοκογλυφικά επιτόκια. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος. Πληρώνουμε μόνον το κεφάλαιο».

Αλήθεια από πού θα δανείζεται όταν έρθει η ώρα να …κυβερνήσει ο Πάνος Καμμένος; Από την Ρωσία, λέει, άλλωστε μίλησε με υπουργούς στην Κύπρο και είδε πόσο συμφέρουσα είναι η διαδικασία…

«Ανάγκες άμεσου δανεισμού δεν θα υπάρχουν. Θα έχουμε εισροή χρήματος με κέρδος. Μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα είναι ακόμα στα σεντούκια του ελληνικού λαού. Κι έπειτα άλλο να δανειστείς από συγγενή κι άλλο από τον τοκογλύφο της γειτονιάς. Γιατί όχι από την Ρωσία;».

Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκλείει οποιαδήποτε συνεργασία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ αλλά μπορεί να συνεννοηθεί με κάποιο τμήμα της Αριστεράς.

«Μπορούμε να έχουμε μια σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί πρόκειται για εθνική ανάγκη. Μην τα δαιμονοποιούμε όλα. Δεν φταίει ο αριστερός που διαδηλώνει αλλά εκείνοι που πήραν τα λεφτά στην Ελβετία. Το δεύτερο μνημόνιο δεν βγαίνει. Χρειάζεται σ΄ ένα κοινό τόπο να συνεννοηθούμε».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου συγκροτούν κοινοβουλευτική ομάδα

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκροτούν κοινοβουλευτική ομάδα αφού ο ανεξάρτητος βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης εντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ύστερα από συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πάνο Καμμένο

Ο κ. Γιαννάκης ανέλαβε την θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος και αυτή του επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και θα καταλάβει την 2η εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος λόγω των αυξημένων αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τη θέση του Γεν. Γραμματέα.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. αν θυμαμαι καλα ο καμμενος ειναι ΝΔ,αρα καμμενος.
    η ΝΔ δεν ειπε οτι η ελλαδα ανηκει στην δυση?
    και ο μπραβος γιωργος το κανε πραξη?
    μαζι με τον αντωνακη?
    η ΝΔ δεν ειναι η μαμα της ματωμενης κυπρου?
    η ΝΔ δεν ειναι η τυφλη ,που δεν εβαλε εναν φυλακη?
    [[εκτος βεβαια απ την ελλαδα των ελληνων χριστιανων!!]]
    η ΝΔ δεν ειναι η κομουνιστρια με τις κρατικοποιησεις?
    και εμεις τι ψαχνουμε στα καμμενα χαρτια?
    γραψτε στο λευκο, Υπεραγια Θεοτοκε Σωσον ημας...
    ψηφιστε την Υπερμαχο Στρατηγο μας!
    Αυτη και θα μας ακουσει,και δεν θα μας γραψει...
    οπως βυζαντιο!
    αστε τα καμμενα ,φτυστε τα ληγμενα...
    καλη ανασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προχωρα πανο να τους καψουμε να καψουμε το ν πολητικοοικονομηκο φασησμο που στησαν οι προδωτες και οι δοσηλογοι για να εξυπερετησουν τους γονους των δοσηλογων το40 καινα ρημαξουν των ελληνικο λαο θα τους ρημαξουμε εμεις προχωρα πανο μην κολονεις θα τους κολοσουμε εμεις τα καθαρματα τους τοκογλυφους και τους γερμανοτσολιαδες των αθηνων του κολονακιου που θελουν να φανε τις περιουσιες των ελληνων οι μπασταρδοι οι υπερετες του 4 ραιχ πρεπει να τους πεταξουμε εξω και να του ςτημωρησουμε για τα εκγηματατους που καν στην ελλαδα και στον ελληνα κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα πότε άλλαξαν τόσο ριζικά οι απόψεις του φιλελεύθερου Πάνου Καμμένου; Ως στέλεχος και ως υπουργός της ΝΔ τι έκανε τόσα χρόνια;

    Να τολμήσω μια σύντομη απάντηση. Δεν ψήφισε την συνθήκη του Σένγκεν , ούτε τη συνθήκη της Λισσαβόνας, αν και φιλελεύθερος.
    Όσο δε για την θητεία του στο Ναυτιλίας, ας ερωτηθούν οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών, τα οποία επισκέφτηκε ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επέστρεφα από τη δουλειά μου (ταξίδι τρίωρο) όταν άκουγα στο ραδιόφωνο την ψηφοφορία για τη συνθήκη Σέγκεν. Δεν ξέρω γιατί θεωρούσα τόσο σημαντική αυτή την ένταξη, αλλά πίστευα ότι σφραγίζεται η αρχή του τέλους. Στη μνήμη μου θα μείνουν χαραγμένα τα λόγια του Ανδρουλάκη (φτου!) που υπερασπιζόταν τη συνθήκη με θέρμη. Από τότε τον θεωρώ απλά ένα ανδρείκελο, μια μαριονέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 10%. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...(Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ...)

    ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ:
    «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία»
    Η ΡΩΣΙΑ ΔΑΝΕΙΣΕ 2,5 ΔΙΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4,5%
    ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ 130 ΔΙΣ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 2,5% ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΑ 30 - 40 ΧΡΟΝΙΑ...

    ΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 220 ΔΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ 130...!!!!!

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΑΕΙ ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΣΑΜΑΡΑ...


    ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ:

    "Το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό πλούτο

    TOTE TA ΝΕΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ...(ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ...)

    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ 30% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ????

    ΑΡΑ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ....

    ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ:

    "θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ"

    ΠΩΣ ? ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ...ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ? ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ...ΔΕΚΕΜΒΡΗ?

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ...ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ 130 ΔΙΣ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 2,5% ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΑ 30 - 40 ΧΡΟΝΙΑ...

    NA YPOTHESO POS TO GOUSTAREIS TO MNIMONIO??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο τυπάκος ο Σαμαράς πληρώνεται με το ΙΔΙΟ ακριβώς ΝΟΜΙΣΜΑ που πλήρωσε το Μητσοτάκη! Το ΘΕΜΑ εδω είναι άν και ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ είναι ότι ο ήταν ο Σαμαράς για τον Μητσοτάκη. Ποιος βρίσκεται από ΠΙΣΩ; ΠΟΛΥ ΧΛΙΔΑ εχει το κόμμα του για να είναι μόνο από την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πολιτών. Για μένα σωστός ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ είναι αυτός που ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ και ο ΚΑΜΕΝΟΣ συτυχώς ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΝΤΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ, δεν την έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει γινει φανερο πια οτι ο κοσμος θα ψηφισει εκδικητικα και οχι με τη λογικη, γι αυτο και θα δουμε τοσα κομματα στη Βουλη.Αν αυτο ειναι καλο η κακο για το μελλον της Ελλαδας μονο ο Θεος το ξερει.
    Παντως αν προελθει ακυβερνησια μου ερχονται στο μυαλο τα λογια του γεροντα Ιωσηφ-θα γινει πολιτειακη ανωμαλια, μετα θα κανει πισω το κεφαλαιο......και μετα θα ξεκινησει ο πολεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ!
    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΜΗΝΩΝ...

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Ο ΒΕΝΕΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΥΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!
    (σας παρακλω μη μου διαγράψετε το σχόλιο μου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρειαζομαστε μια ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ σαν μια γροθια ρε γαμοτο..
    πολυ φοβαμαι πως αυτε οι εκλογες θα βγαλουν παρα-παρα πολυ θυμο,οργη..που δεν ειναι και ο καλυτερος συμβουλος στην παρουσα κατασταση..
    σε αλλες ποιο "χαλαρες" εποχες ναι & στην
    8κομματικη βουλη γιατι οχι..ισα-ισα που υποδειλωνει τον πλουραλισμο & την εκπροσωπιση...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ετσι μας θελουν οι "αγορες"..γιατι το διαιρεί & βασίλευε αποδυναμώνει την οποιαδηποτε ενιαία πίεση..μαλιστα απεναντι στον ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ του ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ο ΚΚ πριν "σπασει την τζαμαρια" ειχε δειξει και τον δρομο.
    Ρωσια,Κινα,ΑΟΖ.
    αλλα και για το ενοχο πολιτικο πρoσωπικο ειναι το "παιχνιδι" της ζωης τους συγκροτώντας μια ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ανταξια του eurocap ..και αυτην την φορα με τον δυσκολοτερο αντιπαλο του πλανητη το Παγκοσμιο Χρηματηστηριακο & Χρηματοπιστωτικο συστημα του Φιλελευθερου Καπιταλισμου..που πειρε και τα σωβρακα τις ανθρωπινης αξιοπρεπειας..αντικαθιστοντας την με ευημερευοντα νουμερα στο Χρηματοικονομικο ταμπλο του p/c.
    Χρειαζομαστε μια ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ σαν μια γροθια
    &
    με ολες τις δυναμεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ότι και να γίνει, θα δείτε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πάρουν μαζί πάνω από 50%.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ:
    Γι' αυτό χτες ψήφισαν ΑΠΑΛΛΑΓΗ της Siemens από όλες τις ευθύνες της, χωρίς να φοβούνται τίποτε.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ......... ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.....
    θα το δείτε... Μα με υποσχέσεις, μα με απειλές, θα τα καταφέρουν...
    Να δω απλώς, ποιον θα βρίζουν μετά. Και ποιος θα τους πιστέψει, όταν μόλις λίγο καιρό πριν οι ίδιοι θα έχουν ψηφίσει αυτούς που θα βρίζουν.
    ΠΑΡΑΝΟΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι όμως όλα τα ευρωπαϊκής έμπνευσης νομοσχέδια, που μας κατάντησαν έτσι προσκυνημένους για να μπορεί να μας ξεκοκκαλίζει καλύτερα η Ευρώπη, τα ψήφιζες κάποτε από τα κοινοβουλευτικά έδρανα της ΝΔ δίχως να αγανακτείς, σε μια εποχή που δεν απέχει και πολύ από το σήμερα. Τώρα που μετράτε τα θραύσματά σας και οι δύο μονομάχοι, σου έδωσαν ένα σπαθί και έγινες ο Ιβανόης κατά παραγγελία πάνω στο άσπρο άλογο. Κωμικοτραγικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσοι πιο πολλοι καταλαβουν οτι ειμαστε μονοι μας σε αυτην την εσχατη μαχη , θα σωθουν .
    Οσοι τρεχουν πανικοβλητοι απο στανη σε στανη , αλλα ΟΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ελεγχομενες απο τους κατακτητες και τους αχυρανθρωπους των (κοινοβουλευτικη μαφια) , ειναι καταδικασμενοι σε αφανισμο . Διοτι αυτες τις εντολες εκτελουν . ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ .

    Ο Καμμενος υπηρετησε τα σχεδια της ΕΕ πιστα επι 20 χρονια .
    Δεν μετανοίσε για την συμμετοχη του σε ανθελληνικες τακτικτες και την διαλυση του κρατους απο κοκκινους πρασινους και γαλαζιους εφιαλτες .
    Δεν ειναι τυχαιο οτι οσοι τον ακολουθουν απο τον δεξιο ΣΤΑΥΛΟ ειναι ανθρωποι του Μητσοτακη . Ειναι φανερο , γιατι στηριξε την Ντορα
    αντι του Σαμαρα . (οχι οτι ειναι καλυτερος).
    Κατι συμπτωσεις !!!
    Δεν εχει διακαιωμα να πολιτευεται μετα απο τοσα χρονια μουγκας .
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ εχει χρεος , αν ειδε το...φως το Αληθινο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]