Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μεγάλο μας όπλο, είναι η πίστη μας


Ο πανταχόθεν και παντοιοτρόπως βαλλόμενος Ελληνισμός, κατόρθωσε στο πέρασμα της ιστορίας να παραμείνει όρθιος. Ενώ πολεμήθηκε συστηματικά κατόρθωσε να δημιουργήσει και να λαμπρυνθεί ακόμη περισσότερο. Πόσες φορές, έχει καταγραφεί από την ιστορία μία ακραία επιθετική -καλυμμένη ή απροκάλυπτη- στάση κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού; Πάντα, όμως, αυτός ο λαός κατόρθωσε να αντιπαρέλθει των δυσκολιών, των επιθέσεων και των γενοκτονιών που του επιβλήθηκαν και δικαιώθηκε.

Ποιο είναι το «συστατικό» αυτής της «επιτυχίας», ποια είναι η αιτία αυτού του μένους κατά μίας μικρής σε έκταση χώρας κι ενός μικρού σε πληθυσμό λαού; Πώς η μικρή χώρα κατορθώνει να γίνεται γίγαντας και πως ο μικρός πληθυσμός αντιστρέφει κάθε «λογικό» υπολογισμό; Ποια είναι η «συνταγή» που κατορθώνει τις τεράστιες μεταμορφώσεις και τις αβάσταχτες μετατροπές του Ελληνισμού που επί μονίμου βάσεως «χαλάει τα σχέδια» των ισχυρών της αδικίας, τους εκάστοτε φασίζοντες και επαναλαμβάνει ξανά και ξανά τις Θερμοπύλες και τις Πλαταιές;

Η απάντηση βρίσκεται σε μία μικρή λέξη, που εμπεριέχει έναν τεράστιο και ασύλληπτο πλούτο για όσους δεν την βιώνουν. Η πίστη… είναι το μεγάλο όπλο του Έλληνα. Η πίστη στην ελευθερία, η πίστη στο δίκαιο, η πίστη στον Θεό. Και αυτή η λέξη επανέρχεται κάθε φορά που αυτός ο λαός απειλείται, όπως συμβαίνει και σήμερα. Αν και είμαστε επιρρεπείς στο να παραβιάζουμε την ελευθερία στην καθημερινότητα του διπλανού μας, αν και είμαστε επιρρεπείς στο να αδικούμε για να ωφεληθούμε οι ίδιοι, αν και είμαστε επιρρεπείς στο να καθυβρίζουμε τον Θεό στον οποίο πιστεύουμε, ξαφνικά μεταμορφωνόμαστε και από πρόβατα γινόμαστε λιοντάρια!!!

Αυτή ακριβώς η πίστη μας (σε έννοιες που σε άλλους λαούς θεωρούνται δώρο και όχι δικαίωμα) είναι που ενοχλεί και που φοβίζει όλους εκείνους που κινούνται εναντίον μας. Και αυτή την πίστη μας έχουν προσπαθήσει –ιστορικά- να την διαβάλουν, να την αλλοιώσουν, να την σμικρύνουν ή και να την εξαφανίσουν, προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους. Να νικήσουν τον λαό που νίκησε την ιστορία…! Σε αυτό τους τον σκοπό, οι «φίλοι», οι «σύμμαχοι» και οι εχθροί, πάντα βρίσκουν και χρησιμοποιούν λοβοτομημένους και εγκεφαλικά νεκρούς, απάτριδες και παραδόπιστους, που υπάρχουν σαν καρκινώματα (καλά κρυμμένα) σε όλες τις κοινωνίες και σε όλους τους λαούς. Και σαν ιστορικός κανόνας επαναλαμβάνεται πάντα μία άνιση μάχη που αναδεικνύει τον Έλληνα και τον Ελληνισμό. Ως ηλίθιοι οι εποφθαλμιώντες την Ελλάδα, επαναλαμβάνουν (με διαφορετικά πρόσωπα και προσχήματα) την ίδια επίθεση και πετυχαίνουν το ίδιο αποτέλεσμα… γνωρίζοντας την απρόσμενη ήττα. Θαρρείς και ο Θεός είναι σκανδαλωδώς στο πλευρό των πιο άτακτων «παιδιών» του, μέσα από ταπείνωση κατορθώνει τελικά να εξυψώσει τον αδούλωτο λαό.

Αυτή την πίστη μας την έχουν πολεμήσει με ιδιαίτερη μεθοδικότητα και τα τελευταία 30 χρόνια (τα χρόνια της απόλυτης κατάπτωσης των «αρχόντων») και κατόρθωσαν να επιτύχουν σοβαρό –αλλά όχι καίριο- πλήγμα σε σημαντικότατους συνδετικούς κρίκους, διαβάλλοντας την εύρυθμη λειτουργία της οικογένειας, βρωμίζοντας την ηθική και την σύνδεση του Έλληνα με τα Θεία, εισάγοντας «καινά δαιμόνια» στην καθημερινότητα αυτού του λαού, διαβρώνοντας συνειδήσεις και μεταλλάσσοντας την αντίληψη των πολιτών περί δικαίου και κράτους. Μέχρι και σήμερα διαπιστώνουμε πως το πλήγμα που κατόρθωσαν είναι ισχυρό και βαθύ, όχι όμως «θανατηφόρο».

Στις 6 Μαΐου καλούμαστε να «μετρηθούμε» με την «δημοκρατία» για την δημοκρατία. Καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ της «ελευθερίας» που μας προσφέρουν και της ελευθερίας που πληρώσανε με το αίμα τους οι πρόγονοί μας. Καλούμαστε να αποφασίσουμε αν η γη που πατάμε μας ανήκει, αν η γη που βρίσκονται οι νεκροί πρόγονοί μας θα καταπατηθεί από τους σύγχρονους σταυροφόρους και οικονομικούς δολοφόνους. Γνωρίζουμε πως οι «μηχανισμοί» βρίσκονται στην διάθεση των κατοχικών δυνάμεων και των υπαλλήλων τους. Γνωρίζουμε πως εάν τολμήσουμε να αντιδράσουμε θα προσπαθήσουν να μας συνθλίψουν για να μην μεταφέρουμε το κακό παράδειγμα και σε άλλους λαούς. Γνωρίζουμε, όμως, πως δεν μπορούμε να ζούμε ούτε σαν σκλάβοι, ούτε χωρίς την ιστορική και με αίμα πληρωμένη περηφάνεια μας. Εκείνοι που δεν τολμούν να μας κηρύξουν ευθέως τον πόλεμο, προτάσσουν το χρήμα τους απέναντι στο Ελληνικό αίμα. Κι εμείς, οπλισμένοι με την πίστη μας, θα βρεθούμε απέναντί τους. Άραγε, θα χάσουμε οικειοθελώς όλα εκείνα που επί χιλιάδες χρόνια δημιουργήσαμε και παραδώσαμε στον υπόλοιπο κόσμο ή θα σταθούμε στις επάλξεις αποφασισμένοι να τσακίσουμε εκείνους που –για μία ακόμη φορά- επιχειρούν να μας σκλαβώσουν; Θα επιλέξουμε το κάλπικο χρήμα και θα γίνουμε «νούμερα» στην ιστορία ή θα προτιμήσουμε να αποκαλύψουμε τα «νούμερα» της Νέας Τάξης; Θα επιλέξουμε Ελληνικά ή θα κιοτέψουμε;

Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι πως η 7η Μαΐου θα είναι μία τελείως διαφορετική ημέρα για την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό. Βαρύ το φορτίο, αλλά έτσι έμαθε η ιστορία να τιμά τους Έλληνες που ξέρουν και δεν ξεχνούν την πίστη τους… που προτιμούν να αγωνίζονται για τα μεγάλα και όχι να κρύβονται πίσω από τα μικρά.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

18 σχόλια :

  1. ποια ειναι η πιστις σας κυριε κων/νε?
    μηπως η πιστις των τα φαια ιματια φεροντων που
    διαλαλουσε οτι σατανικα πνευματα κατοικουν εντος
    των ελληνικων αγαλματων?
    μηπως η πιστις του ανατολικορωμαιου αυτοκρατορα
    αρκαδιου,που εκδηλωθηκε με το "ες εδαφος φερειν"?
    μηπως η πιστις σας οτι εισαστε συνεχεια του θεομπαιχτικου
    ιστορικου βυζαντινου βοθρολυματος?
    οτι καταληξη ειχε εκεινο το πολυεθνικο και
    ανθελληνικο βοθρολυμα,την ιδια καταληξη θα εχει
    και η ερζατς φαρμακιδεια εκδοση του,αυτη των αθηνων λεγω.
    αφου ο λιθος πανω στον
    οπιον δομηθηκε, δεν ειναι ο ελληνισμος,αλλα εκεινη η
    πιστις που ωθει τον εικονιζομενο ταυλαμπα να συρεται και
    να γονατιζει αυτοεξευτελιζομενος μπροστα σε κατι,που ποτε και κανενας ελληνας δεν θα το επρατε.
    κυριε, εαν ανησυχειτε δια το εκτρωμα του φαρμακιδη,κακως, αφου
    στην φυση και στην ιστορια τα εκτρωματα δεν εχουν λογο υπαρξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχισε να γράφεις, Κωνσταντίνε. Κανένα από τα λόγια σου δεν πάει χαμένο. Ο λαός αυτός έχασε πρόσκαιρα το δρόμο του, αλλά θα τον ξαναβρεί, με τον δύσκολο τρόπο που του προορίζει ο Θεός, ακριβώς επειδή τον αγαπά. Δεν θα χαθεί τίποτε, αρκεί να κρατήσουμε την πίστη μας σε όλα αυτά που αναφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητηρια για το αρθρο! χωρις πιστη ειμαστε ολοι χαμενοι, γιατι οπως στραφηκαμε σε αλλα πραγματα, ετσι κ ο θεος στρεφει αλλου το βλεμμα του κ οχι πανω μας. ας τον παρακαλεσουμε να μη μας αρνηθει οπως εμεις καναμε σ' αυτον και δεν τον υπολογιζαμε κοιτωντας μονο την ασυλλογιστη και υπερμετρη αποκτηση της υλης παραμελωντας οχι μονο Αυτον, αλλα και τους συναθρωπους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα απαντήσω επειδή προκλήθηκα. Η πίστη μου, αγαπητέ αναγνώστη αρχαιο-ελληνίζοντα, είναι εκείνη που ανέδειξε όσους σε ετούτη την γη επί χιλιάδων χρόνων πολεμήθηκαν. Είναι εκείνο το πνεύμα που αναγνωρίζει την ανωτερότητα και την κατωτερότητα, όπως καλή ώρα. Είναι εκείνη η πεποίθηση για το το είναι η ελευθερία και ποιό είναι το τίμημά της. Είναι η αγάπη προς τον έναν και μοναδικό Θεό που φροντίζει σκανδαλωδώς τα πιό άτακτα παιδιά του. Η πίστη μου είναι εκείνη η πεποίθηση του Σωκράτη που τον ανέδειξε και τιμάται σε τοιχογραφίες Βυζαντινών ναών, που εσύ προφανώς θα του ήθελες χώρους προς αφόδευση. Είναι η ίδια πίστη που με βεβαιώνει για τα "αισθήματα" εκείνων των (15-20) γνωστών αρχαιοελληνιζόντων που καθυβρίζουν την πίστη άλλων και προτιμούν τον τούρκο ιδιοκτήτη της Ελληνικής γης, αρκεί να μην είναι κάποιος χριστιανός. Και δεν αναφέρομαι στους άθεους. Ζητώ ταπεινά συγνώμη, επειδή δεν προλόγισα πως αυτό το κείμενο δεν αφορά βοθρολυματίες αλλά είναι ένα καθαρό κείμενο αγάπης προς την πατρίδα και την ιστορία, θύματα εκείνων που προτιμούν τα Σκόπια να λέγονται Μακεδονία, αρκεί να θιχθεί ο σύγχρονος Ελληνισμός. Λυπάμαι, που ως άνθρωπος γράφω από καρδιάς και όχι αναζητώντας (περιφερόμενος) κείμενα υπέρ της πίστεως των Ελλήνων. Επειδή γνωρίζω πως θα επανέλθεις, προφασιζόμενος διάφορα στρεβλωμένα περιστατικά, θέλω να σου πω ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να επηρεάσουν την πίστη. Οπότε άδικος ο κόπος και οι όποιες ύβρεις. Να με συγχωρείς που δεν διαθέτω χώρο για υβριστές των προσωπικών μου πιστεύω, αλλά το ίδιο θα έκανες κι εσύ που με τόση λαχτάρα επιδιώκεις την οργή εκείνων που επιτίθεσαι. Αν θέλεις να επιτεθείς σε εμένα προσωπικά, καλώς καμωμένο. Αν όμως θέλεις να επιτεθείς σε όσα πιστεύω εγώ και άλλοι (πάρα πολλοί) που επισκέπτονται τον χώρο, λυπάμαι αλλά δεν θα το επιτρέψω. Πες ότι είμαι αγράμματος, πες ότι είμαι δειλός, πες ό,τι θέλεις. Για την πίστη μου σου απαγορεύω να πεις οτιδήποτε, επειδή αποτελεί προσωπικό δικαίωμα του καθενός, προστατευόμενο από το νόμο και το Σύνταγμα αυτής της χώρας. Καλό κατευόδιο λοιπόν στις προσωπικές σου αναζητήσεις, αλλά ο παρόντας χώρος δεν έχει να σου προσφέρει τίποτε. Ούτε έναν τόσο δα μικρούλη σπόρο αμφιβολίας που θέλεις να σπείρεις. Καλή σπορά, στα δικά σου τα χωράφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι προσπαθούν αυτήν τη πολύ δύσκολη, για τον ελληνισμό, στιγμη να φαλκιδεύσουν την ενότητα των Ελλήνων "ερμηνεύοντας" την αρχαία Ελλάδα είτε δεν αντιλαμβάνονται την πεμπτουσία του "καλού κ' αγαθού" αρχαίου ανθρώπου (γιατί δεν επεκοινώνησαν απ' ευθείας με τα αρχαία στερεότυπα, προκειμένου να συλλάβουν τις "μουσικότητες" των καταπληκτικών κειμένων).
    Είτε έχουν σχέδιο να "υπεξαιρέσουν" και ερμηνεύσουν την χρυσή, διανοητικά, εποχη για πρόδηλους σκοπούς (φυσιολογικά αφού εξέλιπον οι φύλακες!)
    Δι' όσους δε καλοπροαίρετα προβληματίζονται και την Χριστολογία ποιούν Χριστοδικία απαντώ απλά πως και ο μηδενισμός είναι μία άποψις αρχαιόθεν "Εάν μη ανθρώπω Θεός αρέση, Θεός ου γίνεται" και ο καθείς έχει το δικαίωμα της "απιστίας" του, όμως πόσο μακριά είναι το χριστιανικό ή "κρετίνικο", για όσους λοιδορούν, δόγμα από το παλαιότερο "ου το μη αδικείν αλλά το μη εθέλειν"..αυτή είναι η ουσία του αρχαίου πνεύματος και γιαυτό επεβίωσε ανα τους αιώνας και μέσω του ορθόδοξου δόγματος η αρετή.. "ΠΑΣ ΓΑΡ ΟΤ’ ΕΠΙ ΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΓΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΡΕΤΗΣ ΟΥΚ ΑΝΤΑΞΙΟΣ" Αυτήν λοιπόν την αρετή την νοσφίζονται κάποιοι κάπηλοι σήμερα, προς ίδιον συμφέρον "αριστοκαταγωγής", όμως είναι αυτόχρημα αξιογέλαστο το χρήμα να ταυτίζεται με την ολιγάρκεια, η δολοπλοκία με την δικαιοσύνη, η απληστία με την εγκράτεια, η υπουλότητα με την δικαιοσύνη, ο κορδακισμός με την σωφροσύνη και η αρνησιπατρία με την γενναιότητα...δεν είναι άξιος ο μισθός μερικών...μάλλον τα αφεντικά τους πρέπει να αναβαθμίσουν το προσωπικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάμε για την πραγματική πίστη που έχει ο Έλληνας στο πανάγαθο Θεό.
    Πάντα υπήρχαν καταστάσεις εξαλότητας και χυδαιότητας, για τον τρόπο που παρουσιαζόταν και έπραταν οι διάφοροι δήθεν ευσεβείς.
    Νοείται γενικά ότι πάρα πολλοί προσπαθούν ακόμη και σήμερα να καταστρέψουν και αλώσουν ότι το σχετικό με την Θρησκεία μας, δείτε όμως τον κόσμο που συρρέει στις εκλησίες μας τις Άγιες Ημέρες....
    Στον 'Ελληνα η πίστη στο αληθινό Θεό χάνεται στα βάθη των χιλιετηρίδων, αλλά και παραμένει ανέπαφη.
    Η ύπαρξη του Τριαδικού Θεού βεβαιώνεται σε πολλά αρχαία κείμενα (Ερμού του Τρισμέγιστου, κ.α), όπως επίσης παρατηρείστε (ερευνήστε το) πως οι Άγιες Ημέρες (Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ) συμπίπτουν με τις μεγάλες εορτές της αρχαιότητας.
    Η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Κύριος και Θεός μας και οι Ευαγγελιστές, Άγιοι κλπ ήταν η Ελληνική !!!
    Ο Πανάγαθος Θεός έστειλε τον Υιό του Ιησού Χριστό για να λυτρώσει τον κόσμο και να του δείξει τον δρόμο της αλήθειας και της ελευθερίας.
    Ευτυχώς ακόμη και σήμερα οι Έλληνες πιστεύουν βαθειά, άσχετα αν δεν το δείχνουν....
    Η ρήση του Θ. Κολοκοτρώνη κατά την Εθνεγερσία του 1821 " Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Έλευθερία ..." τα ΛΈΕΙ ΌΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε Κων/νε, βρε παιδια τι καθεστε κι απαντατε....σε καθε μπλοκ παρεισφρυει κι ενας βλαμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! Για το άρθρο σου Κωνσταντίνε.
    Στις 6 Μαΐου όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ - ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Καλή σπορά, στα δικά σου τα χωράφια"

    τα ειπες ολα.καλη συνεχεια Κων/νε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή σπορά, στα δικά σου τα χωράφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου Ρε Κωνσταντίνε, κράτα γερά και μην πτοείσαι.

    Ελλάδα και Χριστό...αυτά είμαστε, αυτά αγαπάμε, στο όνομα αυτών θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να διατηρήσουμε για τους επόμενους.
    Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει ο Κύριος αν μας κρίνει άξιους.

    Και τι ωραία φωτογραφία που ανέβασες...την γαλανόλευκη μέσα στα κύμματα με Κύριό της τον Σταυρό...!!!!!

    Άιντε μωρέ λίγο ακόμα κουράγιο.


    tsilivithras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ειναι Ελληνες Κων/νε και μην επιτρεπεις σε ΔΑΙΜΟΝΕΣ να σπειρουν ...ταγκαλακια , που ελεγε και ο Γεροντας .
    Οι Ελληνες σεβονται τα Ιερα και Οσια .

    Οτι υπηρετουν τα μαντρια του κοινοβουλιου , υπηρετουν και οι παγανιστες .
    Ειναι φανερο πλεον οτι η Πιστη μας στον Τριαδικο Θεο θα σωση και ΠΑΛΙ το ΓΕΝΟΣ .
    Ας προσευχηθουμε ολοι μας για τους πλανεμενους και χαμενους Ελληνες αδελφους .
    Τιποτα αλλο δεν μπορουμε να κανουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επανέρχομαι για να σχολιάσω ξανά, επειδή εκτός από τον Κωνσταντίνο δεν έχει υπενθυμίσει κανείς, πουθενά αλλού, αυτό το ζωτικής σημασίας μήνυμα στους Έλληνες. Ιστορία δεν θέλουν να μας μαθαίνουν για έναν απλό λόγο. Είμαστε ο μόνος αρχαίος λαός που επέζησε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο μέσα από τους αιώνες. Αυτό ήταν το μόνο που είχαμε πάντα: την πίστη στα ιερά και τις ανώτερες αξίες. Αυτό μας έφερε έως εδώ και σε αυτό θα ξαναγυρίσουμε την ύστατη ώρα του κινδύνου για να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ .
    ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΥΤΟ .

    << ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ , ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ .>>
    <> .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κωνσταντινε, με το αρθρο σου αυτο σαν μπουσουλα πρεπει να παμε αυριο να ψηφισουμε υποψηφιους που κανουν το σταυρο τους και τιμουν το ονομα του Χριστιανου.Τετοιους θελουμε.

    Ελληνες Χριστιανοι που αγαπατε το εθνος μη λυγισετε μπροστα σε συμφεροντα, καποτε θα δωσουμε λογο και για τη ψηφο μας ακομα, αν ηταν αγνη και ανιδιοτελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευγέ Κωνσταντίνε!

    Εμαθα ότι γράφεις και σε μια εφημερίδα, θα την παίρνω μόνο για εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ Νετάκια, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δεν γράφω σε καμία εφημερίδα. Γράφω στο σπίτι μου, για τους φίλους και τους γνωστούς που επισκέπτονται αυτό το ιστολόγιο. Και πάλι σε ευχαριστώ, γιατί (και το γνωρίζεις καλά) τα σχόλια μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε στο δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]