Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν οι πολιτικοί εγκληματίες ζητούν επιβράβευση


«Ανθρωποι σε όλη την Ελλάδα έβαλαν τέλος στη ζωή τους λόγω προσωπικών αδιεξόδων
Σοκ με έξι αυτοκτονίες σε τέσσερις ημέρες.

Μπαράζ αυτοκτονιών καταγράφεται από τις αρχές της εβδομάδας σε όλη την Ελλάδα. Εξι άνθρωποι, εκ των οποίων οι δύο χθες, έβαλαν τέλος στη ζωή τους λόγω των προσωπικών τους αδιεξόδων», έγραφαν χτες τα «ΝΕΑ».

«Τρόμο προκαλούν τα στοιχεία για τους ανθρώπους που μπαίνουν στις ψυχιατρικές κλινικές λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή, στον καιρό του... Μνημονίου», αναφέρει σήμερα σε ρεπορτάζ του ο «Ελεύθερος Τύπος» συμπληρώνοντας ότι έξι (!!!) εγκλεισμοί την μέρα γίνονται σε ψυχιατρικές κλινικές στη χώρα μας.

Μάλιστα όπως γράφεται στο ρεπορτάζ, υπάρχουν κλινικές που φιλοξενούν ανθρώπους σε ράντζα και διαδρόμους καθώς δεν έχουν άλλο χώρο σε δωμάτια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Δαφνίου, το 2010 έγιναν 2.192 εγκλεισμοί, το 2011, 2.190 ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2012 ξεπέρασαν τους 477. Και εδώ μιλάμε για αναγκαστικούς εγκλεισμούς ανθρώπων -δηλαδή αυτοί που γίνονται με εισαγγελική διαταγή-, χωρίς να έχουμε στοιχεία για την αύξηση των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι μας εξ’ αιτίας της πολιτικής που εφαρμόζουν οι… μνημονικοί σωτήρες μας!

Αυτοί, λοιπόν, οι πολιτικοί εγκληματίες που εξοντώνουν με κάθε τρόπο των λαό μας αύριο ζητάν την επιβράβευση τους, στις κάλπες … για να μην καταστραφεί η χώρα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Ελληνικός Λαός θα τους επιβραβεύσει σίγουρα.
    Αλλά λίγο διαφορετικά από ότι περιμένουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]