Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα 9.850.000, οι έχοντες δικαίωμα ψήφου

Ανοίγουν στις 7 το πρωί τα εκλογικά κέντρα

Στις 7 το πρωί της Κυριακής θα ανοίξουν οι κάλπες των εκλογών. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα αναμένεται να γίνει στις 11 το βράδυ.

Συνολικά, 9.850.000 έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στις διαδικασίες για την ανάδειξη των μελών της νέας Βουλής.

Εξ αυτών οι 110.000 είναι νέοι ψηφοφόροι.

Από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ypes.gr, μπορούν οι πολίτες να ενημερωθούν που θα ψηφίσουν. Επίσης, σχετική ενημέρωση παρέχεται από τους Δήμους και τον τηλεφωνικό αριθμό 800 119 2002.


Εκλογική άδεια, από μία έως τρεις ημέρες, δικαιούνται οι εργαζόμενοι που είναι ετεροδημότες, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα

Για τους ετεροδημότες που θα μετακινηθούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινωσε ότι χορηγεί έκπτωση 30%. Η προσφορά ισχύει μέχρι την Τετάρτη.

Μεταβολές υπάρχουν στη συχνότητα των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών στην Αθήνα, ιδιαιτέρως στις γραμμές που εξυπηρετούν τους σταθμούς των ΚΤΕΛ, το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Πειραιά.

Κλειστά θα παραμείνουν, λόγω των εκλογών, τα σχολεία και τη Δευτέρα. Επίσης, κλειστά έως τις 9 Μαΐου θα είναι τα δικαστήρια, ενώ ανεστάλησαν για το ίδιο διάστημα και οι πλειστηριασμοί.

Κλειστά για το κοινό θα είναι όλα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι αύριο Κυριακή, λόγω των εθνικών εκλογών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. O πληθυσμός των Ελλήνων μειώθηκε μας είπαν, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Πώς γίνεται να έχουν 10 εκατομμύρια δικαίωμα ψήφου; Μήπως θα ψηφίσουν και τα νήπια αυτή τη φορά; Ή ο κάθε Ασιάτης και Αφρικανός στην Ελλάδα είναι ήδη εγγεγραμμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την ιδια απορια εχω και γω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά απορία; Εδώ κάνει μπαμ η νοθεία τους! Και όλοι, μα όλοι οι παράνομοι σίγουρα είναι εγγεγραμμένοι σε Αθήνα και Πειραιά, όπου δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πιάνουν πάτο. Είδατε την ερημιά στο Σύνταγμα Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ. Τρεις και ο Πακιστανός ήταν. Nα, κάτι τέτοια βλέπουν, την πλήρη αδιαφορία μας για την εμφανή παραβίαση των πάντων και μας κάνουν ό,τι κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανάρτηση: Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους.
    http://koukfamily.blogspot.com/2012/05/blog-post_5452.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]