Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξοργισμένοι οι Έλληνες της Νέας Υόρκης

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Greek American News Agency, μόλις ένας στους εκατό Έλληνες της Αμερικής θα έρθουν στη χώρα μας αυτές τις μέρες, για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα.

Ποια είναι η αιτία; Η πλειοψηφία των Ελλήνων ομογενών δηλώνουν όχι μόνο απογοητευμένοι από την κατάσταση και τα κόμματα στην Ελλάδα, αλλά και οργισμένοι.

«Δεν θα βγει κανένας! Πάλι τα ίδια θα έχουμε. Πως είναι δυνατόν αυτοί όλοι τους που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την μαύρη μοίρα να έχουν το θράσος να ζητούν να τους ξανά εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός. Αλλά ευθύνεται και ο Έλληνας γιατί μέχρι τώρα ψήφιζε με γνώμονα το ρουσφέτι και όχι το μέλλον της πατρίδας. Έχουν ευθύνη όλοι τους», δηλώνει χαρακτηριστικά ομογενής.

Καλά τα λένε, αλλά η ψήφος τους είναι απαραίτητη σ’ αυτές τις εκλογές.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εγω αν μπορουσα θα ερχομουν απο την Αυστραλια .
    Οταν ερχοντουσαν ομως και ψηφιζαν , ποιους ψηφιζαν με τα εξοδα τους πληρωμενα απο τα μαντρια τους ; Δηλαδη κλεμενα απο τους Ελληνες .
    Τωρα που δεν εχει αλλο τσαμπα , δεν ερχονται, λεει, γιατι ειναι θυμωμενοι με τους βλαχους που ψηφιζουν απατριδες !
    Δεν πειραζει , πιο καλα μαλιστα , γιατι ο μεγαλος Αδελφος , ουτως η αλλως θα τα μαζεψη απο εδω . Εσεις ψηφιστε ΤΟΝ εκει . ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που δεν μεταφέρει το αρθράκι είναι ότι οι πολιτικοί εδώ κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μην ψηφίζουν οι ομογενείς. Ξέρουν αυτοί γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]