Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με ποιούς συζητά ο Καμμένος

Από την πρώτη στιγμή που ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε, μέσω διαδικτύου, την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», το πολιτικό και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην αναζήτηση εκείνων που θα σταθούν στο πλευρό του.

Ο Γιάννης Μανώλης είναι ο πρώτος που, εδώ και αρκετό καιρό έχει δηλώσει την ενθουσιώδη πρόθεσή του να συμμετάσχει στο καινούριο εγχείρημα, ο σερ Βασίλης Μαρκεζίνης ακούγεται παρασκηνιακά ως η «ιδεολογική αναφορά» όσων συμμερίζονται τις απόψεις του Πάνου Καμμένου, και από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται σε όσους από τους βουλευτές που διεγράφησαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας λόγω της στάσης που κράτησαν κατά του Μνημονίου, επιλέξουν να γκρεμίσουν οριστικά τις γέφυρες με τη Συγγρού.

Τα «Νέα» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη προχωρούν σήμερα ένα βήμα παραπέρα. Και με ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύουν, υποστηρίζουν ότι βουλευτές με πολυετή διαδρομή στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, που μετά τη διαγραφή τους από τον Αντώνη Σαμαρά είναι σήμερα ανεξάρτητοι, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα.

Σύμφωνα με τα «Νέα», στους βουλευτές αυτούς περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ζώης, ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Βλάχος και ο Μαργαρίτης Τζήμας. Άλλες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχουν ανακοινωθεί οι πρώτες προσχωρήσεις εν ενεργεία, ανεξάρτητων βουλευτών από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Λυπάμαι που το αναφέρω εδώ, αλλά δεν μπορώ Κωνστνατίνε να μπω σε πολλά από τα άρθρα του ιστολογίου σου. Κυρίως δεν ανοίγουν τα πιο ουσιώδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κάποιον "άγνωστο" λόγο, από χθες υπάρχει "υπόγεια" επισκεψιμότητα που εμποδίζει την σωστή ροή του ιστολογίου. Ζητάω την κατανόησή σας μέχρις ότου λυθεί το πρόβλημα αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ"
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΞΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ
    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕΤΟ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΩΣΤΕΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα κανει ο καμενος μετα την προδωσια του αντονακι που εγηνε κομανετσι τι να κανουν και ενταξει σαν σωτηρα δεν νομιζω δεν ειναι στο συστημα και οι αλοι που διεγραψε ειναι εκτος εχει φαηλο ψυχαρι μπαρπη σαλωμη ξυλοδαρμενο σαλενα μπουμπουκια πολα εχει το συστημα τωρα εκτος συστηματος πρεπει να φερουμε την ανατρωπη πρωχωρα πανω και ας εισαι κομενος εμεις θα κοψουμε και θα καψουμε το συστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]