Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ποσοστό του δωσιλογισμού...


Όσο και αν προσπαθεί να μας πείσει η ΝΔ οτι δεν μαγειρεύεται μετεκλογική συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ δεν πείθεται κανείς. Πλέον καρφώνονται και από τούς ξένους. Ο Γιούνκερ σε συνέντευξη του είπε ''αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν την απαιτούμενη δύναμη ώστε να σχηματίσουν ένα πλειοψηφικό συνασπισμό και κυριαρχήσουν ακραίες δυνάμεις, τότε θα αποχωρήσουμε κι εμείς από το πρόγραμμα''.

Οι ξένοι διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις και ενημερώνονται για την κατάσταση στην χώρα. Δεν είναι χαζοί γνωρίζουν το αντιμνημονιακό και αντιγερμανικό κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία και ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται η ΝΔ να πιάσει αυτοδυναμία και το ΠΑΣΟΚ βυθίζεται.

Όσο λοιπόν και αν βγάζει ανακοινώσεις η ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ήδη μαγειρεύεται μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Θα το απαιτήσουν οι ξένοι αν δουν ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντα τους και τότε τι θα κάνουν τα κόμματα του μνημονίου;

Πέραν αυτού το συμπέρασμα είναι ότι δεν υφίσταται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον τόπο που την γέννησε. Η δήλωση Γιούνκερ μόνο σαν ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μπορεί να ερμηνευτεί. Όσο θα παραμένουμε σ αυτό το οικονομικο-πολιτικό ΝΤΑΧΑΟΥ που είναι η ΕΕ, θα πρέπει να ανεχόμαστε και τον κάθε Γιούνκερ να μας υποδεικνύει ακόμα και το τι θα ψηφίσουμε.

Ας μην έχουμε αυταπάτες αυτοί όταν δουν ότι κινδυνεύουν το «projekt» τους στην Ελλάδα δεν θα διστάσουν να κατεβάσουν ακόμα και την EUROGENDFOR. Άλλωστε το προβλέπουν και οι συνθήκες που έχουμε ως χώρα υπογράψει.

Οι επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν θα είναι από τις πιο κρίσιμες στην ιστορία του Ελληνικού κράτους .Θα επιχειρηθεί να διχαστεί η κοινωνία με ψευτοδιλήματα του τύπου «μνημόνιο ή χρεοκοπία».

Θα στηθεί ολόκληρη επιχείρηση τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού, τόσο από τις δάνειες δυνάμεις όσο και απο τους εδώ συνεργάτες τους.

Στην κατοχή ένα 25% του πληθυσμού ήταν με τους Γερμανούς.

Είναι ευκαιρία να δούμε πιο είναι τελικά το ποσοστό του δωσιλογισμού στην σημερινή Ελληνική κοινωνία.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]