Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο Eurogroup τρελάθηκαν! Ζήτησαν υπογραφές και από Κουβέλη, Τσίπρα και Παπαρήγα


Θα μπορούσε να είναι αστείο. Δυστυχώς δεν είναι. Ορισμένοι υπουργοί του Eurogroup εξ αυτών οι οποίοι υπερθεμάτιζαν για τις δεσμεύσεις που πρέπει να αναλάβει η Ελλάδα, αναφέρθηκαν στις δημοσκοπήσεις λέγοντας ότι δεν είναι καθόλου σίγουρο πως μετά τις εκλογές τα τρία κόμματα που μετέχουν στο σημερινό κυβερνητικό συνασπισμό, θα συνεχίσουν να έχουν ανάλογη συμμετοχή στην κυβέρνηση.

Για το λόγο αυτό, ζήτησαν η νέα δανειακή σύμβαση να φέρει τις υπογραφές των αρχηγών όλων των κομμάτων, τα οποία διαθέτουν...
έδρες στη σημερινή σύνθεση της Βουλής. Με δύο λόγια ζήτησαν τις υπογραφές του Φώτη Κουβέλη, της Αλέκας Παπαρήγα και του Αλέξη Τσίπρα- και της κυρίας Μπακογιάννη φυσικά.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης οι οποίοι πληροφορήθηκαν την απίθανη απαίτηση ορισμένων υπουργών του Eurogroup δεν είναι καθόλου βέβαιοι αν οι εταίροι μας έχουν πάθει νευρικό παραλογισμό ή εάν τέτοιου είδους απαιτήσεις σκιαγραφούν την πρόθεση η Ελλάδα να σπρωχθεί εκτός της ευρωζώνης.

Γιατί το κάνουν αυτό; Μα, επειδή γνωρίζουν τι ακριβώς κάνουν και πόσο παράνομο είναι σε σχέση με το Ελληνικό Σύνταγμα και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, προσπαθούν να εγκλωβίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές και κόμματα, έτσι ώστε η επόμενη Βουλή, όποτε αυτή υπάρξει, να δημιουργήσει πρόβλημα στην περίπτωση που κατατεθεί πρόταση παρανομίας των μέτρων. Και πρόβλημα θα δημιουργηθεί από όλους όσους συναινέσουν στο μνημόνιο αυτό, αφού θα είναι ένοχοι και μία ακύρωση του μνημονίου θα τους στείλει άμεσα στο Ειδικό Δικαστήριο με την βαρύτερη κατηγορία, αυτή της Εθνικής Προδοσίας.

Ξέρουν, λοιπόν, πάρα πολύ καλά τι κάνουν οι τροϊκανοί. Σκοπεύουν με τον εξαναγκασμό στην συνενοχή της παρανομίας τους, να επιτείνουν την διάρκεια αυτού του εξαμβλώματος (μνημόνιο) διαταράσσοντας ακόμη και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Το μεγάλο τους πρόβλημα θα είναι (αν και δεν φαίνεται να υπολογίζουν αυτή την εξέλιξη) να βρεθούν πολλά κόμματα στην επόμενη Βουλή, τα οποία θα κατέχουν και την μεγάλη πλειοψηφία... Τότε, ίσως να κληθεί να δικασθεί και ο κύριος Τόμσεν για απόπειρα κατάργησης του Ελληνικού πολιτεύματος. Και μαζί με αυτόν και άλλοι αρχηγοί ευρωπαϊκών κρατών... Σημειώστε την πιθανότητα, που σήμερα είναι μικρή, αλλά διόλου απίθανο να γίνει γεγονός πολύ σύντομα...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Συμφωνώ με την εκτίμησή σου. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν στο Eurogroup. Mακάρι να ξέραμε κι εμείς όλη την αλήθεια την ώρα που έπρεπε. Μας έδωσαν λωτούς να μασάμε και χάθηκαν τρία χρόνια, ενώ το σχέδιό τους προχωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ αυτο κάνουν παντα ..πήγαν και βεβήλωσαν ΣΗΜΕΡΑ την ΑΚΡΟΠΟΛΗ..ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.... !!!!! !!!!!
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ......στην χωρα που γεννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .... ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ...

    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ .. που τους εχουμε μεσα στην βουλη και τους ταΐζουμε ..και δεν γουστάρουν και το κοινοβουλειο ....


    υγ. αλλα μονος ενας τα λέι αυτα ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΑΜ Β ...!! σηκώνει φωνή ..και τους τα λέι στα ισια.....

    αυτοι ειναι οι προδότες ...προδώσαν τοτε το 1940 την έλλαδα σκοτώνοντας τον ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ.... και παρέδωσαν την ΕΛΛΑΔΑ στους ΑΓΓΛΟΥΣ ( ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥς ΡΩΣΟΥΣ αλλα ... αλλα αποφάσισαν οι μεγαλοι μεταξύ τους τελικά )
    και τωρα μας πουλανε καθε μερα στον ΣΟΡΟΣ και στα αφεντικα τους τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ
    λέι ο Τραΐανού... ( ΕΓΩ ΛΈΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Αρειος ΠΑΓΟΣ... ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.... για να μην παμε σε εκλογες... οι ευνούχοι του συστήματος... οι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ..κανουν πλατες μια ζωη ... οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ ... ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.....παντα οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ δεν φαινονται.... παντα ειναι απο ΠΙΣΩ...!!

    ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ειπε ο Κοντολεων ...αλλα την πορτα θα την αφησουμε ανοικτή ( στο Μεσοπροθεσμο ..) έπαιξε πολεμο με τους αλλους Φασίστες τους ακροδεξιους..και αφησε την ΠΟΡΤΑ ανοικτη ..οπως το ειχε πει την προηγούμενη μερα...
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ..ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ..που ενω εχει κλεισει το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ κρατανε με τα λεφτα του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και του ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ το Σιδερόφρακτο... στο ΠΕΡΙΣΣΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]