Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

27,77 ευρώ αξιολογεί η Ε.Ε. την ανθρωπιά!


Η είδηση σίγουρα ακούγεται εξωφρενική και σίγουρα είναι, αλλά πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την «υπερηφάνεια» που νιώθουν οι ηγέτες (και οι μηχανισμοί) της Ε.Ε., όταν διαλαλούν πως τελικά θα ενισχύσουν με 27,77 ευρώ (και ίσως λιγότερα) τους απόρους της Ευρώπης;

Άραγε, τόσο αξιολογούν οι κομπορημονούντες ανθρωπιστές της Ευρώπης την απόσταση των απόρων από την ευπρεπή διαβίωση; Με 27,77 ευρώ πιστεύουν πως θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την πείνα, τις ασθένειες, τις πρώτες ανάγκες ανθρώπων που έχει καταστρέψει η η οικονομική πολιτική της Ε.Ε.;

Αν δεν είναι εξόφθαλμος φαρισαϊσμός, τότε τι είναι; Μήπως ειρωνεύονται ευθέως οι νέο-ναζί τα θύματά τους; Πάντως, η είδηση ήδη «τρέχει» σε όλα τα ευρωπαϊκά και διεθνή ΜΜΕ, για να προσδώσει καταλλήλως το μεγαλείο του «ανθρωπισμού» ανθρώπων τύπου Σόιμπλε, Μέρκελ και των υποστηριγμάτων τους. Δυστυχώς, η Ευρώπη πνέει τα λοίσθια και επιπλέον, οι «ταγοί» της τολμούν ξεδιάντροπα να βιάζουν κάθε ίχνος λογικής.

Δίνουν 500 εκατομμύρια ευρώ για 18 εκατομμύρια απόρους. Κάντε την διαίρεση και βρείτε τα 27,77 ευρώ των ξεδιάντροπων δολοφόνων που έχουν όνειρο να (ξανα)σπείρουν στις χώρες της Ευρώπης τον ιδιόμορφο ανθρωπισμό τους.

Η είδηση, όπως αυτή ανακοινώθηκε από τη «Ναυτεμπορική»:

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε σήμερα να ανέλθουν σε 500 εκατομμύρια ευρώ οι πόροι που προορίζονται για την τροφοδότηση του ευρωπαϊκού προγράμματος βοήθειας των πλέον απόρων (PEAD) φέτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε τελικά να υιοθετήσουμε μέτρα που θα επιτρέψουν να διατεθεί για το 2012 ο συνολικός προϋπολογισμός της Βοήθειας προς τους πλέον άπορους» δήλωσε ο Επίτροπος που είναι αρμόδιος για θέματα Γεωργίας, Ντάτσιαν Τσιόλος.
Το πρόγραμμα αυτό θα επιτρέψει τη διανομή γευμάτων σε περίπου 18 με 19 εκατομμύρια άτομα που χρήζουν βοήθειας, μέσω φιλανθρωπικών οργανώσεων, επισιτιστικών τραπεζών και λαϊκών συσσιτίων, σε 20 από τις 27 χώρες μέλη της ΕΕ.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]