Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εξεγερμένοι μουσουλμάνοι της Συρίας χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες χριστιανούς...


Η Hamidia είναι συνοικία Χριστιανών στην πόλη της Homs.

Για την ιστορία… στην απογραφή του 1968 το 68% των κατοίκων της Homs ήταν Χριστιανοί. Μετά τις ταραχές του 1982 πολλοί έφυγαν στο Χαλέπι, στη Δαμασκό και την Αυστραλία.

Σήμερα όμως αν και δεν αποτελούν πια την πλειοψηφία, έχουν πολύ ισχυρή παρουσία.

Στο ανωτέρω βίντεο δεν διώχνουν για την ακρίβεια τους γέροντες από τα σπίτια τους, τους παίρνουν ομήρους για να τους χρησιμοποιήσουν σαν ανθρώπινη ασπίδα.

Οι δολοφονίες των Χριστιανών είναι σπορ για τους “Ισλαμιστές” της CIA στη Homs, όντας άοπλοι ενώ αυτοί είναι αρματωμένοι σαν αστακοί.

Οι Χριστιανοί της Homs ανήκουν στη μεγάλη τους πλειοψηφία στην Συριακή Ελληνορθόδοξη κοινότητα, που αριθμεί ένα εκατομμύριο στη Συρία και τετρακόσιες χιλιάδες στο Λίβανο.
Ακούς Αόρατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών;




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η εκκλησία της Παναγίας στη Xoμς είναι από τους πιο κατανυκτικούς ιερούς χώρους στον κόσμο. Σε λίγες εκκλησίες εκτός Ελλάδας έχω νιώσει ρίγος, και μια είναι αυτή. Μιλάμε για τα εδάφη από όπου πέρασε και δίδαξε ο Χριστός, η Παναγία, ο Απόστολος Παύλος.

    Θα δούμε πολλά ακόμα να γίνονται από τον ανώνυμο στρατό μισθοφόρων της Νέας Τάξης, που βρίσκεται διασκορπισμένος σε διάφορες χώρες και ξεκινάει για όπου του δώσουν εντολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι εξεγέρσεις της "αραβικής άνοιξης" έγιναν σε μουσουλμανικές χώρες όπου οι ηγέτες προστάτευαν και ήταν ανεκτικοί απέναντι στους Χριστιανούς. Αμέσως μετά, τα "δημοκρατικά" καθεστώτα επιδώθηκαν σε τρομοκρατία και διωγμούς εναντίον των χριστιανικών πληθυσμών.
    Στο στρατιωτικό νεκροταφείο της αμερικανικής πρωτεύουσας, απαγορεύετε στους ιερείς που τελούν επιμνημόσυνες δεήσεις να αναφέρουν τις λέξεις: "God" ή "Jesus", με τη δικαιολογία της ανεξιθρησκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kάποιος θα πρέπει να πει στο δημοσιογράφο ότι δεν είναι μουσουλμάνοι της Συρίας οι εξεγερμένοι. Είναι εισαγόμενοι μισθοφόροι από άλλες χώρες, ακόμα και από βαλκανικές και κάποια πρώην σοβιέτ, όπου υπάρχει έντονο μουσουλμανικό στοιχείο. Επίσης θα πρέπει να ξέρουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς εκπαιδεύτηκαν στην Τουρκία προτού μπουκάρουν στη Συρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]