Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΗΠΑ: Στρατιωτικά ελικόπτερα σε κοινές με την αστυνομία ασκήσεις "πολέμου μέσα σε πόλεις"


Του Steve Watson για το ιστολόγιο Infowars

26 Ιανουαρίου 2012

To παρακάτω βίντεο γυρίστηκε χθες το βράδυ και δείχνει πέντε στρατιωτικά ελικόπτερα να υπερίπτανται, φέρνοντας βόλτες πάνω από το κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες. Η Αστυνομία του Λος Άντζελες (LAPD) τις περιέγραψε ως "ειδικές στρατιωτικές ασκήσεις πολέμου μέσα σε πόλεις".

Τα αποκλειστικά πλάνα, που ανήκουν στο τηλεοπτικό κανάλι CBS του Λος Άντζελες, δείχνουν ένα τεράστιο ελικόπτερο τύπου "Black Hawk", να υπερίπταται πάνω από το κτίριο της τράπεζας "U.S. Bank", ενώ το συνοδεύουν άλλα τέσσερα ελικόπτερα, τύπου "ΟΗ-6", γνωστά με το ψευδώνυμο "Μικρά πουλιά".

Οι δημοσιογράφοι του CBS ανέφεραν στο ρεπορτάζ τους ότι είδαν το "Black Hawk" να παίρνει μέρος σε μια θεαματική άσκηση, κατά την οποία έκανε βουτιά, προσγειώθηκε σε ένα πάρκο μέσα στο κέντρο της πόλης για να αφήσει κάτι, και σε χρόνο ρεκόρ απογειώθηκε και πάλι για να πετάξει πάνω από την πόλη - όλα αυτά μέσα σε δευτερόλεπτα.

Τα ελικόπτερα, που είχαν ως βάση τους το γνωστό Dodger Stadium της ομάδας "Dodgers" καθ' όλη τη διάρκεια της άσκησης, εντοπίστηκαν αργότερα καθώς πετούσαν χαμηλά πάνω από το Staples Center, όπου, εκείνη ακριβώς την ώρα, η θρυλική ομάδα μπάσκετ "Los Angeles Lakers" έπαιζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Όπως είχαμε τονίσει εδώ στο "Infowars" και την Τετάρτη, η Αστυνομία του Λος Άντζελες εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα, σύμφωνα με την οποία οι ασκήσεις, στις οποίες απαγορεύεται η πρόσβαση από το κοινό, έχουν σχεδιαστεί "ώστε να διασφαλιστεί η ικανότητα του στρατού να λειτουργεί σε αστικά περιβάλλοντα, να προετοιμαστούν οι ένοπλες δυνάμεις για επερχόμενες στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό, και να εξασφαλιστεί ότι οι ασκούμενοι θα πληρούν τις υποχρεωτικές απαιτήσεις πιστοποίησης της κατάρτισης".

Οι ασκήσεις στην συγκεκριμένη πόλη άρχισαν την Τετάρτη και συνεχίστηκαν και την Πέμπτη, 26/01. Σύντομα θα υπάρξουν παρόμοιες ασκήσεις και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα των ΗΠΑ.

Aπόσπασμα από το δελτιο ειδήσεων του καναλιού CBS με το αποκλειστικό βίντεο:



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. H Αμερική έχει γίνει μια κρυφο-δικτακτορία. Ο ρόλος των ασκήσεων αυτων σε κατοικημένες περιοχές δεν είναι άλλος απο τον εγκλιματισμό των κατοίκων στη θέα των δυνάμεων καταστολής.

    Οταν έρθει εκείνη η ώρα της άμεσης δικτακτορίας ολοι οι κάτοικοι θα το δεκτούν σαν καθημερινό φαινόμενο.

    Ηδη οι υπάλληλοι της TSA (Transportation Security Agency) στα αεροδρόμια είτε σε περνάνε απο καρκινογόνα scanners είτε, αν αρνηθείς, σε χουφτώνουν κανονικά για να δούνε αν εισαι τρομοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρήνη είναι ο πόλεμος.
    Ελευθερία είναι η σκλαβιά.
    Δύναμη είναι η άγνοια.

    Ζήτω ο Μεγάλος Αδελφός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]