Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λέτε να βγάλουν την Ελλάδα στο σφυρί;


Με τις υγείες σας! Άντε και στην έκτη θέση ρε παιδιά…Όχι καλά τα πήγατε! Το βουλιάξατε για τα καλά μαζί την χώρα και το κόμμα …Το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και με αναγωγή των αναποφάσιστων πέφτει πιο κάτω και από το ποσοστό που είχε λάβει στις εκλογές του ... 74, δηλαδή 12%! Μπορεί πλέον να εκλέξει, περί τους 35-40 βουλευτές!

Η ΝΔ, προηγείται με ποσοστό 30,5%, ενώ δεύτερο κόμμα αναδεικνύεται η Δημοκρατική Αριστερά με 13%. Ακολουθούν το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 12,5% για το κάθε κόμμα και στην πέμπτη θέση, κατατάσσεται το ΠΑΣΟΚ. Πράγμα που σημαίνει ότι τα κόμματα της Αριστεράς στο σύνολο τους συγκεντρώνουν 38%!!!

Στη συνέχεια ακολουθεί ο ΛΑΟΣ, με σχεδόν το ίδιο ποσοστό με το 2009, 6%.Οι Οικολόγοι οριακά μπαίνουν στην Βουλή με το 3%.

Ο λαός φαίνεται ότι τελικά κατάλαβε … Ήρθαν τόσες πληροφορίες στο μυαλό μας, που επιτέλους και ο πιο κολλημένος θα έβλεπε με ποια βήματα μας κλέβουν τα όνειρά μας και μας σκοτώνουν το μέλλον μας.

Είναι σίγουρο πια ότι με τη βοήθεια ή την αδυναμία της κυβέρνησης Παπανδρέου να αντιμετωπίσει με τη δέουσα πολιτική ικανότητα αυτήν την ιστορική κρίση χρέους, δανειστές και κυβέρνηση αποδυνάμωσαν την Ελλάδα μέσα σε 2 χρόνια.

Εκείνο που μένει να απαντηθεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος είναι αν το κόλπο ήταν και είναι προμελετημένο! Αν έχει να κάνει με τον πλούτο του Αιγαίου! Αν ήταν δηλαδή στόχος τους να φθάσουν την Ελλάδα στο έσχατο σημείο να μην μπορεί να αρνηθεί τίποτα!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτος ηταν εξ αρχης ο στοχος τους .
    Ο ορυκτος πλουτος της Πατριδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]