Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κλαυσίγελως του Ελληνικού Κοινοβουλίου συνεχίζεται


Πρωταγωνιστές και κομπάρσοι του ξεπουλήματος ρίχνουν τις μάσκες. Στο όνομα του μεγάλου καλού, για την σωτηρία της πατρίδας, για να μην φτωχύνει η χώρα και άλλα απολύτως φαιδρά, χρησιμοποιούνται ως προπέτασμα της ανικανότητας ή της εγκληματικής δράσης του παρόντος πολιτικού κατεστημένου, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα. Γιατί μέχρι σήμερα συνεχίζει να παραμένει αναπάντητο και αδικαιολόγητο το… πού πήγαν τα λεφτά!

Ακούω -για παράδειγμα- τη Μπακογιάννη να μιλά και συφιλιάζομαι. Να γίνουν, λέει, εκλογές “αφού έχουμε κάνει το καθήκον μας” απέναντι στους κερδοσκόπους κι έχουμε δώσει τη χώρα για πλιάτσικο, γιατί αυτό είναι το καθήκον τους! “αφού εξασφαλίσουμε τα χρήματα στον ελληνικό λαό που τα χρειάζεται”.
Της έχει πει κανείς ότι ο ελληνικός λαός έχει μάθει ότι τα χρήματα αυτά δεν πάνε σε μισθούς και συντάξεις;
Της έχει πει κανείς ότι έχουμε κατανοήσει πως η κάθε δόση που παίρνει το πολιτικό σύστημα συνεπάγεται αυτομάτως ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;
Αυτό δεν είναι βουλή, είναι stand up commedy!

Πέρα από τη γνωστή Ντόρα Μπακογιάννη με το ντελίριο διάσωσης της χώρας, δυστυχώς ακόμη χειρότερα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της Βουλής. Από νωρίς, σήμερα το απόγευμα, άρχισε να ακούγεται μία φήμη για πιέσεις μέσω δύο «ταλιμπάν» του Γιώργου Παπανδρέου προς τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Βέβαια, κάποιος πρέπει να πει στον πρωθυπουργό πως το κόμμα κατάφερε και το έκανε απόκομμα –ή και ρετάλι- μετά από την έκρηξη της προσωπικής του αναξιοπιστίας.

Επειδή η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε πως λίαν συντόμως θα επανακάμψει η Δικαιοσύνη σε ετούτη την μαρτυρική πατρίδα και θα καλέσει σε απολογία όσους σήμερα τρέχουν να ξεπουλήσουν τις υπηρεσίες τους και την πατρίδα μας στους οικονομικούς τρομοκράτες του πλανήτη. Εάν η Δικαιοσύνη, το τελευταίο οχυρό του Συντάγματος και των πολιτών, δεν λειτουργήσει, τότε η Λιβύη και όσα εκεί συνέβησαν θα μοιάζουν με παιδική χαρά μπροστά σε όσα θα συμβούν στην Ελλάδα…




Πληροφορίες από «Ολυμπία»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Χτύπησες κέντρο, Κωνσταντίνε. Είναι ευκαιρία των Ελλήνων να διαλύσουν την τρομοκρατική, δολοφονική Ε.Ε. πριν μας διαλύσει αυτή. Τελευταίο χαρτί τους να δολοφονήσουν την Ελλάδα για παραδειγματισμό όσων σκεφτούν να αντιταχθούν στο φασισμό της Ευρώπης. Προσπαθούν μέσω των ΜΜΕ να μας τρομοκρατήσουν γιατί αν τους αψηφήσουμε σαν λαός θα καταρρεύσουν. Δε θα είμαστε οι πρώτοι, προηγούνται οι Ισλανδοί που τους έδωσαν την κλωτσιά. Τυχαίο είναι ότι τα ΜΜΕ "ξέχασαν" την Ισλανδία, που μετά από δυο χρόνια ανακάμπτει από την κρίση; Το ίδιο και με την Ουγγαρία που πέταξε έξω το ΔΝΤ. Αν αποτύχουν να γονατίσουν κι εμάς, τέλειωσαν και το γνωρίζουν πολύ καλά, γι αυτό θα είναι αμείλικτοι κι εμείς πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σήψη προχώρησε και οι μάσκες έχουν από καιρό πέσει (και όχι μόνο από το κυβερνών κόμμα). Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γνωρίζουμε αρκετά που ήδη μας προκαλούν αποτροπιασμό και αηδία για αυτό το διαχρονικά και συστηματικά φαύλο πολιτικό σύστημα. Αλλά επίσης υποψιαζόμαστε ότι υπάρχουν κι άλλα που ίσως να μάθουμε αργότερα, ίσως και όχι. Δεν έχει πάτο το βαρέλι τους. Δεν υπάρχει όριο στην ασυδοσία τους. Έχουν από καιρό ασελγήσει ένας-ένας με τη σειρά στο σώμα αυτής της περήφανης χώρας και εξακολουθούν να έχουν το θράσος να παίρνουν το όνομά της στο στόμα τους και να προσποιούνται ότι εργάζονται για αυτήν και την εκπροσωπούν σε διεθνείς οργανισμούς.

    Όπως λέει ο Κωνσταντίνος, η ελπίδα δεν πεθαίνει. Δεν πρέπει να πεθάνει. Θα βρούμε τον τρόπο. Θα βρούμε ο ένας τον άλλο και θα ξαναπιάσουμε το κοινό νήμα για να βγούμε από αυτή την κόλαση που μας έχουν ρίξει. Ενημέρωση. Επαγρύπνιση. Και πολλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]