Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Reuters: Συμφωνία αποχώρησης του Παπανδρέου


«O Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε συμφωνία με τους υπουργούς του κόμματός του να αποχωρήσει και να δώσει την εξουσία σε μια κυβέρνηση συνασπισμού, αν τον βοηθήσουν να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή», μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της συμφωνίας ηγείται ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Του είπαν ότι πρέπει να αποχωρήσει με ηρεμία για να σώσει το κόμμα του», είπε η μία πηγή στο Reuters. «Συμφώνησε να αποχωρήσει. Έγινε πολιτισμένα και χωρίς πικρίες».

Η ίδια πηγή είπε στο πρακτορείο ότι ο Παπανδρέου παραδέχτηκε πως έκανε λάθος με το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε την Δευτέρα.

«Ο Βενιζέλος του είπε ότι θα πρέπει να κάνει μια ηρωική έξοδο για το καλό τόσο του ίδιου όσο και του κόμματος και ότι οι υπουργοί θα τον βοηθήσουν, υπό προϋπόθεση βέβαια ότι θα επιβιώσει από την ψήφο εμπιστοσύνης, κάτι που δεν είναι καθόλου βέβαιο», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως ο Παπανδρέου συμφώνησε να αποχωρήσει.

«Αυτή ήταν η συμφωνία. Τώρα όμως φαίνεται δύσκολο να επιτευχθεί επειδή ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε όλες αυτές τις προϋποθέσεις», κατέληξε.

Πηγή: Reuters


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ο giorgos δεν εχει εχθρους.
    συμφωνει με ολους για ολα.
    τον γιατρο του γρηγορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .
    ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
    ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ)...
    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
    ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΛΕΙΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ -ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ - ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΙΜΑΡΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΕΟΥΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προδοτες ολοι ενωμενοι σαν γροθια!

    Ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,μεχρι τα αυτια μεσα στο βουρκο,που αυτοι δημιουργησαν , ολα αυτα τα χρονια και ενα μονο ειναι σιγουρο,οτι θα καλυψουν αλληλους.
    Για οσους δεν το εχουν καταλαβει, κριμα, αλλα θα πρεπει εστω και τωρα,την ιστατη ωρα για το Εθνος, να γυρισουν την πλατη στους λαοπλανους,δωσιλογους,γραικυλους,κλεφτες και ψευτες,ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ζωης των παιδιων μας.Εμεις δικαιως θα τιμωρηθουμε , εμεις τρεχαμε με κατι κουρελοπανα παντως χρωματος και αποχρωσεως και χειροκροτουσαμε τους ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΜΑΣ και ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!!

    Εμεις προδοσαμε, πρωτοι την Πατριδα και επειτα οι αγραμματοι,κομπλεξικοι πολιτικοι που στηριζαμε.

    Εμεις εχουμε καθηκον να πουμε σε ΟΛΟΥΣ αυτους του σκυλοβουλιου οτι ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ και θα ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ απο ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , οτι και να κανουν.

    Δεν φοβομαστε τις κακοτυχιες και τα δυσκολα χρονια μπροστα μας.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ θα σηκωσουμε το ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.
    Δεν μπορουν οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΣΕ ανατολη και ΔΥΣΙ να μας κανουν τιποτα.
    Προσπαθουν χιλιαδες χρονια και σπανε τα μουτρα τους , πανω στις ΑΣΠΙΔΕΣ του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.

    Ειμαστε το ΦΩΣ και ειναι το σκοταδι.
    Ειμαστε η ΑΛΗΘΕΙΑ και ειναι το ψεμα.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και ειναι βαρβαροι.

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]