Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είναι καλός... πάρτε τον! Έβαλε και διάδρομο τρεξίματος στο αεροπλάνο...

Όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης τον θέλουν το Γιώργο μας. Για bodyguard… Έχει ο αθεόφοβος απίστευτη φυσική κατάσταση. Μάθαμε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων, μοιραίων ταξιδιών του στας Ευρώπας, απαίτησε να του εγκαταστήσουν διάδρομο τρεξίματος στο αεροσκάφος (δεν είναι πλάκα) για να μη χάσει η fitness του επεισόδια.

Εκτός αν νόμιζε ότι, τρέχοντας, θα φτάσει στις Κάννες μία ώρα αρχύτερα…( αυτό είναι πλάκα) Και για να κάνει κανείς διάδρομο εν ώρα πτήσης, όπως λένε εκείνοι που γνωρίζουν από άθληση, πρέπει να έχει ρώμη πιο αυθύπαρκτη κι από της Ιταλίας. Πράγμα που σημαίνει ότι μία τουλάχιστον καριέρα, τώρα που θα βγει στην ανεργία, την έχει στο τσεπάκι.

Σεκιουριτάς στο Πεντάγωνο. Μπράβος του Aμερικανού προέδρου εν ώρα τζόγκιν (μπρος Μαριά και πίσω Αντώνης). Προσωπικός «χτιστός» της Άνκελα Μέρκελ (κι ό,τι ήθελε προκύψει…, καθότι σέρνεται και η παράδοση του Κέβιν Κόστνερ).

Φέις κοντρόλερ έξω από το Ευρωκοινοβούλιο. Αχθοφόρος Hilton και λοιπών πολυάστερων ξενοδοχείων.

Διπλωματικός ακόλουθος ποδοσφαιρικού παράγοντα (για να δέρνει αυτούς που πλησιάζουν, για να τον πάνε αυτόφωρο).

Δε θα χαθεί το παλικάρι.

Κι επειδή εμείς, αυτούς που σχολάμε, τους συμπονάμε, θα βοηθήσουμε συντάσσοντάς του μία συστατική επιστολή, για να αποκατασταθεί μία ώρα αρχύτερα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Μπόζο που σας έφερε την παρούσα επιστολή ονομάζεται Γιωργάκης και ήτανε στη δούλεψή μας (μας δούλευε), από το 1981 μέχρι σήμερα, ως βουλευτής, υφυπουργός, υπουργός και πρωθυπουργός.

Εντάξει, μη βιαστείτε να υποβαθμίσετε τη δική μας πολιτικοληπτική ικανότητα. Και οι υπόλοιπες επιλογές που είχαμε σε γόνους ιστορικών οικογενειών τo ίδιο junk ήτανε.

Καθ’ όλο αυτό το διάστημα, ο Γιωργάκης, αν μη τι άλλο, (έτσι κι αλλιώς δε σας τον στέλνουμε για εξωσωματικές δουλειές) γυμναζόταν.

Είναι αστέρι στην πιλαλάινγκ, στο κουπί, στο τσαλαβούτινγκ, στο ζεϊμπεκάκινγκ, στο πεντάλ (αρκεί να μην τον τρακάρουν οι πέτρες, οι πεζούλες, τα δέντρα, τα πεζοδρόμια και τα θηλαστικά), στο σλούρπινγκ επί ξένων πωπών, στο πούλαθλον και στο εφιάλτινγκ.

Ομιλεί άπταιστα τη μητρική του γλώσσα και τη βιλδεβεργική διάλεκτο.

Είναι λιτοδίαιτος και μπαίνει στην εποχή του ζευγαρώματος (κάνει δυο- δυο τις μαλακίες) δεκαπέντε φορές το μήνα. Όταν ο μήνας είναι κρίσιμος, γίνεται πιο παραγωγικός και δεν ησυχάζει, αν οι γκάφες δεν τριτώσουν.

Παρότι είναι φιτ, διατηρεί τον πολιτισμό του και χαμογελά καλοσυνάτα σε όλους, ακόμα κι όταν τους μπήγει το μαχαίρι στην πλάτη. Μαζί του (με τους μυς του) θα νιώσετε τη μέγιστη ασφάλεια.

Ό,τι δε νιώσαμε εμείς με τις αποφάσεις του.

Σε καλή μεριά!

Και μην ξεχνάτε να του δίνετε τα χάπια για τη νόσο του Ράιχενμπαχ, γιατί αλλιώς θα ξεχνάει και μπορεί να γυρίστε καμιά μέρα στο σπίτι σας και το κλειδί να μην μπαίνει στην κλειδαριά σας.

Να μας τον προσέχετε.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]