Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δωρητές μυαλού για την κυβέρνηση υπάρχουν;

Εξαιρετική πράγματι η πρωτοβουλία του Ανδρέα Λοβέρδου να κάνει δωρητές οργάνων όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της κυβέρνησης. Ετσι από την Τετάρτη δωρητές οργάνων έγιναν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μ.Παπαϊώαννου, ο υπουργός Επικρατείας, Ηλ.Μόσιαλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Π.Κουκουλόπουλος, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ.Κουτρουμάνης, ο υφυπουργός Εργασίας Ι.Κουτσούκος, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Μπεγλίτης, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Κ.Σπηλιόπουλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ.Δόλης. Δωρητής οργάνων έγινε επίσης ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ.Σταυρόπουλος.

Σημειώνεται ότι δωρητές οργάνων ήταν ήδη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, ο αντιπρόεδρος Α’ της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, οι υφυπουργοί Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ.Τιμοσίδης, Χρ.Αηδόνης και Μ.Μπόλαρης, ο υπουργός Πολιτισμού Π.Γερουλάνος, η υφυπουργός Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Οθωνας και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μ.Έξαρχος.

Αξιόλογη η προσπάθεια, αλλά πρέπει να πούμε την κακία μας. Υπάρχει μήπως σε όλο τον κόσμο κάποιος δωρητής μυαλού για να το δώσει σε κάποιους από αυτούς στην κυβέρνηση που διαχειρίζονται την τύχη της χώρας αυτή την περίοδο;

Διότι οι περισσότεροι στο υπουργικό συμβούλιο δεν έχουν μυαλό για να καταλάβουν ότι βουλιάζουν το καράβι και μόνο με μια μεταμόσχευση θα σωθούν κι αυτοί κι εμείς.

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλό το ερώτημά σου. Και αν τους ζητούσαμε απτές αποδείξεις ότι πραγματικά έγιναν δωρητές οργάνων; Δεν θέλω να φανταστώ το μπάχαλο που θα επακολουθούσε. Γιατί από τα ψέματά τους έχουμε φτάσει στα όριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]