Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΓΑΠ θέλει να πείσει την Τρόικα ότι… κυβερνά και προκαλεί το χάος

Όπως γράφουμε και προηγουμένως πέφτουν απανωτά τα χαστούκια από την Τρόικα στην κυβέρνηση λόγω της ανικανότητά της δεύτερης να εφαρμόσει τις εντολές της πρώτης. Έτσι για να απαντήσει στην έντονη κριτική της Τρόικα για τις καθυστερήσεις στις διαρθρωτικές αλλαγές ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έδωσε εντολή στον Γιάννη Ραγκούση και τον Ανδρέα Λοβέρδο να ανοίξουν δύο μεγάλα μέτωπα με τους ιδιοκτήτες ταξί και τους γιατρούς των ασφαλιστικών ταμείων, προκειμένου να ενισχύσει το μεταρρυθμιστικό του προφίλ. Οι εντολές στους δυο υπουργούς είναι να προχωρήσουν, αντιστοίχως, στην ουσιαστική απελευθέρωση στον χώρο των ταξί, και στην περικοπή του αριθμού των γιατρών των ασφαλιστικών ταμείων και των αμοιβών τους.

Έτσι οι ιδιοκτήτες ταξί όλης της χώρας απειλούν με νέο κύκλο απεργιακών κινητοποιήσεων καθώς περιμένουν τις τελικές θέσεις-ρυθμίσεις του υπουργείου Μεταφορών και τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τη μελλοντική λειτουργία του κλάδου. Πηγές από τον χώρο των ταξί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει “δυναμική παρουσία” του κλάδου στις συγκεντρώσεις-κινητοποιήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Ωστόσο διευκρίνιζαν ότι “όλα θα εξαρτηθούν από το περιεχόμενο της σχετικής ρύθμισης”.

Πηγές: Καθημερινή, ΝΕΑ, Ελευθεροτυπία

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]