Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελικά δεν κυβερνούν την χώρα


Τελικά χρειάζεται φραγγέλιο!

Χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, τι σχολιάζαμε και τι ρωτάγαμε χθες; Κυβερνάται η χώρα; Δεν χρειάστηκε να περάσουν ούτε 24 ώρες για να αποκαλυφθεί ότι η χώρα δεν κυβερνάται!! Τουλάχιστον όπως πρέπει. Έτσι πληροφορηθήκαμε σήμερα για μια ακόμη κόντρα μεταξύ υπουργών. Σειρά είχε ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος και η αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών κα Ξενογιαννακοπούλου. Ποια ήταν η διαφορά τους; Δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο κ. Παπανδρέου, παρενέβη στην κόντρα αυτή και σύμφωνα με το Έθνος δήλωσε ότι «θα το δούμε παραπάνω το θέμα και θα το αξιολογήσουμε», για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Αν θυμάμαι καλά τον ρόλο του ειρηνοποιού στην ομότιτλη ταινία είχε ο ηθοποιός Κλούνευ, όχι ο κύριος Παπανδρέου! Ο ρόλος του πρωθυπουργού δεν είναι να παίζει τον ρόλο του ειρηνοποιού αλλά να κυβερνά. Και μάλιστα με ΠΥΓΜΗ. Τελικά για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι η βαθύτατη κρίση που περνά η χώρα μπορεί να μην είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ίσως είναι το πώς θα ελέγξει το κόμμα του και όλα εκείνα τα παλαιολιθικά-παλαιοκομματικά στελέχη του που έχουν μείνει στο 1981!

Ειλικρινώς βαρεθήκαμε αυτή την κατάσταση. Ούτε ως ταγκό δεν μπορεί να περιγραφεί, όπου κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Με το χορό του Ζαλόγγου έχουμε να κάνουμε. Η χώρα καταστρέφεται. Ο κόσμος καταστρέφεται. Όλο μας λένε ότι επιτέλους μπήκε πάτος στο βαρέλι για να διαπιστώσουμε, ότι μόλις μπει ο πάτος μετά οι ίδιοι οι κυβερνώντες πάνε και τον σπάνε με τις ενέργειες τους για να πάμε ακόμη παρακάτω στον βούρκο.

Έλεος πια!!! Δεν λυπόσαστε τον ελληνικό λαό και τα όσα περνά; Αν καταστραφεί η χώρα, όλοι εσείς οι πολιτικοί τι θα κυβερνήσετε μετά; Μια Ελλάδα που θα θυμίζει Μπιάφρα; Ή απλώς θέλετε να κυβερνήσετε και ας είναι και ότι να είναι η χώρα; Κύριε Παπανδρέου έχετε αναλάβει τεράστια ευθύνη. Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε και μην λογαριάσετε κανέναν εσωκομματικό «αντίπαλο» ή κόστος. Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε, να δούμε μετά τι θα κάνουν οι επόμενοι

Αυτοί που σήμερα το παίζουν έξυπνοι και ωραίοι εκ του ασφαλούς


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Θα συμφωνήσω απόλυτα, με μία μικρή ένσταση στη φωτογραφία, αυτός που μαστιγώνεται πραγματικά είμαστε εμείς ο λαός και όχι ο Πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν καταλαβα καλα...απο ανικανοτητα μας εριξαν στο γκρεμο;
    Οχι εκτελωντας διαταγας;
    Οποτε αν ισχυη το πρωτο,να δικαστουν για απατεωνες.
    Αν ομως το δευτερο,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]