Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άφαντος και ο Χρυσοχοΐδης!

Αλήθεια, που έχει κρυφτεί- όπως το συνηθίζει στα δύσκολα- ο «Μεγάλος» Μιχάλης Χρυσοχοΐδης;

Ο επιλεγόμενος, μέσα στο ΠΑΣΟΚ, «Προφήτης μετά Χριστόν», λόγω των προβλέψεών του ότι στο τέλος του 2011 θα βλέπαμε «φως στο τούνελ».

Ο «επιτυχημένος» Υπουργός Δημόσιας Τάξης λόγω αποκάλυψης –κατά τύχη όπως όλοι ξέρουν- της μισής 17 Νοέμβρη. Η άλλη μισή που είναι; Και με ποιό τίμημα για τον Τόπο; Ποιοι «κυκλοφορούν ανάμεσά μας» κατά Λιακόπουλο;

Ο «επιτυχημένος» Υπουργός Δημόσιας Τάξης που έφυγε νύχτα από την Κατεχάκη όταν κάηκε η Αθήνα με τέσσερα θύματα στη Marfin, με πρώτο θύμα, μέσα στο ίδιο το γραφείο του, τον τραγικό Βασιλάκη.

Ο «επιτυχημένος» Υπουργός που είχε –δεν το έχει διαψεύσει- άτυπη σύμβουλο την κυρία Σπέκχαρντ, τη σύζυγο και στέλεχος της CIA του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ Ντ. Σπέκχαρντ και κατόπιν συνεταίρου –όλως τυχαίως- του γνωστού και μη εξαιρετέου κ. Λ. Λαυρεντιάδη.

Αλήθεια, γιατί κρύβεται τώρα που όλα καταρρέουν για τον κ. Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ;

Υ.Γ. Και κάτι ακόμη. Υπάρχει απάντηση από τον «εκλεκτό του», από την εποχή της 17 Νοέμβρη, πρώην Εισαγγελέα κ. Διώτη, νυν επικεφαλής του ΣΔΟΕ -αλήθεια, τον ακούει κανείς;- για την τραγική δολοφονία Τσαλικίδη που χειρίσθηκε προσωπικά ως Εισαγγελέας και την έστειλε στις ελληνικές καλένδες;

Αγαπητέ κ. Ν. Κωνσταντόπουλε, συνήγορε της οικογένειας Τσαλικίδη, εσείς που γνωρίζετε καλά την Δικαιοσύνη, γιατί δεν αναφέρατε στην εκτενέστατη συνέντευξη τύπου που δώσατε ότι το όλο θέμα της δολοφονίας Τσαλικίδη –όπως εσείς και η κόρη σας δηλώσατε- χειρίσθηκε ο αξιότιμος κ. Διώτης.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Μάλλον φοβάται μην του "σκάσει" καμμιά νέα του προδοσία από τα WikiLeaks όπως αυτή που έκανε σαν υπουργός της ΕΥΠ που "έδωσε" τα πάντα για την υπηρεσία στον αμερικανικό πρέσβη... Βέβαια κανείς εισαγγελέας δεν έκανε τη δουλειά του... Το ίδιο βέβαια έγινε και στην περίοτωση του διοικητή της υπηρεσίας Μπίκα που πρόσφερε τα πάντα περί την υπηρεσία στον ίδιο πρέσβυ... Και η Δικαιοσύνη περί άλλων τυρβάζει και ο Τύπος το ίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΣΤΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΓΚΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΕΝΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ
    ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ
    Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΚΤΟΣ
    ΕΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]