Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

127 δισ. κυβικά μέτρα φυσικό αέριο βρήκαν οι Ισραηλινοί!


127 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα (4.540 δισεκατομμύρια κυβικά πόδια) φυσικού αερίου εντοπίστηκαν έξω από τις ακτές του Ισραήλ, σε δύο τομείς. Ο ένας ονομάστηκε Gabriella (270 km ²) και ο άλλος Itzhak (127,7 χιλιόμετρα ²) .

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι εταιρείες που έκαναν τις έρευνες (Adira Energy Corporation από το Καναδά και η Modiin από Ισραήλ),υπάρχουν και κοιτάσματα πετρελαίου που υπολογίζονται σε πάνω από 300 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου. Αυτά τα κοιτάσματα βρίσκονται σε βάθος από 60 έως 250 μέτρα.

90 χιλιόμετρα από τη Χάϊφα στα ισραηλινά χωρικά ύδατα ,λένε οι ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκαν 180 δις κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στη περιοχή που λέγεται “λάκκος του Tamar”.

Οι ισραηλινοί είναι βέβαιοι ότι εξίσου θετικά ,θα είναι τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων της Noble Energy στο οικόπεδο 12 της Κύπρου.

JssNews

Αυτός είναι και ο λόγος που προκαλεί τις σπασμωδικές αντιδράσεις της Τουρκίας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΠΡΟ ΔΙΜΗΝΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ

    From HEIL GAP ( or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]