Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί τέθηκαν σε επιφυλακή οι Ε.Δ σε όλη την επικράτεια;


Αν είναι ακριβής, διότι είναι αληθής, η πληροφορία ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας έχουν τεθεί σε επιφυλακή σε όλη την επικράτεια, χωρίς να υπάρχει εμφανής αιτία, τότε δύο πράγματα είναι πιθανό να συμβαίνουν:

Ή οι κυβερνώντες γνωρίζουν κατι σημαντικό σχετικά με την εθνική μας ασφάλεια, πράγμα μάλλον απίθανο αφού μέχρι τώρα μας έχουν αποδείξει πως δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή απλώς "τα αφεντικά" τους υπαγόρευσαν την τελευταία και πιο φαρμακερή για τον ελληνικό λαό εντολή η ανακοίνωση της οποίας θα ξεσηκώσει ακόμα και τους πεθαμένους.

Δεν φταίμε αν η φαντασία μας οργιάζει, αφού οι κυβερνώντες μας αφήνουν στο σκοτάδι πετώντας μόνο κάθε λίγο και λιγάκι τις φωτοβολίδες του ΔΝΤ και της κάθε λογής τρόϊκας.

Δυστυχώς εδώ που μας έφτασαν, μόνο με φαντασία μπορεί να χτίσει κανείς εικόνες απο το μέλλον αυτού του τόπου.

Ωστόσο ακόμα και έτσι ας είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα, να μην βγάλουμε τουλάχιστον την φήμη των πιο "κοιμισμένων" της Ευρώπης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Xωρίς πολύ μπλα μπλα, το αρθράκι μας λέει μια σοφία. Μαγειρεύουν πράγματα πίσω από την πλάτη μας που θα είναι από δύσκολο έως αδύνατο να μπορέσουμε να επηρεάσουμε στη δεδομένη στιγμή, αλλά ας είμαστε ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι.

    Ο θεσμός των 30 ξενόφερτων "υπουργών" θα έπρεπε ήδη να μας έχει τρομάξει. Έχουμε καταλάβει τι σημαίνει αυτό; Όταν μιλούσαν για "απώλεια μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας", όλοι καταλάβαμε ότι εννοούσαν εδάφη και εθνικούς πόρους. Ας το ξανασκεφτούμε αυτό, τώρα που το πλάνο είναι από ευρυγώνιο φακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]