Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα χρηματιστήρια πέφτουν, ο χρυσός ανεβαίνει... πού πάμε;


Σε βαθύ κόκκινο και πάλι το ΧΑ! Αναμενόμενο για πολλούς, καταστροφή όμως για ακόμη περισσότερους...

Με απώλειες 3,18% κινείται λίγο πριν το κλείσιμο το ελληνικό χρηματιστήριο, χάνοντας και πάλι σήμερα το ψυχολογικό «τετραψήφιο» όριο των 1.000 μονάδων.

Την ίδια ώρα, οι ευρωπαϊκές αγορές κινούνται με μεγάλες απώλειες, θυμίζοντάς μας το μίνι κραχ της περασμένης Δευτέρας και Τετάρτης.

Ενδεικτικά, το Λονδίνο στο 3,8%, το Παρίσι ακόμα χαμηλότερα κατά 4,8% και η Γερμανία κατά 4,3%.

Λέτε να σκάσει καμία υποβάθμιση;

Φαντάζεστε να έκαναν οι οίκοι κανένα «ντου» στη Γερμανία;

Για μια ακόμα ημέρα, τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια κινούνται με ισχυρές απώλειες, στον απόηχο της συνάντησης Μέρκελ – Σαρκοζί που απογοήτευσε τις αγορές, η αναιμική ανάπτυξη σε Ευρώπη και κυρίως στο μόλις +0,1% του ΑΕΠ στη Γερμανία το β’ τρίμηνο του έτους, ενώ και τα στοιχεία από τις ΗΠΑ εντείνουν τις πιέσεις.

Η τιμή του χρυσού έσπασε και πάλι τα ρεκόρ

Ξεπέρασε και τα 1.816,25 δολάρια την ουγγιά, καθώς το πολύτιμο μέταλλο αποτελεί το ασφαλές καταφύγιο των επενδυτών, κάθε φορά που υπάρχουν ανησυχίες για την παγκόσμια οικονομία.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]