Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συντακτική εθνοσυνέλευση ζητάει ο Βελόπουλος;

Μια πρόταση που σίγουρα είχε σκοπό να προκαλέσει τα πνεύματα έκανε χθες το βράδυ ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλα.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κρίνοντας ότι το πολιτικό προσωπικό είναι ανεπαρκές, υπος΄τηριξε ότι είναι ώρα να πραγματοποιηθεί συντακτική εθνοσυνέλευση προκειμένου να να επιτευχτεί επανεκκίνηση του καινούριου και του διαφανούς πολιτικού προσωπικού.

«Αν θέλουμε να βγάλουμε την Ελλάδα από το τέλμα, πρέπει να βρούμε ανθρώπους να την βγάλουν και το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί. Το λέω και δημοσίως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατί κουβαλάει τις αμαρτίες του παρελθόντος! 40 χρόνια χρεοκόπησαν την Ελλάδα.

Είμαι υποχρεωμένος μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος να παραμείνω εκεί μέσα γιατί κάποιοι με πιστεύουν», επισήμανε ο κ. Βελόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε ότι δε θα γίνει μέρος του συστήματος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα οδηγήσω τον εαυτό μου στο Γουδί στα 6 μέτρα ούτε θα απολογούμαι για τα εγκλήματα που έκαναν οι κυβερνήσεις».

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "«δεν θα οδηγήσω τον εαυτό μου στο Γουδί στα 6 μέτρα ούτε θα απολογούμαι για τα εγκλήματα που έκαναν οι κυβερνήσεις»."

    ...τις οποιες ομως υποστηριξε το ΛΑΟΣ,τοσο με την ψηφιση του μνημονιου,οσο και με την προσπαθεια συνεργασιας με τον Κωστακη,για να μην ερθει στην εξουσια το κακο ΠΑΣΟΚ!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]