Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τσουνάμι και οι πρωτάρηδες


Εδώ και περίπου ένα χρόνο οι Έλληνες πολίτες καλούνται να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες που στο μεγαλύτερο μέρος τους προέρχονται από ανίκανους, αχόρταγους αλλά ικανότατους απατεώνες.

Έχουν χαθεί μέσα στα ψέματα που έχουν αραδιάσει χρόνια τώρα και το κακό είναι ότι έχουν βραχυκυκλώσει και τους Έλληνες με αποτέλεσμα να έχουμε “μπερδευτεί” ποιος έλεγε ποιο ψέμα, και ποιος το πιο τρελό. Μόνο άμα κρατάς αρχείο μπορείς να θυμάσαι.

Τι κατάντια είναι αυτή ε;

Αυτοί λοιπόν οι σαλτιμπάγκοι που θέλουν να λέγονται και πολιτικοί, συζητάνε εδώ και καιρό, όχι πώς να προστατέψουν τη χώρα και τους πολίτες της από τους εδώ και τους έξω καρχαρίες, αλλά το πως θα μας σερβίρουν το κακό έτσι ώστε να έχουμε την μικρότερη αντίδραση. Δώσε στον λαό το δίλημμα – Χρεοκοπία ή Μέτρα – και πάντα θα πιάνει το κόλπο. Όχι για πολύ ακόμα.

Έχω την αίσθηση ότι αν δεν μίλαγε κανένας μας, δεν θα βλέπαμε κάποιο πολιτικό να αντιδρούσε. Τον φόβο μας να έχουν λοιπόν.

Ο τίμιος και φιλαλήθης άνθρωπος δεν φοβάται να πει την αλήθεια, θέλει και ερώτημα οι “ σωτήρες ” μας γιατί δεν την λένε εδώ και τόσα χρόνια;

Αφού καλούμαστε να κάνουμε υπομονή στο κλέψιμο και το ψέμα τους, θέλουν να κάνουμε υπομονή και στους φόρους που θα μας ξαναβάλουν για να ξανασωθούμε πάλι.

Όσο θα υπάρχουν ως εξουσία, θα θέλουν πάλι να σωθούμε γι’ αυτό και αργότερα θα ξανά ξανά πουν –Χρεοκοπία ή Μέτρα–.

Φυσικά μην βγάλουμε απ’ έξω και τις ευθύνες που έχουμε και εμείς γιατί ποτέ δεν φτιάξαμε ένα μεγάλο τοίχο να προστατέψουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε το μέλλον μας αλλά και του τόπου.

Τους αφήναμε να ασελγούν σε όλα, βλέπαμε να αρπάζουν και βολευόμαστε στο να το κάνουμε και εμείς στο βαθμό που μπορούσαμε. Λίγοι δεν ακολούθησαν αυτό τον εαυτούλικο τρόπο ζωής, πολλοί λίγοι.

Σύντομα θα δούμε μπροστά μας το τσουνάμι που πλησιάζει εδώ και ένα χρόνο αλλά λόγω του ότι δεν το έχουμε ξαναζήσει, καθόμαστε να το κοιτάμε σαν χαζεμένοι και θα βρεθούμε προ μεγάλης έκπληξης σαν πρωτάρηδες.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]