Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καθεφτάκια και χάντρες μοιράζει (πάλι) η Μπιρμπίλη...

Η Κυρία Μπιρμπίλη ξέρει: Ένα από τα βασικά εμπόδια που αντιμετωπίζει η «ανάπτυξη» των Α.Π.Ε. είναι η «άγνοια και η έλλειψη πληροφόρησης». Και την «άγνοια και έλλειψη πληροφόρησης», μετά 2-3 χρόνια προπαγάνδας στα κανάλια, τις θεραπεύει με επιδότηση (από το μείζον προϊόν της επιδότησης). Λαδάκι για τους Ιθαγενείς.

Η προωθήτρια του Παραμυθιού της Ανθωπογενούς Κλιματικής Αλλαγής… Η συγγραφέας της Νέας Αριθμητικής όπου τα €400 ευρώ είναι φτηνότερα από τα €100, που είναι φτηνότερα από τα €35… Η Υπουργός που νομίζει ότι ακριβαίνοντας το ρεύμα φέρνει … «ανάπτυξη»! Η αδιάβαστη που δεν βλέπει τι έχει πάθει η Πορτογαλία και η Ισπανία από τις ΑΠΕ… μιλάει για άγνοια και παραπληροφόρηση!

Να πάς κοπέλα μου στην Λακωνία ή στην Κρήτη ή στην Σκύρο, ή στην Ευρυτανία, να τους πεις για την Κλιματική Αλλαγή και πως οι φτερωτές σου θα την …αλλάξουν. Να πας να τους πεις να πληρώνουν πιο ακριβά το ρεύμα για να βγάλει κανένα φράγκο η παρέα σου. Να τους πεις ότι το ΟΛΟ το ρεύμα θα ανέβει 60% ή 100% για να μπορείς να τους λαδώσεις με το 1% της αξίας της αιολικής ενέργειας που θα παράγουν αν φύγουν από τα μέρη τους. Να τους πεις γιατί ξεκαρδίστηκες στα γέλια με τον Ερντογάν που πληρώνει 100 την φ/β μεγαβατώρα (390 ή 370 εσύ) και 50 την αιολική μεγαβατώρα (100 εσύ)!

Δεν τολμάς, γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Ξέρει ότι όπου πάνε τα αιολικά σου, καταστρέφεται για πάντα το μέρος. Έχουν καταλάβει το προφανές: Πουλάς επιδοτούμενες αρπαχτές. Έχουν καταλάβει ότι τα αιολικά υπάρχουν ΜΟΝΟ για τις επιδοτήσεις και ότι ούτε χρήσιμο ρεύμα παράγουν, ούτε σώζουν το περιβάλλον. Να στείλεις κανένα καθηγητή Πολυτεχνείου να τους πει ότι το ακριβό είναι φτηνό! Και η επαρχία έχει λεμονόκουπες.

Το βασικό πρόβλημα των ΑΠΕ, Κυρία μου, είναι ότι παράγουν πανάκριβο ρεύμα, με χαμηλή διαθεσιμότητα, δεν λύνουν κανένα ενεργειακό ή περιβαλλοντικό πρόβλημα και καταστρέφουν το τοπίο και διώχνουν τον τουρισμό. Να πας να δώσεις 1% στους Παπανδρέου να βάλουν αιολικά στο Καστρί και την Πολιτεία. Και βάλε και ένα στην αυλή σου και ένα στον Δήμα... Άντε... μέρες που είναι...

Την είδηση μου την είπε ο Π-Π και την έμπνευση την πήρα από εδώ. Εγώ δίνω στην Υπουργό 10 κιλά παστεριωμένα γερμανικά φύτρα από φασόλια, για την υγεία της.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]