Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είκοσι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν ανταρσία;

Το κίνημα των αγανακτισμένων, η φυγή των βουλευτών με βάρκα στην ΚΕΡΚΥΡΑ και η συνεχιζόμενη αγανάκτηση του λαού, επερχόμενα μέτρα να ανάγκασε 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να παραδώσουν επιστολή στον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και του ζητάνε:

  • Σύγκληση όλων των οργάνων του ΠΑΣΟΚ με διάλογο από όλα τα μέρη και όχι μονόλογο του πρωθυπουργού
  • Να ενημερώσει τα μέλη γιατί απέτυχε το μνημόνιο και αν εγγυάται ότι το νέο θα πετύχει..
  • Να ψηφισθεί το νομοσχέδιο ανά άρθρο ώστε κάποιο που δεν συμφωνούν να μην το ψηφίσουν
  • Να μην βάλει στο ίδιο τσουβάλι την εκποίηση του ιπποδρόμου με π.χ. την ΔΕΗ. Να τους πει αν όσες υπηρεσίες( υποδομές) είναι εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον να μην πωληθούν.
  • Άρχισαν τα όργανα. Το ξεπούλημα δεν θα περάσει.

Υ.Γ. Αν τους γράψει, θα βρουν το θάρρος να αντιδράσουν σην βουλή και να ενωθούν με τους αγανακτισμένους;

Το ανέφερε, η κ. ΜΑΚΡΗ, στον real fm.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν από το πρωί και ήθελαν πολλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να υπογράφουν "επιστολή διαμαρτυρίας" προς τον Γ.Παπανδρέου.

Ο κ.Κουρουμπλής δήλωσε ότι κυκλοφορεί η επιστολή και συλλέγονται υπογραφές, ενώ τόνισε: "ζητάμε να γίνει συζήτηση" καθώς "υπάρχουν προβληματισμοί σε διάφορα επίπεδα". Παράλληλα, δήλωσε ότι θα υπάρξουν προβλήματα εάν το Πρόγραμμα πάει στη Βουλη εάν δεν προηγηθεί συζήτηση.

O Π.Κουρουμπλής πρόσθεσε ότι πρόκειται για μία πρωτοβουλία στο πλαίσιο της λειτουργίας των δημοκρατικών διαδικασιών, καθώς η ψήφιση ενός τόσο σημαντικού κειμένου είναι μια υπόθεση που αφορά ολόκληρη την κοινωνία.

"Στην Ελλάδα αγωνιζόμαστε να κατοχυρώσουμε το αυτονόητο" ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι "υπάρχουν σημεία για τα οποία θέλουμε διευκρινίσεις".

Ο Π.Κουρουμπλής επισήμανε, επίσης, ότι οι βουλευτές ζητούν και απολογισμό του τι έχει γίνει στην οικονομία μέχρι τώρα, τι δεν πήγε καλά σε διάφορους τομείς -όπως η είσπραξη φόρων- και να εξηγήσει ο πρωθυπουργός τι είναι αυτό που διαβεβαιώνει ότι τα νέα μέτρα θα λειτουργήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επιστολή - της οποίας το περιεχόμενο δεν έχει γίνει γνωστό - οι βουλευτές ζητούν αλλαγές σε σημαντικά σημεία του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ενώ αφήνουν να εννοηθεί ότι εάν δεν γίνουν οι "απαραίτητες διορθώσεις", είναι αποφασισμένοι να μην το ψηφίσουν στη Βουλή.

Αλλες πληροφορίες θέλουν τους βουλευτές να ζητούν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου κατ' άρθρο στη Βουλή, ώστε να έχουν τη δυνατότητα επιλογής, δηλαδή να μπορούν να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν κάποια άρθρα κατά βούληση.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ειναι πασοκ μην το ξεχνατε!
    το τομαρι τους σκεφτονται,μπας και σωθουν!
    η γαλερα θα τους παρει ολους..
    καψτε την γαλερα ,μας εφερε χολερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]