Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως κάποιοι μας πιέζουν να δεχθούμε ότι είμαστε μπανανία;

  • Μα γιατί θα έπρεπε να Συμφωνούν οι ξένοι με το Ζάππειο 2; Σκασίλα μας!

Στην Ελλάδα του Κίτρινου Τύπου και των εξωνημένων ΜΜΕ των εργολάβων, έχουν επιστρατεύσει τους πιο ικανούς Προπαγανδιστές Δημοσιογράφους για να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Η πλύση εγκεφάλου στην Ελλάδα είναι καθημερινή πραγματικότητα.

Ακούω, λοιπόν, στα κανάλια, αλλά ακόμη χειρότερα, στην βουλή να κατηγορούν τον Σαμαρά ότι το Ζάππειο 2 δεν είναι αποδεκτό από τους Ευρωπαίους Ηγέτες, ενώ ακόμη κι οι ομόδοξοι του, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, είναι “εκνευρισμένο锨μαζί του!

Δυστυχώς κι ο Σαμαράς απαντάει στο ίδιο επίπεδο.

Αλλά γιατί θα έπρεπε να συμφωνούν με το Ζάππειο 2;

Τι είμαστε αποικία ή ψωροκώσταινα;

Η βλακεία έχει γίνει πλέον μάστιγα στην Χώρα μας!

Ας τα πάρουμε από την Αρχή!

Ξεχάσαμε ποιο είναι αυτοί που διαφωνούν, αν διαφωνούν;

Κι αν πράγματι διαφωνούν, χρειαζόμαστε την ευχή τους ή μήπως διεκδικούν την αποκλειστική αυθεντία κι αλάθητο επειδή απλώς “ανήκουν στην Δύση”;

Μπορεί ο κ. Παπανδρέου να νιώθει πιο άνετα ανάμεσα στους Αλλοδαπούς Πολιτικούς. Μπορεί να τους εμπιστεύεται περισσότερο, αλλά αυτό δεν τους κάνει…ελέω Θεού Πάπες!

Ξεχάσαμε ποιοι είναι ο κ.Φιγίον κι η κα.Μέρκελ; ‘Η ο Γιούνκερ, ή ο Σόιπλε, ή όποιος άλλος;

Ο κ.Φιγίον είναι ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας!

Ναι! Και τί κάνει ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας; Να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Γαλλικής Δημοκρατίας, των ψηφοφόρων του, των εταιρειών και των τραπεζών της Γαλλίας! Και πολύ καλά κάνει κι έτσι θα έπρεπε να κάνουν κι όλοι οι Πρωθυπουργοί για την χώρα τους! Ακόμη κι ο νυν Πρωθυπουργός της Ελλάδας!

Γιατί θα έπρεπε να συμφωνεί ο κ.Φιγίον με το Ζάππειο 2 και την πιθανή σωτηρία της Ελλάδας, όταν ξέρει ότι με το Μεσοπρόθεσμο, οι Γαλλικές Τράπεζες που έχουν 50+δις Ελληνικά Ομόλογα, αλλά κι οι Γαλλικές κατασκευαστικές, θα κάνουν πλιάτσικο στις Ελληνικές Τράπεζες και εθνικές οδούς, χωρίς να ξοδέψουν τίποτα;

Γιατί θα έπρεπε να συμφωνεί η Μέρκελ με το Ζάππειο 2, όταν μετά το ατύχημα της Φουκοσίμα, αποφάσισαν να κλείσουν τα Πυρηνικά Εργοστάσια τους και ψάχνουν απεγνωσμένα εναλλακτικές, όπως πχ τον λιγνίτη και με το Μεσοπρόθεσμο, η είναι στο ΔΕΗ με +/- 8,00€/μετοχή; Η μπορούν να πάρουν στρέμματα για ηλιακά πάρκα, δωρεάν; Θα πάρουν ολόκληρη την ΔΕΗ με μερικά εκατομμύρια (ορυχεία, εργοστάσια, ακίνητα), όταν μόνο ένα ορυχείο κοστίζει δις!

Τέλος, επειδή πολλοί κατηγορούν την Μέρκελ για αναλγησία, να τονίσω ότι δεν είναι δουλεία της Μέρκελ να υπερασπίζεται το βιωτικό επίπεδο το Ελληνα και την σωτηρία της Ελλάδας. Δεν την γουστάρω, αλλά κάνει σωστά την δουλειά της, που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για τον κ. Παπανδρέου και τα εξαπτέρυγα του,

Αν υπήρχαν αυτά τα ΜΜΕ το 1940, ένας Θεός ξέρει τι θα έλεγαν στον Μεταξά για το ΟΧΙ στον ομοϊδεάτη του Μουσολίνι! Οτι το σχέδιο του είναι ουτοπικό, ότι δεν έχουμε λεφτά, ότι είναι μονόδρομος η παράδοση άνευ όρων στους Ιταλούς κτλ.

Οι Ευρωπαίοι κοιτάνε τα συμφέροντα τους και κάνουν σωστά την δουλειά τους, για το καλό της πατρίδας τους.

Το ότι το σχέδιο Σαμαρά τους εκνεύρισε, για εμένα σημαίνει, ότι έχει βάση, αλλιώς θα το αποδομούσαν με επιχειρήματα, αντίθετα πιέζουν προσωπικά τον Σαμαρά για συναίνεση “άνευ όρων” στο δικό τους σχέδιο.

Αυτό που θα ήθελα από την ΝΔ είναι να κατέβει στον κόσμο, γιατί δεν φτάνει να έχεις καλό σχέδιο, πρέπει να κατέβεις και στο γήπεδο να παίξεις μπάλα για να το αποδείξεις.

Η υπερβολική “υπευθυνότητα” σε μια χώρα που κυβερνά η προπαγάνδα, εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]