Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος παρήγγειλε δημοσκόπηση


Οι οριακές ισορροπίες που φαίνεται να διαμορφώνονται σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, εν αναμονή των κυοφορούμενων εξελίξεων με ένα πιθανό νέο μνημόνιο, αλλά και του ενδεχομένου ανασχηματισμού της Κυβέρνησης, έχουν προκαλέσει έντονη κινητικότητα στο Μέγαρο Μαξίμου τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Statesmen, ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε εντολή να ζητηθεί από εταιρεία δημοσκοπήσεων με την οποία συνεργάζεται παραδοσιακά το Μέγαρο Μαξίμου, να διενεργηθεί μέτρηση για την απήχηση που θα έχουν στην κοινή γνώμη οι αυριανές εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά στο «Ζάππειο 2», σε συνδυασμό με ερωτήσεις για την εικόνα του ίδιου και της Κυβέρνησης στην κοινωνία, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.
Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού εκτιμούν ότι θα έχουν στα χέρια τους τα ευρήματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης το πρωί της Δευτέρας, μιας και πρόθεσή τους είναι να διενεργηθεί η μέτρηση από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή. Έτσι ώστε να συνυπολογίσει, εκτός από το «Ζάππειο 2», και τυχόν εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στην κατεύθυνση της προσπάθειας της Κυβέρνησης να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των δανειστών της Ελλάδας, για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του συνολικού δανείου, σε συνδυασμό με μείωση του επιτοκίου δανεισμού.
Σε κάθε περίπτωση, στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει η εντύπωση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα προχωρήσει στις πρωτοβουλίες που επεξεργάζεται, μετά το Σαββατοκύριακο, χωρίς να αποκλείεται η «D-Day» να είναι η Δευτέρα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ειδα την ..δημοσκοπηση ....
    τα ΓΑΠισες ολα...οι μελοθανατοι σε καταργουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]