Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λύση στην κρίση είναι οι εκλογές

  • Εκλογές ή λαϊκή εξέγερση
  • Αν ο Παπανδρέου δεν θέλει να ταυτιστεί με τα φασιστοειδή γεράκια της Ευρώπης, πρέπει να προκηρύξει άμεσα εκλογές

Ο ωμός εκβιασμός των στυγνών τοκογλύφων της τρόϊκας προς τις πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδος «αποδεχτείτε σύσσωμες τις εντολές του Μνημονίου Νο2 αλλιώς δεν σας δίνουμε δάνειο» , δημιουργεί δύο δεδομένα:
  • Ή θα πάμε σε εκλογές απ’ όπου θα προκύψει μία νέα εθνική κυβέρνηση σωτηρίας
  • ή θα υπάρξει λαϊκή εξέγερση.
Ο ελληνικός λαός, ο οποίος επί ένα χρόνο ματώνει και υποφέρει από τα βάρβαρα μέτρα που επέβαλε το Μνημόνιο Νο1 είναι αδύνατο να δεχθεί και να αντέξει νέα επιδρομή - λεηλασία μισθών, συντάξεων, οικογενειακών επιδομάτων, επικουρικών συντάξεων κ.λ.π. προκειμένου να πληρωθούν οι νταβαντζήδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο υποτιθέμενος Οργανισμός Ευρωπαϊκών κρατών στον οποίο ισχύει –δήθεν- η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του, έχει μετεξελιχθεί σε τοκογλυφικό συγκρότημα απατεώνων, οι οποίοι ρουφούν το αίμα των λαών της νότιας Ευρώπης! Η Ε.Ε. έχει μετατραπεί σε φασιστική ένωση κρατών η οποία επιβάλλει μέτρα με ταυτόχρονη κατάλυση του συντάγματος και συνεπώς της δημοκρατίας, στις πιο αδύναμες οικονομικά χώρες.

Ο Φλωράκης όταν ο «εθνάρχης» Καραμανλής μας έβαζε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, είχε πει: «Θα γίνουμε οι σερβιτόροι της Ευρώπης».

Και ο Νεοκλής Σαρρής στις μέρες μας, δεν σταματάει να τονίζει: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τσαντίρι στημένο στην άμμο».

Οι φασίστες-τοκογλύφοι της Ευρώπης μπορεί να θέλουν να γλιτώσουν το τσαντίρι τους, όμως οι Έλληνες δεν θα δεχτούν να γίνουν οι σερβιτόροι-υπηρέτες τους.

Εάν ο Παπανδρέου δεν το καταλάβει αυτό και δεν οδηγήσει τον τόπο σε άμεσες εκλογές, τότε θα υπάρξει λαϊκή εξέγερση που θα θυμίζει εποχές του 1843 (επιβολή Συντάγματος) ή 1862 (εκδίωξη βασιλιά Όθωνα).


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]