Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κρίση είναι μεγάλη ευκαιρία για... τους ημέτερους

  • Στα χέρια Σαμαρά ο φάκελος με τα καταχρηστικά δάνεια των τραπεζών σε επιχειρήσεις
  • Επιχείρηση υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ έχει δανειστεί …τα κέρδη του για τα επόμενα 300 χρόνια σε συνθήκες ευμάρειας!

Ο Μενέλαος Δασκαλάκης αθόρυβα κατάφερε και συγκέντρωσε τα περισσότερα δάνεια – μαμούθ που δόθηκαν σε επιχειρήσεις από ιδιωτικές αλλά και κρατικές τράπεζες από την “εποχή του Τιτανικού”. Ο ογκώδης φάκελος είναι πλέον στα χέρια του Σαμαρά και τα στοιχεία που περιέχει θα εκνεύριζαν ακόμα και τον πιο ένθερμο οπαδό της κυβέρνησης.

Που το μεμπτό; Μα είναι γνωστό σε όλους ότι οι τράπεζες έχουν μειώσει πραξικοπηματικά τα πλαφόν σε υγιέστατες επιχειρήσεις και έχουν μηδενίσει τις χρηματοδοτήσεις ακόμα και σε καθαρούς πελάτες (ιδιώτες και εταιρείες). Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να ρημάζεται η αγορά από την έλλειψη ρευστότητας, να μην δίνεται δάνειο ούτε για μοτοποδήλατο και από την άλλη, ορισμένοι να απολαμβάνουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ νέα δάνεια ή αναχρηματοδοτήσεις παλαιοτέρων σε αυτές τις εποχές.

Εννοείται ότι η υπόθεση έχει τεράστιο βάθος. Να μην ξεχνάμε ότι στην ουσία αυτά τα λεφτά είναι το υστέρημα του Ελληνικου λαού αφού οι ενισχύσεις ρευστότητας από το κράτος προς τις τράπεζες αναμένεται να αγγίξουν τα 100 δις!

Τι έχουμε δηλαδή; Τον Ελληνικό λαό να ρημάζεται για να στηρίξει τις τράπεζες και αυτές να στηρίζουν τους “εκλεκτούς”. Με την σύμφωνη γνώμη των κρατικών επιτηρητών ( ή να πούμε …καθοδήγηση;)

Ελπίζουμε μόνο η ΝΔ να χρησιμοποιήσει αυτό το μεγάλο όπλο σωστά όταν έρθει στην εξουσία. Είναι ένα όπλο που μπορεί να εξαφανίσει πολλούς “νταβατζήδες” μέσα σε μία νύχτα. Όχι στα λόγια τύπου Μπαϊρακτάρη, αλλά στο πεδίο της μάχης που θα δώσει λυσσαλέα το σύστημα ΠΑΣΟΚ για να περισώσει τα ερείσματα του.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, μέσα στον φάκελο υπάρχουν και λαυράκια, όπως καταχρηστικά δάνεια σε επιχειρήσεις …υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, που υπερβαίνουν τα κέρδη 300 χρόνων (προ κρίσης!). Για τέτοιες “νόμιμες” καταχρήσεις μιλάμε.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]