Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο ψιλό πήρε ο ξένος τύπος τις δηλώσεις Παπανδρέου

  • Κι εγώ λέω στη γυναίκα μου να κάνουμε οικονομίες” λέει η Unicredit!
Στο “ψιλό” πήραν τις πολυαναμενόμενες ανακοινώσεις του Γ. Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο οι ξένοι αναλυτές, λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτές που περίμεναν.

Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο του οικονομολόγου της Unicredit Kornelius Purps, ο οποίος είπε στο Reuters: “η ανακοίνωση τέτοιων μέτρων δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό. Και εγώ λέω συνεχώς στη σύζυγο να κάνουμε οικονομία!

O Chris Price του οίκου Fitch Ratings είπε ότι “δεν ακούστηκαν πολλά νέα σε αυτή την ομιλία και αυτό είναι απογοητευτικό δεδομένης της φημολογίας που υπήρχε για την ανακοίνωση σημαντικών αλλαγών”.

Και μετά ζητάμε από τους ξένους να μας καταλάβουν, καθώς τους αποδεικνύουμε συνεχώς, όπως λένε συνεχώς στο επιτελείο της κυβέρνησης, ότι η Ελλάδα αλλάζει.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα θα αλλάξει μετά το Πάσχα, γιατί λόγω του πολιτικού κόστους (που ακόμα φοβούνται στην κυβέρνηση) ενόψει Πάσχα, θα μας σουβλίσουν μετά τις γιορτές με νέα μέτρα, ύψους 23 δις και αποκρατικοποιήσεις μαμούθ 50 δις και μάλιστα στο κόστος!

Πηγή




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]