Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι αστυνομικοί μηνύουν τον διοικητή των ΜΑΤ της Κερατέας!!!


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και του διοικητή των ΜΑΤ, θα καταθέσει τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης, Σπήλιο Κρικέτο, η μήνυση θα κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου, καθώς στην περιοχή της Κερατέας έχουν σημειωθεί τραυματισμοί αστυνομικών, αλλά και κατά του διοικητή των ΜΑΤ για παράβαση καθήκοντος και παράβαση των νόμων και των Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών.

«Την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 το Δ.Σ. της Ένωσή μας θα καταθέσει στην Εισαγγελία Πλημ/κών Αθηνών μήνυση για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Κερατέα τους τελευταίους μήνες (τραυματισμοί δεκάδων αστυνομικών, παράβαση καθήκοντος, έκθεση, καταστρατήγηση Νόμων και Π.Δ.) καθώς και μετά τα χθεσινά γεγονότα αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον, ότι με την στοχοποίηση ανθρώπων καλύπτουν τη δική τους παντελή ανεπάρκεια», σημειώνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της Ενωσης.

Να σημειωθεί πως η καταστρατήγηση νόμων και Προεδρικών Διαταγμάτων ουσιαστικά αποτελεί κατάχρηση εξουσίας για τον διοικητή των ΜΑΤ (και φυσικά τους ανωτέρους του), ενώ ταυτόχρονα δηλώνει πως η κυβέρνηση χρησιμοποιεί παράνομα την Αστυνομία προκειμένου να επιβάλει μία παράνομη κυβερνητική απόφαση. Με τον τρόπο αυτό η Αστυνομία γίνεται υποχείριο ανθρώπων που καταστρατηγούν θεσμούς και νόμους και επιβάλουν τον "δικό τους" νόμο.

Μήπως έχουμε περίπτωση εξόφθαλμης διασάλευσης του δημοκρατικού πολιτεύματος; Ή μήπως κάποιοι κατάλαβαν ότι στοχοποιούνται και δεν χωράνε στο ελικόπτερο;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]