Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατάλυση Συντάγματος και Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας;!

  • Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Έτριψα τα μάτια μου, πήρα και χρησιμοποίησα 2 μπατονέτες για κάθε μου αυτί και συνέχισα ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ πλέον με επικινδυνότητα για εγκεφαλικό ή καρδιολογικό επεισόδιο να βλέπω και να ακούω σήμερα το πρωί τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ Γιώργο Κασιμάτη του Πανεπιστημίου Αθηνών να δηλώνει στην εκπομπή του κ Γιώργου Παπαδάκη ότι: (τα αποδίδω σε ελεύθερη μετάφραση)

«Το μνημόνιο με την τρόικα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, οι αφαιμάξεις που έγιναν στην σύνταξή μας και τους μισθούς των εν ενεργεία συναδέλφων είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, και, και, και, και όπως στέκεται το μνημόνιο απεμπολεί ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ μας δικαιώματα!!!»

Ο κ. Κασιμάτης είπε επίσης ότι ΔΕΝ έπρεπε να εγκριθεί το μνημόνιο ως ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ αποδεκτό από τις Νομικές Υπηρεσίες των Υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης και ότι ο ίδιος το καλοκαίρι του 2010 έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ αγώνα για να ανακληθεί αλλά ΔΕΝ τον άκουσε κανείς!!!

Αναρωτιέμαι, με αδικαιολόγητη ίσως, αλλά όχι επιτηδευμένη και εσκεμμένη αφέλεια ΔΕΝ είναι ΕΠΕΙΓΟΝ το περιστατικό και δεν ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ – ΤΩΡΑ κιόλας - οι 2 συνάδελφοί του Καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου και νυν Υπουργοί κκ Βενιζέλος και Λοβέρδος να αντικρούσουν με επιστημονικά επιχειρήματα αυτό που εγώ εισέπραξα από τα λεγόμενα του κ Κασσιμάτη ως πράξεις κατάλυσης του Συντάγματος και απεμπόληση Εθνικής Κυριαρχίας από την Κυβέρνηση;

Είπε και πολλά άλλα και ανάμεσά τους το επίσης ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ο κ Κασιμάτης:

«ότι περίμενε έστω ΕΝΑΣ ή ΜΙΑ Βουλευτής να εγείρει τα 2 αυτά καυτά θέματα μέσα στη Βουλή δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για άμεση ΑΚΥΡΩΣΗ του μνημονίου, αλλά κανείς και καμία ΔΕΝ το έκανε!!!»


Τρίβω τα μάτια μου για όσα είδα, μπατονέτες ξανά τα αυτιά μου για όσα άκουσα και βρίσκομαι σε κατάσταση επικινδυνότητας!

ΑΣΧΕΤΟ με τα παραπάνω αλλά σημαντικό για τη Θεσσαλονίκη μας:

Κύριε Δήμαρχε φροντίστε να είναι ΑΔΕΙΟΙ οι κάδοι σκουπιδιών πριν την αυριανή παρέλαση καθότι ΕΑΝ ευσταθεί αυτό που ακούγεται ότι είναι πλέον διάχυτος ο φόβος σε Κυβερνητικά στελέχη και Βουλευτές άλλων Κομμάτων για «γιαούρτωμα» στην αυριανή παρέλαση αυτό είναι αστείο μπροστά στην απειλή για εμπρησμούς σε σκουπιδοτενεκέδες που έχουν ξεχειλίσει από ΕΥΦΛΕΚΤΑ υλικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης…

«Κατάλυση Συντάγματος και εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας!..»

Γίνεται και ΧΩΡΙΣ τανκς;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Δεν γράψατε κ Πιπερόπουλε κάτι που εσείς το γνωρίζετε όπως και μερικές χιλιάδες άλλοι αλλά το αγνοεί ο Λαός ότι δηλαδή ο συγκεκριμένος κ Καθηγητής Κασιμάτης υπήρξε ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του Νομικού Γραφείου του αείμνηστου Ανδρέα Γεωργίου ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
    Αυτό σαν πρόσθεση στο άρθρο σας και λέει και υπονοεί πάρα πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον ο Κος Κασιμάτης τα υποστηρίζει όλα αυτά γιατί δεν κατέθεσε μήνυση προς τους υπευθύνους όπως έκανε ο κος Αντωνίου απο τη Χαλκίδα;

    Ειναι σίγουρο οτι θα μπορούσε να υποστηρίξει τη μήνυσή του ή τελοςπαντων να χρησιμοποιησει την νομική οδό καλύτερα απο ένα απλό πολίτη.

    Εκτός αν το έχει κάνει και δεν το γνωρίζω.
    Πολλά παχια λόγια ακούω και απο πράξεις λίγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΟ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΥΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;
    ΣΠΑΤΑΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?????????
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.
    ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΕ ΛΥΠΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ...30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΓΥΡΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ? ΚΑΙ Ο κ.ΜΠΕΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ....ΚΡΙΜΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΙΔΡΩΚΟΠΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΜΙΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ (!!) ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΕΓΑ ΗΓΕΤΗ". -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΩΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ= «Πήρα χθες βράδυ τον πρόεδρο του ελεγκτικού συνεδρίου και τον ρώτησα τι συμβαίνει, ποιες διατάξεις είναι αντισυνταγματικές και μου είπε ‘’Υπουργέ μην δίνεις σημασία στα δημοσιεύματα ! Θα σου απαντήσουμε επισήμως την Δευτέρα 28/6/10 . Μόνο η μεταφορά του Δημοσίου στο ΙΚΑ είναι υπό αμφισβήτηση !’’». Ποιος το δήλωσε αυτό ?
    Ο Λοβέρδος, ο σφαγέας, ο χασάπης των συνταξιούχων. Mega Σάββατο 26/6/10 09.10 στον Χασαπόπουλο.
    Όλα αυτά τα έλεγε με ύφος κλαψιάρικου μωρού, με ύφος κακομοίρη Νίκου Ξανθόπουλου, Βασιλάκη Καίλα.

    Αν δεν είναι αυτό «Ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη» τότε ποια είναι ?
    Προσπαθούσε λοιπόν να μας πείσει ότι είναι συνταγματικές οι διατάξεις του μνημονίου (περικοπές, τσεκούρωμα, κλοπή συντάξεων και εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε ξένα κέντρα αποφάσεων).

    Ο κος Γ. Κασιμάτης, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, πρώην ειδικός σύμβουλος του Α. Παπανδρέου,
    Έχει μιλήσει και έχει αποδείξει επανειλημμένως την «αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου».
    Σήμερα μάλιστα σε πρωινή εκπομπή είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχουν επαναληφθεί όροι για δέσμευση Εθνικής κυριαρχίας, Ποτέ άλλοτε ! Οι όροι του μνημονίου είναι εκτός συνταγματικής και Ευρωπαϊκής νομιμότητας». Είπε μάλιστα ότι «πολλούς από αυτούς τους σημερινούς βουλευτές και υπουργούς, τους είχε μαθητές !». Δυσκολευόταν να πει πικρές αλήθειες για αυτούς τους μαθητές του.

    Σε αντίθεση με τον Κο Μπέη, ο οποίος σε προχθεσινή εκπομπή είπε «Σιχαίνομαι για ορισμένους που ήταν μαθητές μου ! Οι φοιτητές όσο ήσαν φοιτητές μου, ήσαν καλοί φοιτητές. Μόλις αποφοιτήσουν αφομοιώνονται από την ΠΟΡΝΗ το ΣΥΣΤΗΜΑ, Ξεχνούν τα πάντα. Να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πάει άλλο».

    Βέβαια εμφανίστηκε και η Μάρθα Βούρτση του ΤΡΟΙΚΙΣΤΑΝ, ονόματι Γιαννακά. Τι είπε λοιπόν η υπηρέτρια της μνημονιακής κυβέρνησης ? « Τα γιαούρτια είναι μεμονωμένα επεισόδια, δεν είναι πλειοψηφικό ρεύμα !
    ΔΕΝ ντρέπομαι που σήμερα η κυβέρνησή μου προσπαθεί να βγάλει την χώρα από την πτώχευση !»
    Μα καλά, αυτοί δεν έλεγαν ότι ‘’σώσαμε την χώρα από χρεοκοπία και ότι οι θυσίες του Λαού έπιασαν τόπο’’? Ακόμα ορκίζονται ότι «ΘΑ βγάλουν την χώρα από την πτώχευση ?». Ακόμα στο ΘΑ είμαστε ?

    Και συνέχισε λέγοντας «Η γενίκευση κάνει κακό στην Δημοκρατία. Σεβόμαστε την οργή του Ελληνικού Λαού.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ 22 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ! (έτσι θρασύτατα χωρίς ίχνος ντροπής). Το μνημόνιο είναι μια πραγματικότητα, είχαμε το δίλημμα πτώχευση ή σημερινή πραγματικότητα…». Ξύλινα και κούφια λόγια. Έχουν καταντήσει θρασύτατοι.
    Εμφανίζονται σαν άθεοι που σταυροκοπιούνται ! Μας στραγγαλίζουν και μας λένε
    «πονάμε και εμείς μαζί σας. Σας λεηλατούμε, αλλά σας δείχνουμε συμπόνια.».
    Το θέατρο του παραλόγου από διαλυμένο τσίρκο…. Στο ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ της Πράσινης Βίβλου του Καντάφι,
    Στο ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ των Ψευτών… Ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε «Σας έχουμε πάρει είδηση, σας έχουμε καταλάβει τι ρόλο παίζετε και ποιους υπηρετείτε. Τα ψέματα τελείωσαν…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα συμφωνήσω με τα προηγούμενα σχόλια περί της έκπληξης του κ. Πιπερόπουλου λες και χτες ξύπνησε...
    Είναι πλέον γνωστοί όλοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]